- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
- Otrzymane podziękowania: 10
LOCA powodzenia nam nadzieje, ze w krotce będziesz topić swoje ponad 3 kg szczęście!
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
Loca weszlam specjalnie zobaczyc czy jiz zostalas mama:) co do tachykardi moja tez miala, lekarz mowil, ze wlasnie denerwuje sie jak sa skurcze, po porodzie wszystko bylo dobrze mala dostala 10 pkt:)
Domi juz niedlugo ale wyobrazam sobie jak moze sie oczekiwanie ciagnac w nieskonczonosc. Mi w szpitalu okropnie powoli lecial czas do ciecia, w domu jakos inaczej mialam:p
Mamusie wytrzymajcie:)
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- pietruszka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Loca, podwyższone tętno malucha to standard. U mnie przez całą noc, jak byłam podpieta pod ktg, to maszyna piszczala z tego powodu.
A moje dziecko skończyło 2 tyg o pokazuje na.co ją stać. W nocy pobudka co 2-3 godziny, karmienie trwa do godziny, a następną godzinę jest walka. Zasypia przy cycu, to ją kładę do lozeczka, a ta po minucie się budzi i macha lapami, wygina się, aż w końcu się wydziera. Nie mam pojęcia o co jej chodzi

- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Meza wyslalam do pracy, a ja probuje odespac noc... w sumie dobrze ze nie zostalam bo bym sie meczyla a i tak nic sie nie dzieje.
- pala813
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteśmy już w komplecie :)
ja bede chciala odespac troche noc mimo ze nie lubie w dzien spac ale mala uparcie od prawie 4 nie chce spac, moze na pol godziny a tak to by ogladala wszystko, jeszcze sie tu cieszy jakby wiedziala ze o niej pisze:) moglaby wkoncu zasnac bo i ja chce sie przespac:) maz pracuje caly czas i jak ma wyjazd rano gdzies to ja wstaje cala noc i tak caly dzien,noc i kolejny dzien potrafia dac w kosc:)
Powiem wam, ze codzienna wieczorna kapiel bardzo pozytywnie wplywa na moja kruszyne:) potrafi spac od 20 do polnocy na jedzenie i potem budzi sie przed 4. Wczesniej kiedy kapalam ja co 2,3 dzien nie bylo takich efektow.
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Loca kochana nie martw się w koncu i my urodzimy przed czy po terminie nie ma co się spinać bo mozna psychicznie sie wykończyć, odpoczywaj
Pietruszka poprostu Twoje maleństwo chce być przy Tobie może też o to jej chodzić skoro się burzy w łóżeczku jak odkładasz
No to zostało nas 6 ach.....
U mnie nic sie nie dzieje , dobrze ,że mała lepiej się czuje ,a tak to siedze i nic mam termin na niedzielę więc jeszcze nie jest zle .zobaczymy kto teraz z nas pojedzie

[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
PIETRUSZKA dziś moja noc wyglądała podbnie. Pobudka co 3 godziny, przewijanie, karmienie, przewijanie i spanie i godzina też schodzi
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj zaczynam 40 tydz

Ale zadowolona z wagi mlodego jestem, przeplywy mam podobno super, lozysko tez. No nic pozostaje nam czekac.
Pala, Pietruszka widze ze malenstwa w nocy nie daja spac...eh lobuzy male.
Pala, ja nie uznaje spania w dzien, ale jak zostane mamą to zmienie te zasade na "spie kiedy moge".
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Aha, lekarka w szpitalu zastanawiala sie nad kroplowka, ale powiedziala ze poki rozwarcie nie postepuje to nikt mi tej kroplowki nie poda na przyspieszenie, no wiec czekam...moze mnie scisnie w tym tyg a moze 2 kwietnia pojde na wywolanie

- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A my jakoś przeżyliśmy dobę bez taty. Choć wieczorem miałam kryzys formy (zawroty głowy, mroczki przed oczami,)w ogóle to myślałam, że wywinę koziołka, jakbym była pijana, nie mogłam trafić do łazienki - odcinek 1,5 metra. /a najbardziej bałam się, że nie zdąrze ubrać małego i zostanie na przewijaku a ja padne...ale jakoś minęło i mały wylądował w łóżeczku a ja w łóżku...
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ale maluch sobie slodko spi

W ogole, mamusie ktore maja juz maluszki przy sobie, werandowalyscie dzieciaczki? Jesli tak to jak dlugo?
A ja po dzisiejszej nocy jestem tak cholernie wykonczona, ze jak przyjdzie mi dzisiaj rodzic to chyba zasne na lozku porodowym i powiem zeby maz za mnie rodzil