BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 11 miesiąc temu #831594 przez tolad662
Oj dziewczyny współczuje takich znajomych :( Ja zauważyłam, że dla tych którzy nie mają dzieci staliśmy się taką parą nie do końca fajną jak do tej pory. No bo na piwo nie pójdziemy do pubu jakiekolwiek inne imprezy odpadają. Do mojego NieMęża jeden kumpel raz powiedział że zdziadział, a dlaczego? Bo się z nim nachlać nie chciał ;/ Zmieniają się priorytety. Nie twierdze, że u Was też o to chodzi bo nie wiem ale na ciężarną parę ludzie patrza inaczej. Może Ciebie Gabi wykluczyły ze względu na ciąże, co jest głupie no bo jakie to ma znaczenie? Co bawić się nie potrafisz bo masz brzuszek, nie kumam. Też by mi się przykro zrobiło.

Salonka jak potrzebujesz się "wygadać" to pisz :) Każda potrzebuje się czasem wyżalić, a obcym w zasadzie osobom lepiej czasem :)

Poszłam dziś do mojej gin i okazało się, że mam kategoryczny zakaz wychodzenia z domu :huh: Tylko w sobotę następną do niej na wizytę, a tak odpoczywać. I zero sexu aaaaa :( toż to 3 miesiące celibatu z połogiem będą!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu #831600 przez GabiSBB
tolad, ale najważniejsze że możesz być w domu! Gorzej jakby Cię połozyła do szpitala. Tak przynajmniej masz przy sobie najbliższych, w domu zawsze jest lepiej (z sexem czy bez ;) ).

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 11 miesiąc temu #831604 przez GabiSBB
Agulka możemy sobie w takim razie przybić piątkę! Koleżanki...eh :(

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831610 przez tolad662
No to faktycznie małpy z nich. Może zazdroszczą

Wyprawkowe zakupy mnie ominą :(

10 lata 11 miesiąc temu #831618 przez Ewelkaa
Gabi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A kolezankami starajcie sie dziewczyny tak bardzo nie przejmowac. Czasem szlag trafia i serce zaboli, ale takie zycie. Niektore przyjaznie sie koncza, ale za to inne zaczynaja. Chociaz w doroslym wieku juz tak latwo niestety ich nie nawiazujemy.

Tolad uszy do gory. z sexem jakos sobie poradzice troche inaczej :laugh: a jak Ci zaloza pessar, to jeszcze wyprawke zrobisz w towazystwie niemeza :) teraz lez i sie oszczedzaj.

10 lata 11 miesiąc temu #831624 przez surenka
tolad, to co prawda tylko tydzień odsiadki, ale i tak współczuję. Dobrze, że lekarka dokładnie cię zbadała i można interweniować. Cieszę się, że żyjemy w czasach gdy medycyna rozwinęła się na tyle, że pomimo komplikacji można urodzić zdrowe dziecko w terminie jeśli trafi się na wykwalifikowanego lekarza oczywiście, bo z nimi to różnie bywa.
Ja właśnie zamówiłam dwa staniki do karmienia
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-wygod...5-d-i3853471666.html
allegro.pl/bawelniany-biustonosz-do-karm...5-d-i3853492041.html
Współczuję wam dziewczyny pseudokoleżanek, niestety często zawiść niszczy dobre relacje :dry:

10 lata 11 miesiąc temu #831634 przez tolad662
O właśnie Surenka dobrze, że o tym wspominasz bo to mi uświadomiło że gdybym chodziła tylko do tej pindzi z państwowej przychodni to bym nie wiedziała, że szyjka się skraca. W ogóle nic bym nie wiedziała bo ta kobieta mnie nie bada ;/ Chyba, że na koniec przy pobieraniu posiewu do szpitala.
Ładne te staniczki :)

10 lata 11 miesiąc temu #831644 przez [email protected]
Śliczny ten staniczek z pierwszego linka. Sama się chyba skuszę :)

Z koleżankami tak jest. Nie mam przyjaciółki. Nie potrzeba mi w życiu żadnej.
Może nie potrafię się zaprzyjaźnić, albo nie spotkałam nikogo z kim mogłabym uczynić. A może to ze mną jest problem, że nikt nie chce ze mną się zaprzyjaźnić. :P Nie wiem.
Nie mam też potrzeby, by komuś się zwierzać. Zresztą taką osobą jest mój mąż, więc nie potrzebuję nikogo innego :)

Jak Wam mija weekend? Bo u mnie nudy, a mam lenia i tak nic mi się nie chce.

10 lata 11 miesiąc temu #831646 przez agulka901
Malec mam tak samo, jeśli chodzi o przyjaciół to najlepszym jest mój mąż no i moi rodzice, im też mogę się zwierzyć. Ale zależało mi na zmianie otoczenia, na rozmowie z kimś innym w sensie żeby sie pośmiać itp, no ale koleżaneczki mnie olały :) Będą chciały jeszcze odwiedzić Adasia - a fige! Nie pokaże go nikomu ;P

Tolad, dobrze że Cię zdiagnozowali, teraz wiesz co robić. Tydzień to nie tak źle, gorzej jakbyś całą ciąże nie mogła się ruszać z miejsca, a znam taki przypadek.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #831647 przez Aga77
tola dzięki za linka teraz będę miała więcej czasu to poszperam tam :-) nie łam się wszystko będzie dobrze :)

Gabi głowa do góry i nie przejmuj się takimi koleżankami nie warto ja niedawno straciłam też psełdokoleżankę i na początku było mi ciężko śniła mi się nocami ale teraz z perspektywy czasu wiem że dobrze się stało. Wolę mieć mniejsze grono znajomych ale prawdziwe :)

My zaraz lecimi na imprezkę chłopaki sobie wypiją a my kobitki sobie pogadamy i oczywiście dzieci które będą z nami pewnie się fajnie pobawią :laugh:

Życzę Wam miłego weekendu i trzymajcie się cieplutko :) :) :)

10 lata 11 miesiąc temu #831671 przez megi23
Hej my po zakupach, juz coraz gorzej znosze latanine po sklepach.... kupilam Kajtkowi pajacyka na 62 jejku jaki malusi S troche nie chcial , no ale wrzucilam mu do koszyka , reszta po porodzie, mlody ma tez nowe resoraki, plasteline,bibule i pedzelki by mogl malowac, nigdzie farb nie bylo, bylam w empiku i mam kalendarz maly , nie potrafilam sie tam odnalezc wcale.....na necie zamowie mu bajki ;)

aaaa a jaki cyrk mialam z klpkami pod prysznic no dostalam fuksem w tesco za 22 te ceny mnei dobijaja , po to by kiilka razy w szpitalu pod prysznic w nich polezc heh...

10 lata 11 miesiąc temu #831702 przez Joasia B
Jestem zdesperowana :laugh: Zjadlabym torta z bita śmietana, kinderki i popila oranzada :lol: Zabierzcie tą cukrzycę :ohmy:

10 lata 11 miesiąc temu #831703 przez surenka
ja z kolei nie używam szlafroków, a będę musiała kupić do szpitala, bo u mnie wymagają, no chyba, że wezmę taki gruuuby szlafrok co mnie mama nim uraczyła:blush:
jak byłam sama (stare dzieje) no to koleżanki były na porządku dziennym. Jak jeszcze nie mieszkałam ze swoim lubym to z koleżankami czasem się spotkałam. Teraz mąż jest na pierwszym planie, obowiązki w domu i święty spokój, jakoś tak polubiłam te nowe życie. Poza tym koleżanki w pracy mnie zawiodły, a te z poza pracy prowadzą nieco imprezowy, bardziej niezależny styl życia. Wcale nie żałuję :)

10 lata 11 miesiąc temu #831713 przez mila
widzę dziewczyny że jest nas więcej z takimi problemami ;)
ja właściwie nie mam takich dobrych koleżanek żeby nie powiedzieć ze nie mm ich w ogóle w pracy mam fajna koleżankę ale to tylko w pracy na co dzień nie spotykamy się a co do przyjaciółek miałam do tej pory 3 na których cholernie się zawiodłam po porostu straciłyśmy kontakt i tyle....
mój mąż jest dla mnie najlepszym kumplem :laugh: i odkąd jesteśmy ze sobą mogę liczyć na niego, no i mama której mogę powiedzieć wszystko, ale wiadomo jak to jest
tez raczej jestem skryta i nie lubię się otwierać przed nikim, często nie daje po sobie poznać ze mam problem wtedy usiądę poryczę się i mija...a teraz kiedy hormony buzują to już całkiem.... :dry:

dobrze że trafiłam na to forum przynajmniej nie jestem sama ze sobą i hormonami :laugh:

miłego weekendziku dziewczynki :lol: :lol:

10 lata 11 miesiąc temu #831725 przez tolad662
Haa to i ja mam podobnie. Przyjaciółki od serca zostały kilka lat temu w Olsztynie, dalej kontakt mamy dobry ale to same panny z upodobaniem do imprez itp więc nie tęskno mi do tego. Tak jak Wy od kiedy mieszkam z lubym nie potrzeba mi nikogo innego :) Przyjaciele są owszem i pogadać też mam z kim ale specjalnie tego skromnego grona nie powiększam bo nie ma takiej potrzeby. To chyba miłość co kochane :D Tak nam z nimi dobrze że nie potrzebujemy odskoczni w innych ludziach :)

Megi bo to nie sezon, ja swego czasu za 5zł kupiłam i nie raz później widziałam w marketach ale w okresie letnim :) Jedne właśnie mam jako kapcie (japonki) już 2 rok, jak dotrwają pójdą do szpitala i do śmieci.
Szlafrok też musiałam kupić specjalnie, taki zwykły cienki, chiński za 30zł.

Joasia ja serniczka bym zjadła :D Dziś musiałam do roboty jechać po PIT więc na drogę kupiłam bułkę z twarogiem ala drożdżówka bo trasa dłuuga, pomyślałam że spale i miałam rację, wróciłam i cukier 70 :) A teraz leżenie to nie mam jak spalać nadwyżek .

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka