BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 1 tydzień temu #865251 przez nati.olsztyn
Hej Mamuśki!
Ja dziś miałam duuuużo energii! I całe popołudnie sprzatalismy z Synkiem, ogarnęliśmy całe mieszkanko, tylko kawałek kuchni został;-)potem obiado- kolacja dla mężusia... a na koniec padlam... Teraz już od ponad godzinki w łóżeczku, ale spać nie mogę...zgaga mnie dopadła, bolą chyba wszystkie mięśnie, a przy każdej próbie przekrecenia się z boku na bok prawie płacze z bólu... jakby miednica rozpadała się w kawałeczki! Zdolna jestem,co?;-) Spokojnej nocy Kochane!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #865253 przez Paradise1982
Tabelka :)
Załączniki:

11 lata 1 tydzień temu #865255 przez Paradise1982
Dziewczyny,

ja to sie zastanawiam, co sie dzieje z Agnieszka_23! Bo ostatni raz to ona pisala, ze sie synek nie rusza i my pisalysmy, zeby pojechala do szpitala i od tej pory cisza. Zaczynam sie powaznie martwic!

11 lata 1 tydzień temu #865257 przez Paradise1982
Nati - niezle, niezle!! Widze, ze wijesz gniazdko :silly:

Mnie dzisiaj tez napadlo, upieklam sobie na swoje urodziny ciasto, hahaha, potem posprzatalam dol domu i teraz tez boli mnie miednica, wiec lacze sie w bolach :laugh:

11 lata 1 tydzień temu #865263 przez nati.olsztyn
Paradise To wszystkiego naj z okazji urodzin!:-) Kiedy to? Co do bólu to obym tylko nie musiała za często wstawać do wc i żeby Synuś spokojnie przespał noc to może jakoś przetrwam do rana...

A jeśli chodzi o agnieszke to też czekam niecierpliwie na informacje co z nimi.

11 lata 1 tydzień temu #865265 przez Paradise1982
No to zycze Wam spokojnych snow! :) Wlasciwie urodziny mam juz dzisiaj, bo w Polsce juz jest po polnocy :) :lol:

11 lata 1 tydzień temu #865275 przez nati.olsztyn
Paradise1982 napisał:

No to zycze Wam spokojnych snow! :) Wlasciwie urodziny mam juz dzisiaj, bo w Polsce juz jest po polnocy :) :lol:

A
Już widziałam na fb:-) To jeszcze raz spełnienia marzeń no i lekkiego porodu!:-)

11 lata 1 tydzień temu #865292 przez beaciaa
Sto lat, sto lat niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Niech żyje nam :)!
Życzę Ci samych radości z ostatnich tygodni w ciąży, szybkiego rozwiązania i pociechy z Victorii ;*

11 lata 1 tydzień temu #865293 przez Uśmiechnięta86
Hejka dziewczyny:D

Już mam lepszy humor:P
Spędzę weekend z mężusiem i będę tulona i karmiona to napewno ból będzie mniej istotny.
Pryszcze znikają dziś:P

Może to był faktycznie rzut homrmonów jakiś.
No nawet optymistki nie dadzą mu rady hehhe

Idę do pubu z grami planszowymi, na partyjkę zbraciszkiem mężem i kolegą:P heheh

nati- mi też miednica i kość łonowa się rozpada chyba.
Dziś w nocy obudziłam męża przy takowej zmianie i dał buziaka i tulił i pomógł zmienić pozycje na drugą stronę:D
Bolało bardzo potwierdzam:*:*
Nigdy mnie w życiu kości nie bolały a teraz czuję niemL KAŻDĄ HEHEH

Kochne udanego weekendu.

Paradise - wszystkiego najlepszego!!!. Dużo zdrowia i miłości i oczywiście: Życzę CI łatwego porodu i pięknego zdrowego maleńśtwa!!! Będzie piwko bezalkoholowe?

Moja koleżanka wypiła sporo karmi w ciągu miesiąca i dostała mleka z cycków że szok.
Przestała pić karmi i przeszło.
Czy to prawda że karmi wzmaga produkcje mleka? czy to jakiś mit i przypadek?

11 lata 1 tydzień temu #865295 przez nati.olsztyn
Uśmiechnięta Wg mnie karmi to
zdecydowanie mit i przypadek!
;-)

11 lata 1 tydzień temu #865298 przez biedroneczka39
paradise wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń,szybkiego porodu I łatwego rozwiązania :kiss: :kiss: :kiss:
Tabelka po zmianach cudna.
No właśnie co z Agą :huh:
nati chyba wszystkie nas bierze ostatnio na te sprzątanie :P Mam nadzieję że noc przespałaś.
uśmiechnięta dobrze że u Ciebie lepiej. Co do karmi to się nie wypowiem. Wiem że słód powoduje produkcję mleka. Piwo takowy zawiera to może dlatego.
U nas od dziś zapowiadają 18 stopni I słońce. Kurczę będzie cudowna pogoda :laugh: Ja dziś na 16 do znajomków bo ich córka ma urodziny. Chyba będzie grill. Się objem hi hi :woohoo:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865325 przez nati.olsztyn
biedroneczka Tak średnio spalam bo budzilam się z milion razy. Nie mogłam znaleźć sobie miejsca, w każdej pozycji było mi niewygodnie. No i 4 razy wstawalam do wc. A o 7 pobudka na dobre bo Synuś już się wyspał ;-)
Już najchętniej położyłabym się spać, ale mąż pojechał do szkoły, więc nie mam nawet szans na drzemkę.

11 lata 1 tydzień temu #865332 przez biedroneczka39
No z tym wstawaniem w nocy dla mnie też jest uciążliwe. Pocieszam się że jeszcze max 9 tygodni tylko że potem pewnie będzie inny problem. Będziemy latać zmieniać wkłady :silly:
Moje córki też wstają rano kurcze. Dospać nie mogą. Na szczęście włączyły sobie komputer więc jeszcze leniuchuję :woohoo:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 1 tydzień temu - 11 lata 1 tydzień temu #865342 przez beaciaa
Ja sama z siebie budzę się o 6 wyspana :( Później nie mam co robić bo mąż śpi.. Dziś oczywiście to samo 6 już na nogach. Zaraz jedziemy na zakupy i dziś niespodziewanie przeprowadzamy się :P Musimy tylko kupić pralkę bo niestety nie ma na wyposażeniu mieszkanka :( Niestety z zakupem musieliśmy się wstrzymać bo małż zmienił pracę i dla banku jesteśmy niewiarygodni do podpisania przez niego drugiej umowy z tą samą firmą :angry: Ale damy radę :)!

Dziewczyny z Olsztyna wybieracie się na warsztaty 7.04 ?:))

11 lata 1 tydzień temu #865349 przez nati.olsztyn
beaciaa A jakie to warsztaty? Ja nas zapisałam ostatnio na te "bezpieczny maluch" i znów nie mogłam pójść:-( to już kolejny raz, aż się boję zapisywać kolejny raz;-) Mąż z Synkiem byli i mąż bardzo zadowolony!:-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka