BezpiecznaCiaza112023

Kwietniówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #830867 przez mila
witam
ja zauważyłam rozstępy na udach no i na piersiach,a już myślałam ze mnie ta przyjemnośc ominie
u nas tez zimno wietrznie i wogóle :(
moje ciśnienie jest w porządku przed ciąża to było nisko zresztą zawsze nalezalam do osób z niskim ciśnieniem a teraz to można powiedziec że się wyrównuje ale jak ide do gin to zawsze podskoczy chol... .

jestem dumna z siebie weszłam na wage a tam od miesiąca tylko +1kg mam nadzieje że teraz to już tyle nie będę tyć bo przedtem 2,5kg co miesiąc na plusie było :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #830871 przez GabiSBB
Przesylam wam trochę pozytywnego słoneczka, które u mnie za oknem beztrosko świeci :)
Kto wie, może jutro zawita do Was! :*
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #830882 przez tolad662
Czy to góry widać w oddali? fajnie :)

10 lata 10 miesiąc temu #830901 przez GabiSBB
tak tak - góry :) Beskid Śląski :)

10 lata 10 miesiąc temu #830903 przez Asia K
Alez piekny widok musi byc na wiosne
:blush:

10 lata 10 miesiąc temu #830908 przez agulka901
Gabi Ale masz widoki za oknem ;D U mnie słońca brak niestety...szaro i pada coś bliżej nieokreślonego...tak sypkiego jak cukier puder ;P

Ciśnienie kontroluje dwa razy dziennie, lekarz kazał dzwonić jak rozkurcz będzie ponad 90. Więc narazie bez paniki, ale boje się że to ciśnienie się utrzyma. Mierzyłam godzinkę później i było 136/86 więc spadło.

Co do rozstępów to mi pojawiły się tylko na piersiach. Na brzuchu jedynie miałam takie suche linie które było widać pod światło ale już zniknęły...ale na piersiach to raczej już tak zostanie.

Myślicie że do porodu piersi jeszcze urosną? Nie wiem jak dobierać stanik. Przed ciążą miałam 65B teraz 65D albo 70C. Nie wiem jak w ciąży liczyć obwód pod biustem...narazie 65 mnie nie uciska. Chyba kupie stanik sportowy i tyle ;D

10 lata 10 miesiąc temu #830911 przez GabiSBB
agulka 100%, że do porodu, a zwłaszcza po piersi urosną. Przecież nie masz w nich jeszcze mleka! Dopiero się przygotowują do produkcji, więc jak fabryka zacznie działac...huhu! Zawstydzimy Dodę ;)

10 lata 10 miesiąc temu #830912 przez agulka901
To że miseczka urośnie to wiadomo ;D Ale dobieranie stanika to jakiś koszmar ;P Teraz lukam na allegro i szukam czegoś fajnego ;P I chyba jednak postawie na sportowy :P

10 lata 10 miesiąc temu #830914 przez Aga77
Witam się z Wami :-)

Ja na chwile obecną nie zauważyłam nowych roztepów mam z wcześniejszej ciąży które wyszły 2 tyg przed porodem także i tym razem się nie zdziwię jak wyjdą :( :( :(

Ja do kąpieli maluszka tez używałam tylko pieluszki tetrowej. Nigdy nie zapomnę pierwszej swojej kąpieli (moja mama kapała przez tydzień ja po tygodniu pierwszy raz ) nalałam wody do wanienki jak zwykle włożyłam tą gąbkę na całą wanienkę pomyślałam że będzie bezpieczniej także już wszystko przygotowane biorę dziecko wkładam do wanienki a tu wody nie ma oczywiście ta gąbka pochłonęła całą wodę ja nie pomyślałam z wrażenia a może i nawet ze strachu aby nalać więcej wody :silly: teraz to się z tego śmieję ale wtedy byłam wściekła bo musiałam odkładać dziecko nalewać wody mały się darł a ja się zestresowałam jeszcze bardziej dlatego już nigdy więcej nie użyłam tej gąbki, która miała mi ułatwić życie :huh:

U mnie też dziś słoneczko świeci :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #830923 przez GabiSBB
Dziewczyny wejdźcie sobie na stronkę H&M z ciuszkami dla niemowlaków :) Booooożeeee :D

www.hm.com/pl/subdepartment/KIDS?Nr=4294...e=MORE&Nr=4294943551

10 lata 10 miesiąc temu #830931 przez Asia K
Aga - alez
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 10 miesiąc temu #830939 przez mila
gabi te ciuszki są tak słodkie fajna stronka:-)

10 lata 10 miesiąc temu #830943 przez mila
Aga przynajmniej sobie odpoczniesz od tych fałszywców :laugh: ....witam na wolnym :laugh: ja tez oficjalnie od jutra jestem na zwolnieniu bo teraz przez 2 tyg miałam zaległy urlop

u mnnie tez słoneczko hihi :lol: :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #830978 przez pomelo
Hej dziewczyny,
niniejszym chciałabym do Was dołączyć - potrzebuję czasem pogadać z kimś kto mnie zrozumie bo przechodzi to samo co ja :)
Mój synuś ma się pojawić 29 kwietnia, to moje pierwsze dziecko i każdy dzień jest dla mnie nowością i przygodą.
Coś bym jeszcze napisała ale Mały tak daje mi się we znaki, że nie mogę zebrać myśli.
Ogólnie: Miło mi Was poznać :D

10 lata 10 miesiąc temu #830984 przez megi23
Hellow i my witamy, bylam z chlopakami ma sankach, szwagierka z Tymkiem zjezdzala, ale mial frajde, teraz chrapie, to mam chwila, rozstepu, hmm mam po mlodym mimo drogich specyfikow, cisnienie mam jak umarlak, czytajcie niskieee bardzo hehe

witam nowa mamusie im nas wiecej tym weselej

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka