- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez mam problem z infekcjami. ledwo skonczylam lek i juz bach, od nowa nieprzyjemnie. mysle ze niestety cos mi maz za kazdym razem sprzedaje. chyba trzeba darowac sobie przytulanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Własnie miałam wizytę rodziców i cioci, którzy przyszli oglądać mieszkanie po remoncie. I oczywiście komentarze, a czemu to tak, a teraz to nie zmieścicie tego, nie wejdzie Wam łóżeczko, ale zmniejszyl sie ten pokój, ale wysoko macie umywalkę itp itd. No normalnie myślałam, że wyjde z siebie! Czy to tak trudno cieszyć się z kimś szczęściem? Powiedzieć "ale ładnie" i zostawić komentarze dla siebie? Mam robić nowy remont, bo oni mają jakieś ale ciągle do czegoś?? Eh... Aż się odechciewa!!!
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nikt mnie tak nie potrafi wytrącić z równowagi jak moja mama. Jestem szczęśliwa w życiu. wszystko ułożyło mi się super: kochany mąż, dobra praca, dobra sytuacja ekonomiczna, jestem zdrowa, teraz będziemy mieli dzidzie, a ona i tak nie wierzy, że jest mi dobrze. Mieszkam z teściami, którzy są super ludźmi. Traktują mnie jak swoją córkę. 3 lata już z nimi jestem, nauczyłam się inaczej żyć, patrzeć na świat.
U mnie w domu nie było kolorowo. Teraz jak mam porównanie to wiem.
Zastanawiam się, czy moja mama jest o mnie zazdrosna, czym jest spowodowane jej dziwne zachowanie. W wielu kwestiach mam inne zdanie od niej i się często spieramy. Jak próbuję jej wytłumaczyć, że źle coś moim zdaniem zrobiła, ona od razu mnie "obraża", że "wypaniałam".
W dupce ma, że jak się złoszczę mam wyższe ciśnienie, co wpływa negatywnie na jej wnuka. Nie ma poczucia, że może zaszkodzić. Teściowej zbiłam połowę porcelany, wyprałam czerwony ręcznik z nową pościelą, przez co zrobiła się różowa i nic. A moja mama ma pretensje co całego świata.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja koleżanka mówiła, że stres wpływa na cukrzycę. Tak sobie teraz przypomniałam.
Dzisiaj z kolei ja miałam koszmary, mąż mnie obudził. I wtedy poczułam jak Pati zawzięcie kopie. Ciekawe, może emocje towarzyszące mi podczas snu udzieliły się jej?
tweety, nie daj się choróbsku
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Joasia B
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Margolec
- Wylogowany
- budujemy zdania
jestem po egzaminie. raczej zdałam:-) U nas zapadły pewne decyzje... zaczynamy remont łazienki. Hurra hurra! Pytanie tylko czy się nie wykończę przy tym całym bałaganie. Na czas największego syfu wyprowadzam się z synem, a później będe nadzorowac i patrzeć jaka piękna powstaje :-D
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malec, surenka współczuję Wam dziewczyny . Moja mama zawsze była i jest dla mnie wsparciem i przykładem do naśladowania. Bardzo dużo mi pomogła i pomaga. Nigdy nie wtrąca się w moje życie sama tylko potrafi bardzo dyplomatycznie mi wszytko przekazać, podprowadzić do właściwego rozwiązania, gdy widzi że coś jest na rzeczy. Zresztą tata również taki jest, spokojny, mądry i kochający.
Ja nie zauważyłam u siebie irytacji, szybkiego denerwowania się czymkolwiek. Dołów tez nie mam, ale to dzięki dużej ilości spożywanych ryb i codziennej dawce wit.D. Dzięki temu po porodzie nie miałam wahań nastrojów, depresji poporodowej , baby-blue też mnie ominęło.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb