BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

11 lata 3 miesiąc temu #741099 przez Italia
Jeju, dziewczyny, też macie takie mdłości? Mnie od jakiegoś tygodnia strasznie męczą, muszę co godzinę coś wcinać żeby się trochę uspokoiło. Do tego czuję się jak śpiąca królewna, cały czas chce mi się kimać i jestem ciągle zmęczona. A do pracy trzeba chodzić :( Ciekawe czy to mija po 3 miesiącu...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #741120 przez tweety
ja nie mam nadal żadnych objawów wiec zastanawiam sie czy w ogole jestem w ciazy. moze ten test i brak okresu yo objaw choroby nie ciazy... hmmm....

dobrze ze u was wszystko ok. ja wlasnie odpoczywam bo smyk spi ale pewnie za sec sie obudzi bo tak wlasnie mu sie spi w lozeczku po 30 min

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741192 przez megi23
hellow no nie nalezy do prostych prac jestem instruktorem terapii zajeciowej w Domu Pomocy Społecznej , ale robie wszystko mam osoby z gleboka niesprawnoscia intelektulana nawet kapie i dzwigam ich ...
monukleoza to choroba watroby ,,, ale juz jak i u mnie jak i u syna jest ok :)
apropo nudnosci moga a nie musza minac , ja dzis juz zaliczylam spacerek z synkiem , hmm moj jeszcze ma drzemki nieraz po 3 godz , to sie wtedy klade bo bym nie byla w stanie funcjonowac :P

tweety zrob betke to bedziesz wiedziec :)

11 lata 3 miesiąc temu #741193 przez Asia K
Italia ja tez tak mam - musze jesc bo inaczej bleeeeeeeeeeeee :dry:

Tweety ty juz masz widze dziwne mysli przed wizytą co? :P jestes jestes nie boj żaby :kiss:

Ewelka bo my tak juz mamy - nie mamy podstaw a i tak sie martwimy i najgorszy scenariusz widzimy :S

11 lata 3 miesiąc temu #741210 przez megi23
tweety mowisz tak jak ja mowilam :) i czekalam do wizyty by potwierdzic :)

11 lata 3 miesiąc temu #741215 przez Asia K
Tweety o któej masz ta wizyte bo ja tu wytrzymac nie bede mogla :S

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741627 przez megi23
Tweety 3mam kciuki za wizyte :)
ja juz od 6 nie spie wiec po monoluguje sobie :silly: mlody zrobil mi pobudke , i jak on to fasolka tyz , bo jeszcze oczu nie otworzylam , to mnie mdlic zaczelo i musialam jest sniadanie :blink:
milego dnia laski :)

11 lata 3 miesiąc temu #741657 przez gosiacek
Hej dziewczyny.

Jestem styczniówką 2014 ale piszę do Was z wielką prośbą. Zbieramy pieniądze na operację serduszka małego Nikosia, synka mojej koleżanki. Jedyną szansą na to by żył jest bardzo kosztowna operacja za granicą, bo w PL nikt nie chce mu pomóc sad smiley Do piątku rodzice muszą zrobić przelew do kliniki a brakuje jeszcze połowę kwoty. Jeżeli możecie wspomóc choćby złotówką, to byłoby super, bo liczy się naprawdę każdy grosz.

www.siepomaga.pl/f/corinfantis/c/954

Z góry dziękuję!

11 lata 3 miesiąc temu #741714 przez tweety
dziewczyny. na 13. synek chyba wyczol nasroj mamy bo sie spac położył bez marudzenia i dal mi sie wykapac, pranie zrobic, kwiaty podlac i kuchnie ogarnac. a teraz daje mi do was pisac.

musialam duzo kombinowac zeby dac rade isc na ta wizyte bo wypada w porze karmienia. no ale rano przetrzymalam malego spal ze man az do 7 wiec teraz zje dopiero 10:30 i jest nadzieja ze na wizycie bedzie spac. zobaczymy. glupio mi go zabierac alw co ja bieda moge zrobic. maz sie z pracy nie wyrwie a do innego lekarza po poludniu is nie chce.

o.... synek wstaje. warczy w niani hihihi

11 lata 3 miesiąc temu #741716 przez tweety
p.s. dzisiaj rano zawroty glowy az Kacpra szybko odkladalam. i mdlosci ktore jeszcze czuje. chyba to jednak ciaza

11 lata 3 miesiąc temu #741731 przez Ewelkaa
tweety - czekamy niecierpliwie na wiadomości po wizycie :) trzymaj się

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741791 przez lodzianka82
ale dziwewczyny, chyba dzisiaj z cis. jest cos nie tak bo jak poszlam rano do sklepu to tez mialam zawroty glowy i jakos mi duszno bylo..;/

czytam i czytam o waszych dolegliwosciach.. jeśli chodzi o mnie to oprocz tego ze musze zjesc co 2 godz i przespac sie ok poludnia z 1h lub 1,5 to mi nic nie jest... zadnych mdlosci itp...

a na marginesie.. widze ze jedynie ja tak wczesnie podreptalam do lekarza i na usg??? jak mi robili w matce polce to fasolinka miala we wt niecaly cm, a w pt1,9 cm:) aWy kiedy idziecie na usg??

11 lata 3 miesiąc temu #741816 przez tweety
lodzianka licze ze bede miala dzisiaj

maly ciagle spi. przegapil karmienie. a ja zamiast korzystac i odpoczuwac to sie martwie czemu on tyle spi

11 lata 3 miesiąc temu #741847 przez lodzianka82
Ty chodzisz senna, ja i wiele innych osob:) moj zwierz pies tyz ciagle spi;) mysle ze to ta pogoda:) trzymam kciuki Tweety:)bedzie dobrze bo inaczej byczej byc nie moze:)

11 lata 3 miesiąc temu #741853 przez megi23
Tweety 3mam kciukasy za dzidziola :0
Tymcio poszedl spac po przeczytaniu Kubusia Puchatka , ja wzielam szybki prysznic , chodz mam zakaz kapania sie samej , no ale brat mnei pilnowal :P
ja mam wizyte dopiero 9 pazdziernika, ale ja tak chcialam :) , jutro moze pojade badania w koncu zrobic rano, mama z malym zostanie a ja autobusem obroce , by na 8 zdazyla do pracy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka