- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- Marcówki 2014
Marcówki 2014
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- W życiu zawsze trzeba walczyć do końca
Anita też mam taką nadzieję,że Igiemu przejdzie, bo ja chyba się przez to rozchoruje. Rano to myslałam, że zawału dostanę, jak w ciagu 5 minut 3 razy wyleciało z niego z pół szklanki "kisielowatej" zawartości żołądka. I buzią i noskiem....eh Niech ten głupi dolny zwieracz przełyku zacznie działać!!!!
Baśka to moze postaw lekarzowi sprawę jasno, aktualnie masz prawo bać sie o swoje zdrowie i maleństwa. Szczerze mówiąc różne rzeczy w życiu widziałam i obrzęki znacznie większe niż Twoje, ale to u osób z chorobami przewlekłymi, a nie u zdrowych! Bez jaj!POwodzenia!
A polecam do oczyszczania noska aspirator takiego typu jak na załączonym obrazku. Ja mam właśnie z Canpol babies. Jest super jak Igi zalał się mlekiem i wszystko poszło noskiem, to mamusia ładnie pozbyła sie tego mleczka z jego noska!. Jedną końcówkę wkłada się do dziurki w nosku a drugą końcówką zasysa się powietrze swoimi ustami, i babole itp wychodzą. Końcówki sa silikonowe więc nie skrzywdzą maluszka. Gruszki się chowają!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
issuu.com/magazynsupermama/docs/supermam...marzec-kwiecie__2014
- moni91
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Loca no mała ma zapisany antybiotyk tak jak myślałam gardło zawalone p.doktro na pogotowiu nie zauważył , a moja lekarz rodzinna mówi ,ze bez antybiotyku by nie przeszło.
Anita no to czekamy ...dobrze ,że mąż zdołał przełożyć urlop bo szkoda , mój ma załatwione ,ż ejak ja dzwonię ,ze jadę na porodówkę lub on ze mną to dopiero od tego dnia wezmie bo ma 2 tyg i szkoda każdego dnia a nie wiem kiedy urodzę nawet w przybliżeniu
Baśka powodzenia na wizycie
[/url
http://www.zapytajpolozna.pl/c[img]http://www.zapytajpolozna.pl/c
- MamaMikołaja
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mamusiom rozpakowanym GRATULUJE
A Mamusiom 2 w 1 życzę wytrwałości. Pamiętajcie, nie znacie dnia ani godziny.mnie dopadło jak sraczka- znienacka

Wczoraj pisałam do Was z telefonu, ale niestety nie udało się, bo mnie wywaliło

ciężko mi wszystko nadrobić. ogólnie mały daje nam trochę popalić- kolki

boli go brzuszek i przez to mało śpi. w ciągu dnia śpi ok 40 min do godziny i cyc. i tak cały dzień. dziś się trochę poprawiło. dałam mu kropelki na kolki- Delicol (espumisan nie działał) i chyba pomogły, bo śpi już 3 godz. za to w nocy śpi dobrze. Ja trochę zmęczona, bo mało śpię, a w dzień nie ma szans na drzemkę. Ale dziś jestem taka szczęśliwa, że w końcu zasnął, że od razu czuję więcej energii. mam nadzieję, że się wszystko unormuje i będę mogła częściej tu zaglądać

a oto mój mały-duży Miś

s1.zmniejszacz.pl/117/miki__526898.jpg
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Loca
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Baska daj znac jak tam po wizycie, mam nadzieje ze lekarz zdecyduje sie na wywolanie, w koncu masz ciaze donoszona.
Roma, duzo zdrowka dla coreczki, czasem mam wrażenie że niektorzy lekarze to nie wiedza po co są :/
Ete, no to wiem co znow trzeba kupic

Kurcze, ale sie dzisiaj w kuchni nastalam, najperw poszlam na zakupy, pozniej trzeba było wziąć sie za obiad, pozniej posprzatac po gotowaniu, maz przyszedl i trzeba było posprzatac po jedzeniu, odkurzylam, umylam podlogi, zrobilam pranie i teraz mnie plecy bola od tego stania...
Jutro, jak byloby cieplej to okna bym umyla, a jak nie okna to w lazience ogarne temat kafelek... jeszcze na 17:45 mam wizyte u lekarza hehe, a to sie zdziwi

- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Loca ale Ty masz energii ,że Ci sie chce tak sprzątać , u mnie jak jest mąż a ma jeszcze jutro wolne to praktycznie nic nie robię nie raz umyję naczynia i wszystko , a Ty to zarobiona no z tymi oknami to chyba musisz poczekać zapowiadają dopiero od czwartku poprawę pogody
[/url
- baska007 2
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Znowu skierowanie do szpitala, z tym że do innego. Lekarz się dziwił że po jednym dniu mnie wypisali jak ja tak puchne i w ciągu tygodnia mam 2 kg więcej.. Powiedział że chyba za dużo pacjentów mają i na siłe wypisują i dał mi przez to do innego szpitala.. No zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje ze do końca tygodnia juz będe miała małego przy sobie.
Mama Mikołaja śliczny ten Twój synuś! Słodkości

Loca co do wywołania to nie dał typowo skierowania na to, mam nadzieje że w tym szpitalu pomyślą o tym i zamiast leżeć tam nie wiadomo jak długo to mnie dadzą zaraz na wywołanie

Ogólnie po badaniu to szyjka nadal jest, tyle że miekka.. także nie wiem jak to będzie..
Ty sie za bardzo nie przemęczaj bo nie będziesz miała siły rodzić

- majeczka22
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Macie pozdrowienia od Kojki
Mały ma znowu podwyższoną bilirubinę, w środę idzie Kojka na kontrolę - aby wszystko było dobrze już
Jak się wszystko to unormuje to Kojka zajrzy na forum

- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziękujemy za pozdrowienia!
- darmag21
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie jest wielkim cudem
MM sliczny synek. Kolek wspolczuje, zaznalam tego przy Kacperku.
Anita z tym odciaganiem pokarmu to sama nie wiem, jak za malo sciagne to za pol godz znowu bola. Tak zle i tak nie dobrze.
Moje dziecie po kapieli juz spi, ja juz tez leze w lozku i ide spac.
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ete21
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- roma4
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja juz nie śpię ,mąż pojechał więc jakoś siedzę i patrze na ten mój brzuch i nic.....
Baśka tez uważam,że dobrze ,że masz skierowanie do szpitala może tym razem zadziałaja , a nie każą czekac jeszcze przy takiej opuchliznie
Ete no to powodzenia z małym napewno się przyzwyczaisz i dasz sobie świetnie rade
Majeczka dzięki za pozdrowienia od Kojki miejmy nadzieję ,ze ta bilirubina spadnie
[/url