- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Majówki 2014
Majówki 2014
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Usmiechnieta - moja Fiona (rybka) juz jest spokojna i szczesliwa, dzieki Bogu, bo juz sie o nia martwilam, a jestem strasznie do niej przywiazana.
OlgosAmigos - przyslij mi troche ciasta, mniam mniam!
Iwona2014 - tak, piekne imie, masz racje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Uśmiechnięta86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Bo ja mam niedługo urodziny (28 latek stuknie eh...) i coś bym upiekła szybkiego wiśniowo czekoladowego dla gości:P

Ale te ciacha banankowo płatkowe napewno zrobię bo zdrowe i niskotłuszczowe i niskokaloryczne ! może jeszcze gorzką czokoladką je obleje troszeczkę.

Magnez jest ważny

posprzątałam w domu

ale dziś szaleje skarbek. pręży się i zmienia pozy .Kopie i kopie.Ćwiczy sobie .
Asymetria brzucha co chwilę z innego stony.
boli, boli boli ta maleńka 5 cm noga!!!!!
Czuję że jest większy niż tydzień temu!!!
- marta.dds
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

ja myślałam że fajna pogoda dzisiaj, a ja śpiąca na maksa jestem grrr...nic mi się nie chce
- OlgosAmigos
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

- danusia87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja tylko na chwilkę bo dopiero wróciliśmy z Polski do Austrii...Jutro Was nadrobię u mnie wszystko ok nawet po takiej podroży autkiem

Życzę wszystkim Słodkiej nocy :* i do juterka :*
- marta.dds
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
OlgosAmigos- dzięki za przepis z pewnością wykorzystam

Spałam 4 godziny, bo nie mogłam się ułożyć hmm i cały czas mam w głowie zakupy dla maluszka jutro jedziemy do Olsztyna bo Mojemu cały czas w pracy mieszają, a już miałabym w domu wszystko

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- beaciaa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agnieszka_23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Marta- truskawek nie można jeść jak się karmi, podobno uczulają. Wstawię Wam tu co dostałam ze szkoły rodzenia o diecie matki karmiącej piersią. Fasolkę szparagową też uwielbiam, ale jest wzdymająca więc należy do produktów zakazanych..
Beacia- jak robiłaś fasolkę w słoikach? Ja zawsze myję, odcinam końcówki i mrożę.. Ale chętnie wypróbuję w słoiki powkładać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja Tobie to mowie, a od 4 dni sama jestem jakas taka zdolowana, ale ja nie mam powodu, wiec nie ma sie co o mnie martwic. Po prostu hormony mi szaleja i jestem wredna i nienawidze siebie za to. Ale juz mi powoli przechodzi chwala Bogu, moj jest w pracy, wiec samotnosc dobrze mi zrobi. Ja mysle, ze sie stresuje ta nasza przeprowadzka, wkurzylam sie, bo na okraglo sprzatam, a wczoraj zrobili mi taki balagan, ze szlag mnie trafil. Ogolnie to mialabym to w nosie, ale teraz robie wszystko, zebysmy mieli super czysty dom, bo wyprowadzamy sie 1 marca i od tego zalezy czy dostaniemy caly depozyt z powrotem, a moja przyszywana corka weszla wczoraj w obloconych butach na bialy dywanik i mialam ochote sie powiesic. Nie jej wina, nie pomyslala, w koncu ma niecale 5 lat, ale jak hormony szaleja, to niewazne kto i co

Ja dzis zaczynam pakowac nasz dom.
- Paradise1982
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziekuje

- agnieszka_23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- agnieszka_23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

pakowanie, przeprowadzka.. sporo wysiłku przed Tobą ! tylko się Kochana nie przemęczaj !
mi się marzy remont taki z prawdziwego zdarzenia, ale mamy małe mieszkanko, więc nie bardzo jest co zmieniać.. dlatego tylko odmalujemy ściany.. Co prawda malowaliśmy 2 lata temu wszystko, ale mamy w domu psa.. więc ściany się bardzo brudzą. a właśnie ! Dziewczyny macie psa/ kota w domu? Bo ja nie wiem co zrobić z moim? Mam labradora.. aniołek spokojny jest, ale nie wiem czy z dzieckiem może być w domu.. generalnie nie ma z nim problemu, dopóki nie zaczyna gubić sierści.. doradzicie mi coś? Muszę go oddawać?
mejle wyślę wieczorem

- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- karla2102
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-