- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Przyszła szczęśliwa mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agulka901
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Pozdrowionka dziewczyny
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
- igamon
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ewelkaa
- Wylogowany
- rozmowna
Agulka trzymaj sie dzielnie. A jak glodna jestes, to niech Cie maz dokarmia
Nie pamietam ktora pytala o posciel do wozka ja kupilam flanelke i dalam do krawxowej, zeby mi obszyla i takie mialam przescieradelka. Kupilam w kaplecie poduszke i kolderke, ale uzywalam ich bez poszewek, bo byly ladne i kolorowe. Jak trzeba bylo to pralam i wtedy kocyk uzywalam
- majeczka22
- Wylogowany
- budujemy zdania
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
odpowiem to co pamietam,
termometr zwykly elektroniczny ja juz mam i bezdotykowy badziewie , polog nie byl straszny gorsze te 70 szwow i chodzilam jakby mnie tir przejechal, bo mlody mnie rozerwal wewnatrz, popekalam i nacieli mnie po sam tylek...wiec mam traume i jak uslyszalam, ze Kajtek bedzie mial 4 kg, to az sie boje, jak cos pogadam z ginem na wizycie o cesarce, a dodam zeTymek mial tylko 3300, sex oj maz mial celibat 6 miesiecy ... czulam sie jak za 1 razem , no ale jakos poszlo....sam sie smieje ze musi teraz korzystac , bo znowu pol roku suchoty bedzie
co do wyprawki , to nie mam rozka i pierd6l jak papier do d.. i pasty do zebow, aaaa najlepsze do podmywania dla mnie byla tantum rosa ....ej no nie straszcie 5 dni , a po co tak dlugo???? Ja siedzialam z mlodym 6 dni, ale on mial silna zoltaczke...
a nakladki zycie mi uratowzly, no moze cycki i S sam je kupil w aptece w 2 dzien mi przywozil....mam z aventu wiec wyparze i beda, ja powoli ogarniam pakowanie znosze ukladam i sprawdzam co Tymkowi na wiosne trzeba co Kajtkowi dokupic itd...
agulka 3maj sie i odzywaj co i jak
- [email protected]
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Witam nową formułowiczkę.
Ja muszę jeść co dwie, góra trzy godziny. W ciągu dnia jest jeszcze ok, ale wieczorem mam wilka. Bym coś zjadła, a problem taki, że nie wiem co. Ssie mnie strasznie.
Mały ostatnio jest bardzo aktywny. Zazwyczaj dziecko powinno być już spokojniejsze, a on szaleje mi w brzuchu bardzo. Wczoraj skopał męża, a zazwyczaj jak on przykładał rękę to mały nieruchomiał
Czy Wy też tak macie?
Dziś przyszedł nam wózek. Jest śliczny. Na żywo ładniejszy niż na zdjęciach. Kupiliśmy go przez internet. Bardzo solidny i lekki w prowadzeniu.
Uprałam i wyprasowałam już pościele dla Julianka. Nie mamy jeszcze łóżka, wanienki, przewijaka i paru innych drobnych rzeczy i kosmetyków.
Tylko, że teraz już jak mamy prawie wszystko ogarnął mnie jakiś lęk. Dotyczy on małego. Boję się, że może być coś nie tak. Chciałabym, żeby był zdrowy. Boję się porodu. Tchórzę i chyba zrobię wszystko by mieć cc, choć i cc się boję. Nigdy nie leżałam w szpitalu, nie miałam żadnego zabiegu, nie miałam zastrzyków, nic...
- 100krootka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A z koleżanką to przykra sprawa, strach się bać! Ale wierzę, że maluszek jest silny i sobie poradzą! Kciuki trzymam!!!!
A termometr firmy Tech Med. Kupilismy, wydaje się dobry
Renata Anna mi wychodzi akurat ten sam tydzień i w uparciu o kalendarzyk i o usg…
igamon witaj! Zdrówka i spokojnej końcówki ciąży, oby było lepiej, a odliczamy razem, im nas wiecej – tym lepiej
Oj o skręcaniu mebelków piszecie, u nas masakra dzisiaj ;/ zaczęlo się od tego, że nie chcą nam przyjąć reklamacji na uszczelki w oknach w nowym mieszkaniu, potem przyszło nasze łóżko i jest odrapane w 2 miejscach, a czekaliśmy na nie kilka tygodni! Do tego jedna futryna drzwiowa jest o innych wymiarach – akurat do naszej sypialni, a tak się cieszyłam, że nasz pokój będzie gotowy – tam chcemy łóżeczko postawić dla synka na początku…. A teraz wątpię czy do porodu uda nam się przeprowadzić…. A kawalerka gdzie teraz mieszkamy cała w pudłach, miejsca brak, normalnie załamałam się na wieczór całkiem!
- GabiSBB
- Wylogowany
- budujemy zdania
Własnie dostałam smsa od kolezanki, na KTG wyszly skurcze, szyjka skrocona, dostała kroplówke na powstrzymanie, magnez, luteinę i steryd na płuca dla małej. Ma leżeć w opór. Lekarze są dobrej myśli i mówią, że to powstrzymają. Na pewno na dniach ją odwiedzę, bidna
malec mój syn też zrobił się bardzo aktywny, tzn mocniej go czuję. dziś np cały dzień dokazuje! Śmialam się, ze cieszył się, że mamuśka wzięła się w końcu za wyprawkę i robi mu jakieś zakupy Teraz np strasznie twardnieje mi brzuch na górze, i pręży się, tak jakby coś miało mi się wykluć z góry brzucha! Do tej pory nie martwiłam się, bo myślałam, że to normalne jak dziecko się rusza, ale po tej akcji mojej koleżanki, że twardniał jej brzuch i okaząło się, że to już skurcze to jestem lekko zdygana Wam też się tak dzieje, że tak jakby prężyła się tylko część brzucha, aż się skóra naciąga?
A lęki to normalne...chyba. W każdym razie ja też tak mam. Czytam o tych pęknięciach, szwach, krwawieniach i normalnie świra w głowie dostaje
Umówiłam się z koleżanką na piątek na sesję ciążową. Będę pinup girl z brzucholcem Mam już przebranie - koszula w kratę, czarne getry i szpilki.Wezmę małe ciuszki i będziemy cykać zwariowane foty jak to pin up wiesza pranie i dziwuje się małym skarpeteczkom hehe Mam nadzieję, że fajnie wyjdzie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus