- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Domiśśś
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale się czuję cały czas ociężała po tych świętach szok...
Co do warzyw to trzeba jeść tylko ja się zastanawiam co jest lepsze czy jeść warzywa które są naszpikowane chemią i są bez smaku jak pomidor czy ogórek. Bo aż strach na samą myśl ile teraz tam dziadostwa czy lepiej nie jeść. Zima niestety nie służy jedzeniu warzyw.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam wizytę w piątek, mam nadzieję że nie zapomnę spytać o wszystko co sobie zaplanowałam, ostatnio połowy pozapominałam.
Warzywka marynowane pyszne są Nie zajadam się nimi ale jak tylko gdzieś zobaczę to bierze mnie na nie ochota Dziś właśnie byliśmy po prowiant sylwestrowy i największą uwagę zwracałam właśnie na marynowane pieczarki, papryczki, ogóry Pycha.
Kwietniowa mama nie miałam okazji przywitać więc witam Czekamy na suwaczek
Młody przeszedł dziś samego siebie, nawet podczas kąpieli nie dawał spokoju. W takie dni obawiam się tego co będzie później, jakąś nadpobudliwość jeszcze stwierdzą
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja jem warzywa różne świrze, marynowane ale najbardziej podchodzą mi kiszone
Mój maluszek jest aktywny nawet bardzo ale póki co daje pospać w nocy to jest dobrze oby mu to zostało heheh
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tweety to był już 12 tydzień. Masakra jakas. Z tymi skurczami jest już lepiej, chociaż nadal się czasem pojawiają. Poczekamy do jutra i najwyżej pójdę na wcześniejszą wizytę.
Megi trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Joasia moja mała też raczej leniwa.
U mnie ogórki kiszone idą sloikami. A slodkiego tak mo się chcę, że aż mnie skręca. Dziś mam wogóle straszny kryzys. Nie wiem jak ja dotrwam do porodu.
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bo połowa tabelki to są dziewczyny które wogóle nie dają o sobie znać co się z nimi dzieje- a jak się pojawią to się je dopisze
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moje malenstwo znowu ruchliwe, praktycznie jak tylko usiade to dostaje kopy od Adasia. No ale bywaja dni ze jest leniwy. Kazdy maluszek jest inny. Jeden bedzie ruchliwy a drugi spokojny.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Italia – moze masz racje z dziewczynami które sie nie odzywaja – takie trzezwe myslenie I postawienie do pionu pomaga na ustosunkowanie sie do tematu bardziej realnie
Tweety – zaraz dostaniesz na gołą pupe z karnego jeża Jak to “miło ze ktos o mnie pamieta”? My wszystkie pamietamy o wszystkich choc niewywołuje sie kazdej z osobna
No juz po nocy, ale mam nadzieje ze zą niedokuczał a Kacperek spał jak aniołek
Ewelka – buuuu co to za czarne mysli byly u ciebie ? Przegon je raz na zawsze
Ja pikole ale historia – wsółczuje twojej bratowej
Surenka – ja uwazam ze organizm sam ci podpowiada czego potrzebuje , ja jak nie mam na cos ochoty to poprostu tego w siebie niewciskam na siłe
Megi – napewno bedzie wsio oki – obaczysz
Joasia ja mam podobnie I jestem ciekawa co ci gin na to powie
Tolad – najlepiej pozapisuj sobie pytania do gina na karteczce bo mi tez sie zdaza ze zapoinam o co chcialam zapytac
Moja Aśka tez jest spokojna raczej – sama od siebie sie nie ruszy , musze albo sie polozyc na plecach albo przechylic sie troche do przodu – tak by troche brzuch nadusic to wtedy sie “odzywa”
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gdybym mogla to chyba od nowego roku leciala bym po wyprawke
Jak sobie radzicie ze snem? Spanie na lewym boku mi nie wychodzi, a do tego maly tak sie wierci ze co chwile mnie budzi. Rano boli mnie bark i plecy...a co bedzie jak brzuszek urosnie...narazie jest na tyle maly ze ksiadz sie nie zorientowal co tam sie dzieje
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Wyprawkę hmmm... Ja jestem za startem w ten emocjonujący czas już po 1 stycznia Ale to zależy co masz do kupienia. My pokój już mamy przygotowany, zostało tylko wstawić łóżeczko ale to myślę, że w lutym najwcześniej, póki co nie ma sensu żeby kurz zbierało. Po pierwszej noworocznej wypłacie mam zamiar dorwać się do allegro i kupić przewijak, komplet pościeli z całym majdanem typu baldachim, podusie, kołderke, rożek itp. Ciuszki systematycznie gdzieś tam zawsze kupuję więc już na koniec lutego dokupie same konkrety. Najpierw muszę wiedzieć ile młody waży Jakieś maty edykacyjne, fotelik do bujania itp kumpela już nam podrzuciła. To samo z podgrzewaczem i laktatorem ale gdybym nie miała kupiła bym już teraz pewnie bo to zawsze rozkładanie kosztów na raty .
Kosmetryki zostawiam sobie na styczeń, wanienke mamy załatwioną więc zostają myjki i cała reszta higienicznych rzeczy które wolę na końcu kupić.
Co do spania, ostatnio dobrze mi idzie Jednak problem mam z samym zaśnięciem, pozycja ostatnio nie ma znaczenia poza tą na plecach. Mój wtedy zawsze mnie budzi i opieprza bo pamięta że na plecach nie mogę W moim poradniku, który jak na razie mnie nie zawiódł napisali, że nie trzeba koniecznie na lewym boku. Na prawym równie dobrze też można jeśli jest wygodnie, byle by nie na plecach i powiem Wam, że wolę ostatnio na prawym. Ale to chyba raczej wina tego, że mój nie ma możliwości przytulenia się i jest mi chłodniej
Majeczka jestem jak najbardziej za
Tweety Asia ma rację Nie raz dodajemy Ci WSZYSTKIE otuchy
Asia zapiszę chociaż powiem Ci, że jak juz teraz się zastanawiam to połowy nie pamiętam Straszna jest ta skleroza w ciąży