- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- kwietniowa_mama
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Załamałam się;/ Weszłam na wagę, a tam 3kg więcej od początku grudnia! Mam nadzieję, że połowa to ciążowe kg.
Mój na petardy też nie reagował, cały wieczór był raczej spokojny i tak jak pisałam po sylwestrze obrażony chyba
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Jeśli chodzi o poród w hipnozie to dla osób niewtajemniczonych, które wcześniej nie miały z hipnozą nic wspólnego, przez taki poród rozumiemy wprowadzenie się dzięki odpowiedniej muzyce i oddechom, a także jodze w stan relaksacji bliski hipnozie. Nie odpływasz całkowicie, ale wprowadzasz się w taki stan, kiedy wsłuchujesz się w swoje ciało i przeżywasz poród bardziej świadomie zarówno ficzynie jak i psychicznie. Wszystko sprowadza się do tego, żeby uświadomić sobie, że nasze ciało jest przygotowane do porodu, że tak nas stworzyła natura że damy sobie radę z tą sytuacją i wszystko co się dzieje w nas i wkoło nas sprzyja temu, aby nasze maleństwo przyszło na świat Wszystko po prostu siedzi w głowie!
A co do Sylwestra to śmiałam się, ze z naszym Frankiem możemy chodzić na imprezy bez problemu, bo spał całą noc, nawet fajerwerki mu nie były straszne Co prawda nie byliśmy na jakieś hucznej imprezie, siedzieliśmy ze znajomymi na domówce, ale cicho raczej nie było. Kilka dni wcześniej z kolei byłam na 30-tce znajomych (bliźniaków) i tam muzyka grała już całkiem głośno. Siadłam sobie z dala od głośników i spędziłam pół nocy na rozmowach z dawno nie widzianymi koleżankami. Mały spał smacznie Czułam tylko kilka razy jak się poobracał i spał dalej
To niesamowite, że mamy w sobie takie maleństwa Za każdym razem jak o tym myślę to chce mi się wyć ze szczęścia
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Aczkolwiek podziwiam i życzę powodzenia
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ktos mi skroci o co kaman co sie dzieje , u nas ok mlody dorownuje bratu kopie ze az boli heheh jutro ide na badania i hormony , mocz i morfologia , nareszcie doszlo zelazo co mi mama wyslala tabletki , bo tu nie moglam dostac .. teraz powiem ginowi zeby mi na kilka miesiecy recepte wypisal ..
omg surenka a nie dzwonilas do gina co robic masakrycznie duzy jest...
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Joasia współczuję ja też czasem płacze, ale to niestety nie pomaga. Musisz być silna. Ciężko sie żyje z cukrzyca, ale leczona nie zagraża dzidzi. A insuliny się nie bój, mój gin mówi, że nie insulina szkodzi dziecku a za wysoki cukier
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny a Wy coś odczuwacie tak na co dzień że macie cukier wysoki czy to jest bezobjawowe i dopiero po wynikach wychodzi w pierwszej ciąży cukier miałam prawidłowy ale teraz to się stresuję
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi
Witaj. Przepraszam, że tak późno, ale małe zamieszanie było. co do porodu to ja raczej nie wierzę, że można to przeżyć na spokojnie. Mam nadzieję jednak, że Tobie się to uda i po porodzie nie zmienisz zdania.
- Milka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam do sprzedania Nosidełko firmy cybex kolor niebiesko granatowy . Nosidełko można używac od pierwszych dni życia szkrabów bo ma funkcje leżąco oraz dla starszych przód tył w pionie jesli pozwolicie wzuce Wam linka
allegro.pl/nosidelko-cybex-igo-i3799941747.html ---- TO NIE JEST mOJA AUKCJA I NIE TAKA CENE BYM CHCIAŁA WIEC PROSZE NIE ZWRACAJCIE NA TO UWAGE jeszcze nie zrobiłam zdjęć ale jeśli któras mama będzie zainteresowana to zrobie zdjęcia realne
a to link do youtuba ja za nie chciałabym 80 juz z przesyłką w cenie jak coś mam tez ubraka po córci bluzeczki koszulki pajacyki spiochy od 50-68.
Jak cosik to napiszcie prywatna wiadomosc
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja po wypiciu tej glukozy zrobilam sie spiaca a tak strasznie mnei brzuch bolal bleee dobrze ze bylo minelo
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna