- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Tweety - superowo - mówilam ci ze nie bedzie tak źle ,a ty niepotrzebnie sie zamartwiałas- teraz jest was wiecej do radości
Aga 77 - ja tez mam synka - 6 lat - wiec w podobnym wieku super ze do nas dołączylas
Joasia - bedzie dobrze - spokojnie tak jak juz ci gin wyjasnił ja tez uwazam ze to macica
Ja tez mam tyłozgiecie i dopiero w tym tygodniu mnie dopadły bóle podbrzusza.
Nie mam obaw co do 13- tyg ale juz chcialabym miec go za saobą
A ja jutro mam wizyte u gina - juz zaczynam sr.. w galoty
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Witaj Aga77 - jedziemy na tym samym wózku
Tweety - super, że masz już za sobą tę trudną dla Ciebie rozmowę, ale tak jak mówiłyśmy Ci my wszystko wiedzące jest ok i wszyscy się cieszą
Joasia - ja też miałam tyłozgięcie i bóle w pierwszej ciąży, lekarz powiedział, że po porodzie to może się wyprostować nie wiem ile w tym prawdy, ale jak do tej pory to miałam tylko jeden dzień ból brzucha.
Asia K - Ja mam właśnie to usg, o którym piszecie w poniedziałek w 12 tyg. i strasznego mam cykora...
Cały czas pocieszam się myślami, że przecież wszystko musi być dobrze i Ty też tak sobie mów, podobno pozytywne nastawienie czyni cuda
Renata Anna - współczuje Ci, dzieci potrafią dać w kość ale pociesz się tym, że takie bunty są co roku tylko trochę inne. Ja teraz jestem na etapie cwaniactwa 7 latka i też łatwo nie jest )
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Da sie przezyc , a i tak kochamy swoje maluchy najbardziej na swiecie.
Wiecie co mi sie sniło ?
Chcialam kupic wózek i stalam przy rózowo- fioletowym i sobie myslalam ze nie moge takiego kupic bo jak sie okaze ze to chłopak....
taki sobie sen a super humor mialam dzieki niemu
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka no to mnie pocieszyłaś tymi "buntami"
Aga77 witaj w naszych skromnych progach
Asia K a masz już jakieś przeczucia co do płci
Ja nie odczuwam żadnych skurczy macicy. Moja jest tak cholernie wygięta do tyłu, że ginek tylko wzdycha jak mnie bada
Wczoraj zjadłam tabliczkę czekolady, pół kilograma śliwek węgierek, prawie cały słoik ogórków konserwowych... ale ogórki to nie był ten smak, więc dopchałam się czekoladowymi płatkami śniadaniowymi...
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co bedzie to bedzie - dla mnie nie ma to znaczenia - najważniejsze by było zdrowe
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Joasia B to dobrze , bo jak sa mocne i dlugo trwaja to ci luteine da i bedzie ok ...
a ja na noc jadlam .. grysik na mleku jesuu ta fasolka to glodomorka jest . mialam ochote , mamcia mi zgotowala , az sie trzeslam jak mi nakladala , nie moge jesc duzo ale z 10 lyzek zjadlam i micha mi sie cieszyla , jakbym 1 milion dolcow wygrala
apropo 2 latkow , moj mlody 2,5 bedzie mial we wrzesniu , bunt 2 latka ehe czasami on ma , jak cos ma kacik, w ktorym sie wycisza , z mowa sie dopiero rozkreca , ale wczoraj mi szczena opadla
dzis pogoda do bani , siedzimy w domu, rano alfabetem sie bawilismy , rysowalismy , moze jakas wydzieranke zrobimy , jak bedzie ciut cieplej kalosze i niech lezie po kaluzach
Renata Anna czad
milego dnia babeczki
- Italia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też mam skurcze, na początku były, później trochę spokoju, a teraz znowu wróciły. Nie są jakieś straszne, da się wytrzymać. Moja gin pytała na wizycie o bóle brzucha, mówiłam, że miałam, powiedziała, że jakby były bardzo silne to żeby brać nospe, tylko tak z umiarem.
Tweety, a widzisz, nie taki diabeł straszny Wszyscy się cieszą, będziecie z siostrami miały gromadkę dzieciaków w jednym wieku, Ty sobie raz dwa dwójkę odchowasz i będziesz miała z głowy No chyba że planujecie więcej
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czytalam gdzies ze co 5 kobita to ma , ale jak tu czytam to co 5 tego ni ma
Co do porodu to znaczenie moze miec wielkosc miednicy ale tego sama sobie nie zmierzysz chyba
Kurna dziewczynki - trzymajcie za mnie kciuki jutro bo mam coraz wiekszego stresa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Asia K - będziemy trzymały
Kurcze ja żadnych zachcianek nie mam. W pracy jem jak oszalała, ale musi być chleb, nieważne z czym, ale chleb jak nie zjem to mnie tak niemiłosiernie mdli.
Potem zjadam w domu obiad, zagryzam czymś słodkim i tak do kolacji, gdzie znowu musi być chleb. A z zachcianek to wczoraj w pracy miałam ochotę na arbuza, ale jak już poszłam do domu to o tym zapomniałam
Moja mama mówi, że te moje objawy ciążowe są dziwne, bo ja jak rano wstaję to jest ok, dopiero padam koło południa. Wtedy mam najgorsze samopoczucie.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asia K ja również trzymam kciuki będzie wszystko dobrze.
Dziewczyny może macie jakiś cud środek na wymioty jak tak dalej pójdzie to płuca wypluję
Czy któraś z Was robiła badania prenatalne bo mnie to czeka 2 października i trochę się boje nie za bardzo wiem jak to wygląda
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no kazda z nas bedzie miec , lekarz bada pod wzgledem wystepowania wad genetycznych przy usg oglada dzidziola , glowke , nozki , raczki , rozszerzenie noska , zadaniem badań prenatalnych jest wykrycie chorób wrodzonych i genetycznych takich jak zespół Downa, wady cewy nerwowej, nieprawidłowości chromosomów. Bedzie dobrze
- Asia K
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa