- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Usmiechnieta - moja Fiona (rybka) juz jest spokojna i szczesliwa, dzieki Bogu, bo juz sie o nia martwilam, a jestem strasznie do niej przywiazana.
OlgosAmigos - przyslij mi troche ciasta, mniam mniam!
Iwona2014 - tak, piekne imie, masz racje Tyle, ze moja Victoria jest zangielszczona pisownia, a to dlatego, ze moj narzeczony jest Anglikiem. Ale to nic, wybralismy imie, zeby obie rodziny nie mialy problemow Moje male zwyciestwo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Uśmiechnięta86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Bo ja mam niedługo urodziny (28 latek stuknie eh...) i coś bym upiekła szybkiego wiśniowo czekoladowego dla gości:P (podaj rozmiar blachy koniecznie bo zapełnie się nie znam na ich rozmiarach:P) A musze jakąś kupić
Ale te ciacha banankowo płatkowe napewno zrobię bo zdrowe i niskotłuszczowe i niskokaloryczne ! może jeszcze gorzką czokoladką je obleje troszeczkę.
Magnez jest ważny
posprzątałam w domu
ale dziś szaleje skarbek. pręży się i zmienia pozy .Kopie i kopie.Ćwiczy sobie .
Asymetria brzucha co chwilę z innego stony.
boli, boli boli ta maleńka 5 cm noga!!!!!
Czuję że jest większy niż tydzień temu!!!
- marta.dds
- Wylogowany
- gaworzenie
ja myślałam że fajna pogoda dzisiaj, a ja śpiąca na maksa jestem grrr...nic mi się nie chce
- OlgosAmigos
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- danusia87
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja tylko na chwilkę bo dopiero wróciliśmy z Polski do Austrii...Jutro Was nadrobię u mnie wszystko ok nawet po takiej podroży autkiem
Życzę wszystkim Słodkiej nocy :* i do juterka :*
- marta.dds
- Wylogowany
- gaworzenie
OlgosAmigos- dzięki za przepis z pewnością wykorzystam
Spałam 4 godziny, bo nie mogłam się ułożyć hmm i cały czas mam w głowie zakupy dla maluszka jutro jedziemy do Olsztyna bo Mojemu cały czas w pracy mieszają, a już miałabym w domu wszystko
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- beaciaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Marta- truskawek nie można jeść jak się karmi, podobno uczulają. Wstawię Wam tu co dostałam ze szkoły rodzenia o diecie matki karmiącej piersią. Fasolkę szparagową też uwielbiam, ale jest wzdymająca więc należy do produktów zakazanych..
Beacia- jak robiłaś fasolkę w słoikach? Ja zawsze myję, odcinam końcówki i mrożę.. Ale chętnie wypróbuję w słoiki powkładać Wyślij mi swój mejl, to jak dziś wrócę ze szkoły to powysyłam Ci materiały, które już mam nie jest tego sporo - dostajemy też drukowane broszury- to w wolnej chwili poskanuję. Dziś wyślę to co mam na mejlu Piękna pościel - ja właśnie taką chcę kupić w tym tygodniu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja Tobie to mowie, a od 4 dni sama jestem jakas taka zdolowana, ale ja nie mam powodu, wiec nie ma sie co o mnie martwic. Po prostu hormony mi szaleja i jestem wredna i nienawidze siebie za to. Ale juz mi powoli przechodzi chwala Bogu, moj jest w pracy, wiec samotnosc dobrze mi zrobi. Ja mysle, ze sie stresuje ta nasza przeprowadzka, wkurzylam sie, bo na okraglo sprzatam, a wczoraj zrobili mi taki balagan, ze szlag mnie trafil. Ogolnie to mialabym to w nosie, ale teraz robie wszystko, zebysmy mieli super czysty dom, bo wyprowadzamy sie 1 marca i od tego zalezy czy dostaniemy caly depozyt z powrotem, a moja przyszywana corka weszla wczoraj w obloconych butach na bialy dywanik i mialam ochote sie powiesic. Nie jej wina, nie pomyslala, w koncu ma niecale 5 lat, ale jak hormony szaleja, to niewazne kto i co Dzieki dziewczyny, od razu mi lepiej, jak sie wygadalam
Ja dzis zaczynam pakowac nasz dom.
- Paradise1982
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
dziekuje
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszka_23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pakowanie, przeprowadzka.. sporo wysiłku przed Tobą ! tylko się Kochana nie przemęczaj !
mi się marzy remont taki z prawdziwego zdarzenia, ale mamy małe mieszkanko, więc nie bardzo jest co zmieniać.. dlatego tylko odmalujemy ściany.. Co prawda malowaliśmy 2 lata temu wszystko, ale mamy w domu psa.. więc ściany się bardzo brudzą. a właśnie ! Dziewczyny macie psa/ kota w domu? Bo ja nie wiem co zrobić z moim? Mam labradora.. aniołek spokojny jest, ale nie wiem czy z dzieckiem może być w domu.. generalnie nie ma z nim problemu, dopóki nie zaczyna gubić sierści.. doradzicie mi coś? Muszę go oddawać?
mejle wyślę wieczorem
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- karla2102
- Wylogowany
- pierwsze słowa