- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jestem zdania, że jak ktoś przestał się odzywać, to wynika to z jakiś względów(mam nadzieję, że nie tych złych, które w pierwszej chwili przychodzą na myśl) i nie ma co na siłę wyczekiwać bo już kilka razy dziewczyny tu "wywoływały" te osoby i nic to nie dało. Wątpię, by dziewczyny podczytywały ten wątek, a mimo wszystko się nie odzywały. Jednak już trochę czasu minęło i raczej nie ma co liczyć, że nagle dziewczyny wrócą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wchodziłam na wagę ale tez się w te święta nie objadalam. Za to dzisiaj dopadł mnie ból zęba. No masakra, w pon znowu dentysta a to iż będzie 2 raz w tej ciąży. Mam nadzieje ze wytrzymam do jutra.
Miłej nocy dziewuszki, trzymajcie kciuki żeby Kacper dobrze spał. Będę wdzięczna.
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Ja święta u teściów, więc było poświąteczne buszowanie na strychu. Ubranka dla Zosi przebrane, część wyprana, a reszta czeka w misce, aż zwolni się miejsce na suszarce i teściowa popierze. Ale fajnie było "nurkować" w tych małych ubrankach Łóżeczko już zniesione i czeka na transport do naszego domku, wózek wyprany w miarę możliwości, nierozbieralne części muszę oddać do pralni, która czyści takie rzeczy. I czekam na córcię, mam nadzieję, że posiedzi w brzuszku jeszcze pełne 3 miesiące. Wczoraj miałam straszne skurcze przez pół godziny co 3-4 minuty, ale miałam stracha myślałam, że zacznę rodzić i jeszcze chwilę i mieliśmy jechać do szpitala, ale na szczęście przeszło. Pomyślałam sobie "super" wywołałam wilka z lasu, ubranka poprane, a dziecka nie będzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewelkaa straszna wiadomości i jeszcze w takim dniu to przykre ale na tego typu sytuacje nie mam wpływu
U nas płeć została już klika razy potwierdzona także czekamy do kwietnia aby się przekonać czy była prawdziwa
megi też się odzywaj
Ja też uważam że jeśli te dziewczyny które się nie odzywają to raczej się nie odezwą a szkoda
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelkaa, to strasznie smutne, zwłaszcza, że coraz więcej osób to spotyka, aż nie mogę sobie wyobrazić jak koszmarne musiały być dla nich te święta
Mam pytanie do was: Czy jecie warzywa? Czytałam ostatnio, że trzeba je jeść w ciąży nawet codziennie, ale ja nie cierpię ich, przypomniało mi się o nich na święta, bo u rodziców były sałatki na stole. Nie dość, że nie przepadam za nimi, to odkąd wymiotowałam na początku ciąży po zupie jarzynowej i po pomidorach i soku warzywnym to już w ogóle nienawidzę ich i nie mogę się zmusić. A teraz właśnie zastanawiam się czy nie powinnam się czasem zmuszać do zjedzenia czegoś zielonego..... fuj
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jako stereotypowy Warszawski słoik nawiozłam słoików i mase ciastaaaaa
Ewelka aż mnie ciary przeszły, przykra sytuacja ;/
Ja się boję jak cholera skurczy w tym czasie, nie wiem nawet czy uda mi się je rozpoznać.
Ciuszków mam już sporo, mama troszkę nakupowała więc przywiozłam. Zaszłyśmy też na lumpy poszperać ale z racji okresu świąteczno noworocznego nie było tego za wiele. Jak coś widzę i jest okazja to biore bez zastanawiania się. Później dosztukuję to czego nie mam, ciotki i wujki pewnie też coś pokupują Dwóch lekarzy powiedziało, że chłopak więc nic nie powinno się zmienić.
Dostaliśmy w ramach świątecznego prezentu ramkę 3 częściową na odlew stópki, rączki i zdjęcie, jest na niej napisane Hubert więc musi tak zostać
Ja warzywa jem ale nie za dużo. Pomidor, ogórek do kanapki. Mizeria albo inna surówka do obiadu, zupy. Nie zajadam się na sucho marchewkami czy chociaż konserwowymi ogórkami.
No i jakieś mieszanki mrożone zrobione na parze
Co do nie odzywających się dziewczyn, nie sądze żeby wróciły. Mam tylko nadzieję, że zmieniły forum albo całkiem odpuściły te zabawy bo to by było przykre, gdyby aż tyle ich utraciło dzieciaczki
Czy Wasze maleństwa też reagują na wasz zły nastrój? Zauważyłam, że Hubo daje mi do wiwatu jak mi się ciśnienie podniesie. Może się w ogóle nie ruszać, a jak tylko ja się zdenerwuję to zaczyna kopać. No i ogólnie już czuje go coraz mocniej, teraz też nie daje mi spokoju
Nie wiem czy jakiś wątek, kogoś pominełam. Mam nadzieję, że nie
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do warzyw to właśnie powoli zaczyna do mnie docierać, że powinnam je jeść, bo u mnie często zdarzały się "dni bez warzyw". Właśnie kupiłam zestaw warzywny i je ugotuję z dodatkiem kostki rosołowej na zupę, a następnie zmiksuję, lubię zupy-kremy, więc powinna mi smakować
- kwietniowa_mama
- Wylogowany
- gaworzenie
To prawda, że Dzieciaczki reagują na nasze zmiany samopoczucia....Moje się najwięcej wierci jak jestem zdenerwowana...
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja jem warzywa lubie ostatio mam faze na papryke marynowana hehe moj Kajtek aktywny juz jak brat, wczoraj tak kopal ze ledwo moglam lezec obecnie juz kopie prawie caly dzien i pol nocy hehe ale kocha m to uczucie, opowiadam mu o Tymciu i Tymciowi o Kajtku ,mam nadzieje ,ze obioje ich jakos przygotuje na to spotkanie
ja w piatek ide badania robic i do gina i endokrynolog a 10 wizyta oby byl ook
milej niedzieli
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa