- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kwietniówki 2014
Kwietniówki 2014
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mila
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Przyszła szczęśliwa mama

I dzięki za pozytywny opis cesarki

- Atenka85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- wawa011
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

My juz po wizycie, maly wazy 2580g, szyjka zamknieta, nie spieszy mu sie jeszcze do mamusi

- Aga77
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Tola moja siostra dziś miała wenę i porobiła mi kilka różnych ujęć brzuszka także będę miała pamiątkę

Ja nadal się źle czuję brzuch mi się stawia cały czas

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mną dzis wykręca, czuje się jak kupa! Kostki mam mega spuchniete

- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A ja dzisiaj nie dość że od rana wkurzona, bo kogo bym nie spotkała to słyszę tekst typu: "jeszcze nie urodziłaś", albo "jeszcze się toczysz"

- 100krootka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
monis90 super! Oby było szczęśliwie dla nas, to kiedy rodzimy moja droga? Musimy się umówić, czekamy do terminu, czy działamy wcześniej?? Hehe Ja we wtorek mam wizytę u gina to się dowiem czy u mnie zamknięte czy może już „otwarte” co nieco
igamon 100 lat dla męża! Mój rok temu miał „zmiane kodu – trójka z przodu”
Renata Anna to 3mam kciuki, żeby się pozytywnie rozkręciło u Ciebie, jej ja też mam bardzo twardy brzuch, może mam wód za Malo…???
Ja dziś miałam mega cudowny dzień z mężem i mega aktywny. Badania raniutko, potem tournee po sklepach meblowych – o salonie myslimy, z przyjemnych rzeczy śniadano na mieście i lody sorbetowe z bitą śmietana, duuuużo chodzenia i załatwiania spraw mniej lub bardziej ważnych, aż dziwię się, że poród się nie rozkręcil ;p
wawa011 a ja rozmawiałam z neurologiem bo równo rok temu miałąm operację kolana ze znieczuleniem w kręgosłup i anestezjolog twierdzil, ze dobrze zrobione wklucie najcieńszą igłą nie spowoduje zadnych zaburzeń i mogę siadac spokojnie hehe Podnosiłam się, a i owszem, ale co do pionizacji całkowitej czekałam na pozwolenie ortopedy, bali się też obrzęku… Zespołu popunkcyjnego nie miałam, ale pracowalam z pacjentami, którzy cierpieli, trudno powiedzieć, czy zależalo to od ich wstawania czy od wklucia neurologa, a bol narastający przy pochylaniu Glowy, podnoszeniu się i wymioty pojawialy się również u osob, które grzecznie leżały na plasko wg wskazowek, więc… daje to do myślenia. A wkłucie jest dwukrotne, pierwsze to znieczulenie miejscowe, a drugie to właściwe, tak było np. w moim przypadku
Margolec trzymaj się i leż grzecznie!
Dobrych snów i spokojnych brzuszków

- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pogoda piękna ale mi jakoś dziś humor nie dopisuje. Po wczorajszym chodzeniu nie mogłam się nawet przekręcić na bok w nocy, a do kibelka NieMąż pomagał wstawać...
Och Gabi jak ja Cie rozumiem! Ostatnie tygodnie to chciało by sie w spokoju po prostu posiedzieć w domu, a tu każdy cos chce i uzasadnia to tym że później nie będziemy mieli czasu ;/ Troche racji w tym jest ale bez przesady w domu na rok sie nie zamkne przecież.
A wczoraj na noc zostal u nas chory drugi wnusio z mamą... nie chcieli go ciągać chorego na drugi koniec miasta. Dziś jednak sił dostał o godzinie 6

- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35

Pozytywnie zazdraszczam , że już go masz

Miłej soboty kobitki . Ja jade na małę zakupy i czas ogarnąc mieszkanko

- Salonka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny czy Wy na tym etapie często i mocno czujecie swoje dzieciaczki?? Ja odkąd mam brzuch twardy i ten czop odchodzi młodego czuję rzadko i słabo.. Normalne to w tym okresie??
- Asia K
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 35
UWAGA - WIADOMOSC OD MEGI :
Hej coś neta nie mam dzis jestem od wczoraj. Hej ja po wizycie młody waży 2710 wszystko ok, pobrał mi gbs mam teraz wizyty co tydzien. Kolejna wizyta 3 kwietnia bo przepływy i łozysko bedzie sprawdzał, ułozony główką w dół, pozamykana na 4 spusty , mały znowu w nocy nam wymiotował, ale raz , troche go czyści, wygląda jak skóra i kości ;(
- tolad662
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- GabiSBB
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A ja kończę własnie ostatni projekt, mam zamiar do godziny wszystko zamknąć, wysłać i... koniec. Koniec pracy, zostaje tylko czekanie.... Chyba na szybko przyjmę jeszcze jakieś zlecenie