- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam zamiar kupić zwykłe staniki z odpinanymi ramiączkami, a do tego zakupie dwa z allegro za tak niską cenę
Gabi ja się irytuje ale nie bardziej niż przed ciążą A i z moim jakoś tak częściej jesteśmy dla siebie nie przyjemni ;/ Ale zdajemy sobie sprawę, że to napięcie związane z ciążą i zbliżającym się porodem. Chwila zgrzytu i jest ok na szczęście.
malec na szczęście u mnie też mama wspiera itd ale teściowa za to obrała taktykę nie mieszania się DO NICZEGO i nie wiem czy to nie gorsze. Lepsze czasami głupsze rady, przytyki itd niż totalna olewka. Chociaż wiesz, że się interesuje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mila
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co do mamy to moja jest super czasem żałuje że to siostra została w domu a ja mieszkam chwilowo z teściami bo jesteśmy w trakcie budowy domu ale kiedy nastapi koniec nie wiem, moi teście tez obrali taktykę nie wtrącają się w nic z jednej strony dobrze ale z drugiej tak dziwnie u mnie w domu rodzinnym zawsze taki gwar i w ogóle a tu spokój cisza idzie się przyzwyczaić, ogólnie nie mogę narzekac bo teście są w porządku
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja też nie wiem jaki rozmiar pod biustem kupić tego stanika i chyba pójdę do sklepu przymierzę i będę wiedziała co mam wybrać no własnie czy te staniki po praniu nie zrobią się brzydkie bo w sklepie naprawdę są dużo droższe
dziewczyny współczuję że nie macie wsparcia u swoich mam ja na szczęście mam ale za to z tatą nie mam super relacji także w każdej rodzinie coś się dzieję a teściowa ach szkoda gadać
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka, ja też zwykle nie narzekam na samopoczucie, ale najlepsze mam po spacerach, a jak pogoda do bani, to staram się ruszać w domu, zwłaszcza jak czuję się ociężale, robić ćwiczenia, coś posprzątać, to naprawdę pomaga
Staniczek znalazłam niedrogi, a przede wszystkim usztywniany, więc może nie zbiegnie się w praniu allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmieni...ami-i3843601792.html
Co sądzicie o materacach do wanny dla naszych pociech, chodzi że zamiast wanienki... ostatnio oglądałam w "Pani Gadżet" a w necie są na przykład takie
www.babydoo.pl/materace-kapielowe-matera...okolorowe-c-1_5.html
mnz.pl/produkty/fisher-price-wanienka-do...li-rainforest-m5656/
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/fotelik-do-bezpiecznej-kapiel...tte-i3920253294.html
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/2sz-biustonosz-stanik-do-karm...ami-i3902070609.html
Wybrałam sobie jeszcze piżamkę
allegro.pl/dyskretna-ciazowa-koszula-do-...tis-i3925042829.html malinową
, podkłady, majtki poporodowe, termometr kąpielowy, skarpetki, płatki kosmetyczne dla dzieci, ochronki na sutki.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Anulka ja też nadziałam się na te tanie staniki po pierwszej ciąży. Szmaty się z nich zrobiły i właściwie po pierwszym praniu były do niczego. Chodziłam potem w normalnych.
Aga77 super wieści
Czy wy też macie powiększone "boberki" Tzn. wiecie... Chodzi mi o to, że moja "pusia" urosła na zewnątrz. Zauważyłam to gdy przywdziewałam dziś leginsy No i tak trochę się zdziwiłam bo nie kojarzę, żebym w poprzedniej ciąży tak miała.
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Specjalista od związków...
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Koszulki ładne, ale nie miałam tego typu, to nie wiem jak leżą.
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad swietny wynik po takim podwieczorku mysle, ze mozesz byc dobrej mysli, ewidetnie Twoja trzustka pracuje lepiej niz moja, moze uda Ci sie uniknac insuliny
Nie wiem czy w przypdku biustonosza do karmienia sprawdza sie fiszbiny... moze to byc jakies utrudnienie.
Co do materacykow kapielowych to ja tez uzywalam pieluszki tetrowej. Jak widzialam jak polozne kapaly dzieciaczki, to ja juz nie mialam zadnych obaw prze pierwsza kapiela mlodego
RENATA ja wlasnie zwrocilam uwage na mojego bobra dzis pod prysznicem Pomimo tego, ze jestem raczej szcupla to wydal mi sie jakis taki tlusty i rozpulchniony
malec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.