BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #832718 przez Joasia B
Widzisz Tola jaki ten świat mały :P Nie wiem czy mocno mi się skrocila,ale ma 2 cm. Nie wiem ile miała wcześniej :dry: Ale na razie mocniej się nie skraca więc gin mówi,że ok i leżeć ile się da więc sobie lezakuje :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #832732 przez Ewelkaa
Renata ja bym wybrala Borysa :) ale to Wasza decyzja.
Anulka synus super :)
Majeczka to dobrze, ze czujesz sie lepiej, ale powinnasc isc do lekarza, zeby zdobic chociaz podstawowe wyniki.
100krotka jak juz nauczysz sie rodzic, to podziel sie wiedza, bo ja jakos tak sie czuje niedouczona :laugh:
tolad moja kolezanka ma juz drugi raz krazek i jakos funkcjonuje. Ma sie oszczedzac, jak najwiecj odpoczywac, ale nie prowadzi lezacego trybu zycia. Pierwsze dziecko nawet urodzila po terminie, wiec sie nie martw. :)
Surenka moja kuzynka przestala karmic swoja core jak zie zorientowala, ze jest w ciazy z druga :) takze zadna to antykoncepcja.
tweety to sie biedna wymeczylas :( mam nadzieje, ze juz Ci lepiej. Odpoczywaj po tym urlopie :)
mila super, ze wszystko ok :)

10 lata 10 miesiąc temu #832735 przez Asia K
Malec śliczny avatarek :)

Majeczka ciesze sie ze juz ci lepiej :kiss:

Mila na jakie obciazenie dostalas na glukoze 50 czy 75?

10 lata 10 miesiąc temu #832741 przez Ewelkaa
A u mnie po wizycie. Szyjka ok. Mala troche mniejsza niz wiek ciazowy, ale gin mowi, ze miesci sie w normie i zeby nie panikowac, bo jest dobrze :) ale dotychczas z usg wychodzila, ze jest o tydz. wieksza, a teraz o 2 tyg mniejsza :( i wez tu nie panikuj. W kazym razie gin powiedzial, ze juz sie zblizamy do beziecznego terminu, jak osiagniemy 36 tydz, to bedzie mozna odetchnac, bo dziecko jest juz wtedy calkowicie zdolne do zycia. Ale powiedzial, ze ja neszcze tak szybko nie urodze, wiec za pakowanie torby wezme sie w36 tyg. No i w koncu powiedzial, ze to dziewczynka bez zadnwgo krecenia nosem, ze slabo wiac itp. Wiec bedzie Zosienka :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #832749 przez majeczka22
sadze ze to może być z przemęczenia ta moja utrata chwilowa przytomności - bo chce skończyć pisać prace i długo przed lapkiem siedzę w dzień ale staram się spać 9 godzin

10 lata 10 miesiąc temu #832762 przez GabiSBB
Anulka super synuś :) Ani się obejrzemy az nasze smyki tez będą takie duże :)

Renata my do tej pory mieliśmy wybrane imię Franek, ale coś nam się odwidzialo. Problem w tym, że nic innego nie przychodzi nam do głowy. Tez brałam pod uwage Borys, ale mój mąż kręci nosem :(

ewelkaa ja już jestem po szkole rodzenia i jakoś nie czuję, żebym wiedziała więcej :( Wręcz przeciwnie, mam wrażenie że wszystkie najwazniejsze informacje wyleciały mi z głowy :( No i gratuluję córeczki :) Wybrałaś dokładnie to imię, które chcieliśmy dla dziewczynki :)

Surenka to niestety taki sam zabobon jak ten, że przy pierwszym razie lub w trakcie okresu nie można zajść w ciąże!

No i nie udało nam się odzyskać danych z mojego komputera! Dysk padł! Mąż odda go jutro do speców i może coś uratują, ale ja ten plik potrzebuję na JUŻ! Jestem załamana, w góra 3 dni muszę wszystko napisać na nowo! 25 stron tekstu! Jakieś fatum ostatnio nade mną ciąży :(

majeczka piszesz, że szyjka skraca Ci się być moze z przemęczenia, to az się boję co mi powie lekarka w piątek jeśli teraz bede tak zapierdzielać :(

10 lata 10 miesiąc temu #832767 przez megi23
Bry wieczor ja leze, ciut mi lepiej , chlopaki chrapia, dzis mlody u siebie narazie spi, pewnie potem przylezie :) :P ,

Laski super ze s dzidziolami i wami ok, mam nadziejr ze jutro wiecej energii bede miec

10 lata 10 miesiąc temu #832772 przez majeczka22
GabiSBB napisał:

majeczka piszesz, że szyjka skraca Ci się być moze z przemęczenia, to az się boję co mi powie lekarka w piątek jeśli teraz bede tak zapierdzielać :([/quote]

he he chyba dwa różne tematy pomyliłaś Gabi :)

10 lata 10 miesiąc temu #832773 przez majeczka22
GabiSBB napisał:

majeczka piszesz, że szyjka skraca Ci się być moze z przemęczenia, to az się boję co mi powie lekarka w piątek jeśli teraz bede tak zapierdzielać :([/quote]

he he chyba dwa różne tematy pomyliłaś Gabi :)

10 lata 10 miesiąc temu #832780 przez GabiSBB
majeczka a no tak :) Tyle było o tej skracającej się szyjce, że wrzuciłam Cię do jednego wora ;) Sorry!

megi cieszymy się, że Ci lepiej! jutro będzie zupełnie nowy dzień, a to daje nadzieje na to, że wstaniemy uśmiechnięte, wypoczęte, zadowolone i pelne sił witalnych :)

A to mój brzuchacz:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #832782 przez megi23
Gabi nrzusip slodki, mniejszy od mojego,, jejku Kajtek robi chyba jakis mataypm po mnoe z jednej stronu skacze na druga brzucha haha i on zamiast spac na noc to sie wscika :silly

Sprobuje wam swojego golasa pokazac
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #832797 przez Renata Anna
HELLO!

Majeczka przez Ciebie jutro będę robić pizze na obiad, albo jakieś inne niezdrowe żarcie
:lol:
megi23, gabi brzuszki piękne. Mój trochę bardziej wystający się wydaje, szczególnie wieczorem. Chciałam Wam wrzucić fotkę mojego brzuszka, ale nie umiem sama sobie cyknąć. Postaram się jutro pochwalić.
Tweety :( :huh:
majeczka zrób sobie jakieś badania.Ja bym się wystraszyła... :(
Anulka sama słodycz ten Twój synek. Do schrupania!

To ja też wrzucę fotki mojej Celiny

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 10 miesiąc temu #832802 przez GabiSBB
Renata no maleńka mistrzostwo świata! Cuuuudownaaaaaa :) :*

10 lata 10 miesiąc temu #832813 przez agulka901
Jej, nie nadrobię Was ;D

Dziewczyny, śliczne te wasze dzieciaczki, na pewno będą dobrymi pomocnikami przy nowych członkach rodzinki :)

A brzuszki też super ;D Skoro wszystkie już wrzucają to i ja to zrobię ;D

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #832832 przez surenka
Zaciekawiłyście mnie normalnie, że to zdarza się ale to fajnie, że karmienie nie musi być przeszkodą w zajściu w ciążę :)
Czy kupiłyście już sobie koło poporodowe (krąg połogowy)? Zastanawiam się czy tego nie kupić, ale może będzie się walać po mieszkaniu bezużytecznie...
A to moja Pati w brzuchu :) Ostatnio bardziej się w nim rozpycha niż kopie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka