- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- Zuza_204
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja też mam mega niskie ciśnienie. Dlatego kawa to moje drugie imię. Bez niej nie wstałabym z łóżka!
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anulka, jak zobaczyłam te staniki, które kupiłaś to kopara mi odpadła z wrażenia Po namyśle dochodzę do wniosku, że mogą posłużyć ci nawet po karmieniu jak są zrobione z dobrego materiału.
tolad, ja nie zauważyłam jeszcze rozstępów na brzuchu, ale tyłek opadł mi strasznie, wygląda tak jakby ktoś spuścił powietrze z dwóch baloników
A mnie się śniło, że jak urodziłam Pati to opiekowała się nią teściowa, zadzwoniliśmy do niej, żeby zapytać jak sobie radzi, a ona że mała grzeczna, tylko straaaaasznie chrapie i spać nie daje
- surenka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki dziewczyny za opinie na temat materacyka wodnego, nie da się nie zgodzić, że ma swoje wady. Pomyślałam, że skoro mamy na całym świecie kąpią dzieci w wanience z użyciem pieluszki tetrowej to chyba taki laik jak ja też się nauczy bez wspomagaczy, w końcu najważniejsze to żeby dziecku nie zaszkodzić
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- tolad662
- Wylogowany
- gadatliwa
A tak serio rozgość się i opowiadaj jak Ci ciąża mija, Ile dziecie waży mierzy itd? Imię, ciekawostki ciązowe itp
Zrobiłam sobie dziś listę zakupów na tą dietę cukrzycową i powiem Wam, że to droga impreza jest Wiadomo zjem mniej ale wszystko pod ręką dobrze mieć aby urozmaicać, a więc kaski trzeba wydać trochę. Nie to co wcześniej, kajzerki po 20gr do śniadania, na obiad jakieś coś nie drogiego i jakoś szło
Jakiś dziwny humor dziś mam, głupieje
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Gabi Mnie jak ktoś mówi, że coś muszę, to odpowiadam, że ja nic nie muszę.. ewentualnie mogę.
pomelo witaj! Napisz coś więcej o sobie.
Zajrzę wieczorem.
tymczasem....
Co do rozstępów.W poprzedniej ciąży smarowałam się codziennie a i tak wyskoczył mi na brzuchu półtora tygodnia przed porodem. FUCK
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pomelo
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam 28 lat i to moje pierwsze maleństwo
Ciąża zaczyna dawać mi w kość - ostatnio odkryłam urok poduszki ciążowej Zakupiłam takową jako ostatnią deskę ratunku na przespaną noc. Dziś jestem po pierwszej nocy i jestem zachwycona
Cóż więcej - co do wagi, wzrostu synka pochwalę się po weekendzie bo mamy mieć usg we wtorek. Strasznie jestem ciekawa jaką synuś ma minkę, w 20 tc nie za bardzo chciał pokazać buziuńkę ale z tego co nam pokazał jest strasznie podobny do tatusia.
A tak poza tym to mam do Was pytanie bo nie wiem czy się martwić czy to raczej normalne.
Od jakiegoś czasu popołudniami i wieczorami boli mnie podbrzusze. Ciężkie do opisania uczucie ale do tej pory naturalną moją myślą było, że to z ciężaru i przemęczenia, bo ból jest większy jak się w ciągu dnia nałażę.
( A łażę sporo bo mnie nosi po sklepach z ubrankami dla maluszków - nie jestem w stanie się powstrzymać )
Wczoraj badała mnie inna lekarka niż moja prowadząca żeby dać mi zaświadczenie do szkoły rodzenia (nie chciałam płacić za wizytę u swojej to poszłam do innej - mam pakiet w luxmed)
i ona mnie nastraszyła, że bóle w dole brzucha są groźne ale jej się nie przyznałam, żeby dała mi zaświadczenie bo w poniedziałek zaczynamy szkołę. Wystawiała mi zaświadczenie i powiedziała, że wszystko ok, szyjka, tętno, wszystko w normie. Czy mam się bać i lecieć do swojej przed terminem następnej wizyty czy to raczej normalne bóle i mam się po prostu nie przemęczać?
Trochę chaotycznie to napisałam :|
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Ja wiem, że jak długo chodzę to też mnie boli w dole brzucha, to jest taki jakby ucisk, jakby mi ktoś nadepnął porządnie i teraz by to pulsowało. Mam to tylko wtedy, kiedy faktycznie dużo chodzę, namęczę się.
jak Cię boli to odpocznij sobie, poleż, porelaksuj się.
- pomelo
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Strasznie fajnie, że na tym forum cały czas coś się dzieje. Tak jak patrzyłam po innych to po kilka dni nikt się nie odzywał.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
tolad dieta cukrzycowa to naprawdę droga impreza Wszystko takie drogie, a do tego jeszcze niesmaczne.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mnie boli podbrzusze jak się przeforsuje i nachodzę wtedy wydaje mi się jak by ten mój brzuch miałby się urwać sprawdzisz sobie po dzisiejszym dniu i będziesz wiedziała czy to niepokojące ale myślę że to z wysiłku odpoczywaj a będzie dobrze
- Aga77
- Wylogowany
- budujemy zdania