- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Salonka jak potrzebujesz się "wygadać" to pisz Każda potrzebuje się czasem wyżalić, a obcym w zasadzie osobom lepiej czasem
Poszłam dziś do mojej gin i okazało się, że mam kategoryczny zakaz wychodzenia z domu Tylko w sobotę następną do niej na wizytę, a tak odpoczywać. I zero sexu aaaaa toż to 3 miesiące celibatu z połogiem będą!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Wyprawkowe zakupy mnie ominą
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A kolezankami starajcie sie dziewczyny tak bardzo nie przejmowac. Czasem szlag trafia i serce zaboli, ale takie zycie. Niektore przyjaznie sie koncza, ale za to inne zaczynaja. Chociaz w doroslym wieku juz tak latwo niestety ich nie nawiazujemy.
Tolad uszy do gory. z sexem jakos sobie poradzice troche inaczej a jak Ci zaloza pessar, to jeszcze wyprawke zrobisz w towazystwie niemeza teraz lez i sie oszczedzaj.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja właśnie zamówiłam dwa staniki do karmienia
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-wygod...5-d-i3853471666.html
allegro.pl/bawelniany-biustonosz-do-karm...5-d-i3853492041.html
Współczuję wam dziewczyny pseudokoleżanek, niestety często zawiść niszczy dobre relacje
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ładne te staniczki
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Z koleżankami tak jest. Nie mam przyjaciółki. Nie potrzeba mi w życiu żadnej.
Może nie potrafię się zaprzyjaźnić, albo nie spotkałam nikogo z kim mogłabym uczynić. A może to ze mną jest problem, że nikt nie chce ze mną się zaprzyjaźnić. Nie wiem.
Nie mam też potrzeby, by komuś się zwierzać. Zresztą taką osobą jest mój mąż, więc nie potrzebuję nikogo innego
Jak Wam mija weekend? Bo u mnie nudy, a mam lenia i tak nic mi się nie chce.
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tolad, dobrze że Cię zdiagnozowali, teraz wiesz co robić. Tydzień to nie tak źle, gorzej jakbyś całą ciąże nie mogła się ruszać z miejsca, a znam taki przypadek.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gabi głowa do góry i nie przejmuj się takimi koleżankami nie warto ja niedawno straciłam też psełdokoleżankę i na początku było mi ciężko śniła mi się nocami ale teraz z perspektywy czasu wiem że dobrze się stało. Wolę mieć mniejsze grono znajomych ale prawdziwe
My zaraz lecimi na imprezkę chłopaki sobie wypiją a my kobitki sobie pogadamy i oczywiście dzieci które będą z nami pewnie się fajnie pobawią
Życzę Wam miłego weekendu i trzymajcie się cieplutko
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
aaaa a jaki cyrk mialam z klpkami pod prysznic no dostalam fuksem w tesco za 22 te ceny mnei dobijaja , po to by kiilka razy w szpitalu pod prysznic w nich polezc heh...
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jak byłam sama (stare dzieje) no to koleżanki były na porządku dziennym. Jak jeszcze nie mieszkałam ze swoim lubym to z koleżankami czasem się spotkałam. Teraz mąż jest na pierwszym planie, obowiązki w domu i święty spokój, jakoś tak polubiłam te nowe życie. Poza tym koleżanki w pracy mnie zawiodły, a te z poza pracy prowadzą nieco imprezowy, bardziej niezależny styl życia. Wcale nie żałuję
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja właściwie nie mam takich dobrych koleżanek żeby nie powiedzieć ze nie mm ich w ogóle w pracy mam fajna koleżankę ale to tylko w pracy na co dzień nie spotykamy się a co do przyjaciółek miałam do tej pory 3 na których cholernie się zawiodłam po porostu straciłyśmy kontakt i tyle....
mój mąż jest dla mnie najlepszym kumplem i odkąd jesteśmy ze sobą mogę liczyć na niego, no i mama której mogę powiedzieć wszystko, ale wiadomo jak to jest
tez raczej jestem skryta i nie lubię się otwierać przed nikim, często nie daje po sobie poznać ze mam problem wtedy usiądę poryczę się i mija...a teraz kiedy hormony buzują to już całkiem....
dobrze że trafiłam na to forum przynajmniej nie jestem sama ze sobą i hormonami
miłego weekendziku dziewczynki
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Megi bo to nie sezon, ja swego czasu za 5zł kupiłam i nie raz później widziałam w marketach ale w okresie letnim Jedne właśnie mam jako kapcie (japonki) już 2 rok, jak dotrwają pójdą do szpitala i do śmieci.
Szlafrok też musiałam kupić specjalnie, taki zwykły cienki, chiński za 30zł.
Joasia ja serniczka bym zjadła Dziś musiałam do roboty jechać po PIT więc na drogę kupiłam bułkę z twarogiem ala drożdżówka bo trasa dłuuga, pomyślałam że spale i miałam rację, wróciłam i cukier 70 A teraz leżenie to nie mam jak spalać nadwyżek .