- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dodatkowo na swoją obronę dodam, że zakupując jaki kolwiek komplet na allegro jest w nim rożek
O takie coś właśnie:
allegro.pl/amy-16el-posciel-do-lozeczka-...fty-i3801952507.html
Nie biore tego akurat ale wyposażenie podobne mają zazwyczaj.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Wiadomo -łózeczko, krzesełko, kojec itp to wsio mam ale bede przebierała sobie ciuszki
Ehh juz sie nie moge doczekać
Moze zadam głupie pytanie ale dlaczego nie mozna na plecach Tzn ja lubie lezec na plecach bo mi wtedy kregosłup odpoczywa ale wtedy nogi mam podniesione lub podkurczone a nie wyprosrowane.
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
majeczka ja też jestem za tym aby zrobić porządek w tabelce
ja zazwyczaj śpię na lewym boku ale co jakiś czas się przekręcam ale leżąc na plecach potem nie mogę wstać z łóżka także leżę tylko chwilę
A co do wyprawki to ja po nowym roku ogarnę co mam co muszę dokupić i w lutym zacznę kupować
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Spanie na lewym boku jest podobno najlepsze dla dziecka, ale moja mała nie cierpi jak leżę na tym boku, przez co daje mi trochę popalić kopniakami, nawet jak budzę się do toalety to bywa, że ją czuję. Trochę zesztywniała jestem od spania w tej pozycji i często mnie boli biodro, plecy i promieniuje na udo, ale daje się to rozchodzić z rana
majeczka, to dobry pomysł
Jakbyście szukały ocieplanych spodni na zimę to najtańsze jakie znalazłam są tutaj allegro.pl/spodnie-rurki-ciazowe-ociepla...1347.html#tabsAnchor , właśnie kupiłam w czarnym kolorze, bo te co noszę mam za cienkie i marzną mi w nich nogi
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Juz nawet mam dwie koszule do szpitala
Powiem Wam, ze nachodzi mnie chec na sylwestrowe trunki. Nie mam zamiaru tykac, mam Picolo. Do tej pory w ogole mnie nie ciagnelo, dopiero teraz.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
W tym nadchodzącym Nowym Roku życzę Wam wszystkiego co najleps ze. Zdrowia i szczęścia dla Waszych powiększających się rodzin oraz urodzonych o czasie zdrowych maluszków (sobie tego też życzę)
PS weszłam już w trzeci trymestr, teraz to już z górki
A na wczorajszej wizycie u diabetologa wyszło, że schudłam 1 kg. Nieźle jak na ten etap ciąży. Oznacza to, ze mój organizm trochę głoduje na tej diecie cukrzycowej, ale na szczęście mała nie, bo ściąga ze mnie, stąd ta utrata wagi. Tak przynajmniej twierdzi dr.
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ewelkaa gratulacje i cieszę się bardzo że z maleństwem wszystko ok ;D
Kochane, niech ten nowy rok będzie dla nas przełomowy, niech nasze maleństwa rosną nam w brzuszkach i przyjdą na świat zdrowe, we właściwym dla siebie czasie! W tym roku drinków nie pijemy, piccolo się chłodzi w lodówce a o 24.00 piję również Wasze zdrowie ;D
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P.S. A swoją drogą, to właśnie sobie uświadomiłam, że od 2000 minie już 14 lat. Jejku, jak ten czas zasuwa. Mi się wydaje, że dopiero wczoraj był ten 2000 rok, którego tak wielu obawiało się, że coś się wydarzy. a tu już 2014 nadchodzi !!!
Ehhh, życie naprawdę szybko przemija, teraz to widzę i odczuwam.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj pomyślałam, że chciałabym aby był już jak najszybciej kwiecień i urodzić. Ja akurat aż tak bardzo w ciąży nie przepadam być, bo te dodatkowe kg, teraz bóle , mnie akurat pachwiny i spojenie łonowe bolą, wszytko się rozciąga, przygotowuje do porodu. W pierwszej ciąży też tak miałam, lekarz mnie pocieszył i powiedział, że akurat to jest bardzo dobry znak, bo gdy się to mi porozciąga to dziecku nic się nie stanie w czasie porodu, gorzej gdy kobieta ma wąskie biodra, bo wtedy może dziecku coś się stać. Znajoma, kiedyś o niej już pisałam, właśnie przez to, że mama jej miała wąskie biodra w czasie porodu coś tam nie tak poszło i urodziła się z niedowładem prawej strony. A szwagierka rodziła 3 miesiące po mnie w zeszłym roku. Mały miał 2,5 kg a ona mimo to miała poród kleszczowy, który trwał od 20 do 1 w nocy - MASAKRA!!! A wcale nie widać żeby miała aż tak wąskie biodra, jest normalna, szczupła ale nie szkielet.
No i uaktywnił się mi znowu zespół niespokojnych nóg, piję melisę, pomaga, mogę spać po niej. Chociaż Julianke czasem marudzi w nocy i noce mam w kratkę, przynajmniej raz, dwa w tygodniu.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
W kuchni swoje odbębniłam, jaja nafaszerowałam, sałatka zrobiona, zostało tylko wyszykować się Haaa żeby było jeszcze w co
Tak czy inaczej, życzę Wam dziewczęta tego co na święta Przede wszystkim zdrowia!!! I szybkich porodów
Buziaki.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania