BezpiecznaCiaza112023

Marcówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #836187 przez roma4
Anula dzięki za wiadomość dobrze ,że Moni jest pod opieką w szpitalu i ,że u jej córeczki wszystko ok :)
MamaMikołaja fakt ja mam apetyt może też przez to ,że zima i w domu nudy , a weekend jak jest mąż to on sam lubi gotowac i w kółko cos robi i dlatego jem za dwóch :)

Mam nadzieję,że Wam milo minął wieczór :)

Loca no masz rację coraz mniej nas na forum, odpoczywaj jak masz bóle tyle nam pozostało :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #836196 przez ete21
Moni trzymaj się, w sumie dobrze, że jesteś w szpitalu, zawsze pod opieka i obserwacją bezpiecznie.
MamoMikołaja ja to tam sie poryczałam jak oglądałam skoki, i jak Kamil zdobył złoto:) Jakby tego było mało to wymachiwałam przed tv flagą z jego autografem, a mąż na mnie się "darł" że mam czasem teraz nie urodzić, i że mi tv wyłączy;p
Loca jak będziesz tak przyciągać do siebie te myśli o wcześniejszym porodzie, to sobie faktycznie wykraczesz...

Mój tępy ból (nie klujący) przeszedł grubo po 2 godzinach, nie wiem co to było, ale średnio fajne, teraz ok i właśnie wybieram się spać:)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #836199 przez pala813
Dziewczyny wywalilo mnie przedtem z forum i tylko sie zdenerwowalam wiec krotko.
Dobrze, ze Moni w szpitalu zawsze bedzie spokojniejsza, Annlu dzieki za wiadomosc:)
Ze spacerem chyba tez lekko przesadzilam a to tak blisko bo pod koniec pachwiny tez mnie bolec zaczely i polozylam sie jak wrocilismy.
Darmag trzymamy kciuki za wyniki egzaminu napewno bedzie dobrze:)

Nas pare razy zlapal bol ale nie bylo zle, kolka tez sie dzisiaj sie pojawila ale tez szybko puscila:)
Lezymy juz w lozku i mamy nadzieje na spokojna noc :)
Dobranoc mamusie:)

I wykrakalam jaka kolka mnie zlapala!:(

10 lata 11 miesiąc temu #836210 przez pietruszka
Hej dziewczyny,

powracam, po weekendzie spędzonym z mężem. A tu widzę wszystkie z bólami itd. Trzymajcie się jeszcze w dwupakach!

Do jutra.

alt="Suwaczek z babyboom.pl" border="0"/></a>

10 lata 11 miesiąc temu #836252 przez Porto1987
Dzień dobry dziewczynki :)

Dziś ja pierwsza :) dziewczyny na feriach to pewnie jeszcze śpią :P

Moni dobrze, że jesteś pod kontrolą :) najważniejsze, że wszystko jest w porządku :kiss: trzymajcie się dziewczyny :kiss: kiss:

Pietruszka pewnie weekend miałaś przyjemny :D

Darmag, to pewnie zmęczona jak nie wiem :dry: :dry: ale pewnie wszystko będzie do przodu :)

Współczuję dziewczyny dolegliwości :kiss: ja staram się o nich nie myśleć, ale póki co nie jest źle. Dziś idę na wizytę, więc zobaczymy, co mi lekarz powie. Muszę z nim pogadać o porodzie, jak on to widzi wszystko.

No i proszę się nie forsować dzisiaj :) chociaż ja mam dziś słoneczko za oknem i przez to jakoś dużo energii w sobie i chęci do działania :S

10 lata 11 miesiąc temu #836277 przez annlu
EJ MAMUSIE !!!!!!!!!!!

WAZNY KOMUNIKAT !!!!!!

MONI URODZILA LENKE MA 54 CM I WAZY 2900 SILAMI NATURY !!!!!! WSZYSTKO DOBRZE ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #836283 przez Loca
Hej :)

Moni!
No to gratulujemy mamusi! :D Pala, jednak Moni Cię wyprzedziła :)

Porto, no to zdaj relację z wizyty.

Ete, dlatego staram się odgonić te myśli :)

Pala, ja teraz mam kujący ból brzucha, spodziewam się że to jakaś kolka czy co.

Moja teściowa do męża o 6:30 zadzwoniła, bo ten ma urodziny dzisiaj i było pospane, więc od rana biegam i sprzątam, bo prawdopodobnie ktoś nas dzisiaj odwiedzi.

Mamy zgryza z autem...nie wiemy już co kupić, chyba przeznaczymy mniejszą kwotę na starszy samochód bo szkoda wydawać 25 tys. na gruchoty, które dobrze wyglądają, a będą się psuły...mąż chyba żałuje, że mazdę sprzedał, bo mimo że ją korozja brała, z tym autem nic się nie działo, jeśli chodzi o kwestie mechaniczne.

10 lata 11 miesiąc temu #836288 przez pala813
Wow i zaczelo sie! :D
MONIA GRATULACJE! :) Patrzcie jak waga sie zgadza z ostatnia podana :)
A u mnie od 2:50 do 3:30 koszmarny bol brzuch ale mala sie ruszala jak szalona co prawda dodatko potegowala bol ale zostalam w domu a tu widze, ze nie ms zartow! Szok teraz wszystko moze sie zdarzyc :)

Mamusie SZYKUJCIE SIE! :):D

10 lata 11 miesiąc temu #836295 przez Loca
Pala, nie strasz :P kurcze, jak już jedna poszła to teraz poleci ;)

10 lata 11 miesiąc temu #836302 przez Porto1987
Moni gratulacje ogromne!! Zdrówka dla Was dziewczynki :kiss:

Nie straszcie mnie bo ja się nie nastawiam na to, że w każdej chwili mogę urodzić :P
Loca my mamy jeszcze czas :S

10 lata 11 miesiąc temu #836305 przez majeczka22
WITAMY MAŁĄ LENKĘ :)

10 lata 11 miesiąc temu #836306 przez Loca
Porto, tej wersji się trzymajmy :silly: my na samym końcu będziemy się rozpakowywać :woohoo:

10 lata 11 miesiąc temu #836311 przez Porto1987
Loca no nie możemy się spieszyć :P z resztą my jak my, ale nasze bobasy maja siedzieć, dopóki ich nie wypuścimy :P same się nie mogą decydować :S

10 lata 11 miesiąc temu #836340 przez pala813
No to Loca i Porto wy sie trzymacie :) a reszta co ma blizej to moze sie powoli szykowac :) zwlaszcza te ktore na skurcze sie skarza:D My kladziemy sie znowu bo chcemy wytzymac jeszcze tydzien:p Maz mowi ze wodke musi kupic sobie jakas dobra zeby miec a nie leciec na szybko potem Lol:D oj Mamusie Mamusie :)

10 lata 11 miesiąc temu #836347 przez roma4
witam się i ja :) dzisiaj pozniej bo pierwszy dzień do przedszkola szłyśmy po feriach

Anula świetna informacja od Moni no i mamy pierwszą dziewczynkę w naszym gronie normalnie aż się wzruszyłam mimo,że się osobiscie nie znamy , GRATULUJE MONIA i zycze zdrówka dla małej i mamuski :)
Porto i Loca no my mamy jeszcze czas przynajmniej tak myślę mój maluszek musi jeszcze troche poczekać :)
Pala no mąż ma racje faceci zawsze tak świętują ,mój tez tak mówi :) no pewnie teraz Ty chociaz nigdy nic nie wiadomo

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka