BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #842481 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #842549 przez Lizzy
Ale żeście dzisiaj postów popisały!!

Zacznę pisać co mi się nasunęło:
Anoda, Martyna - ja też farbuję włosy olią Garniera i dla mnie jest rewelacyjna! Najlepsza farba jaką miałam - trzyma kolor i po raz pierwszy kolor jest taki sam jak na pudełku. Farbuję blondami (nr 9 -10). Tzn farbowałam bo od początku ciąży nic nie robiłam ale w przyszłym tyg na swoje urodziny chcę jakoś wyglądać to zadziałam :)

jakasse - super wanienka :) No i zdjęcia - też takie chcę, ale za daleko będę miała ;)

monia - super, że już spokojnie. Przynajmniej w szpitalu Cię dobrze monitorowali to spokojniejsza byłaś?

Weronika - witaj :)

Mira, Katasza - dla mnie jesteście najbardziej przygotowane na przyjęcie maluszków - Mira na zasadzie doświadczenia a katasza bo wg mnie masz wszystko ;)

Kocica - jak po dniu kota? No i jak idzie pisanie pracy na ten zarąbisty temat?

Klaudeczka - byłaś na Walentynki w teatrze? Na czym?

babajaga - ja już też raz ujrzałam w lustrze kogoś większego i nieznanego, ale nie przeszkadza mi to właśnie jeść frytek ;P

uff.. kończę - mam dziś pechowy dzień więc zaraz się odstresuję jakimś serialem (katasza - ja polecam - Grę o Tron, Weronikę Mars (stary serial) no i ze specyficznych - Teoria wielkiego podrywu - ostatnio u mnie nr 1) :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #842595 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #842597 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #842666 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu #842681 przez Kocica
Hej dziewczynki :laugh:
A ja od rana walcze z moim kompem ktory postanowil sie zawieszać jak tylko go dotkne.. :angry:

Stanelam dzis na wadze i nie jest tak zle bo 54kg myslalam ze bedzie jakas wieksza tragedia B)

Anoda moj tez ze mna idzie i nawet chetnie sie zgodzil :)

Lizzy dzien kota coz cudownie..troche mniej mam entuziazmu do pisania (wlasnie siedze nad szkicem)i jestem na etapie o czym bede pisac :dry:

Katasza my moze w ten albo nastepny weekend lozeczko przywieziemy i juz tak dzidziusiowo bedzie w domku :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #842691 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842698 przez anoda89
Jak któraś jest chętna to szybko pisać bo już chętna osoba jest tu link www.facebook.com/groups/216595915173823/ sprzedaje ją dziewczyna z forum, wrześniówki 2013 :blink: nie 70 a 60 zł

10 lata 10 miesiąc temu #842706 przez Kocica
Chyba bedziemy tzn ja bym poczekala ale jak znam meza to nie wytrzyma i posklada :laugh: a i wtedy wszystkie akcesoria lozeczkowe sie zainstaluje :cheer:
Fajna okazja z ta mata oplaca się :laugh:
Ja mam po siostrze uzyta moze ze dwa razy przez dziecko natomias z lubościa sypial na niej kot :lol: wiec towar sprawdzony i zaakceptowany :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #842719 przez Martyna82
Dzień dobry dziewczyny!

10 lata 10 miesiąc temu #842747 przez Klaudeczka
Witam dziewczynki! :)
u mnie dziś pogoda taka sobie, ale nie najgorsza ;)
Kocica to ładnie, ja ważę 54kg w 22 tyg :P
tez sobie długo pospałam. :lol:
Jutro czeka mnie wyjazd do Katowic... to dopiero będzie pół dnia straconego :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #842754 przez Lizzy
No to przebiłam jak na razie wszystkich - wstałam o 11:15 :P

Matę dostaniemy od szwagierki. Muszę z nią porozmawiać co w końcu dostaniemy a co nie. Nie wiem np. co z wanienką itp. Zaczęłabym kupować a tak czekam, żeby czegoś nie powielić..

Mam od wczoraj wieczora jakieś bóle w krzyżu.. coś czuję, że mała sobie chyba lokal powiększa.. Wczoraj rano żołądek stał się główną zabawką ;) Było super, szczególnie, że miałam 2 godz. podróż samochodem..

Śniło mi się dzisiaj m.in. że zaszłam teraz w drugą ciążę i mała urodziła się w czerwcu a kolejny bobas w grudniu i mieliśmy parkę z 2014 roku :) Wszystkim tłumaczyłam, że to nie bliźniaki ;) Ale byłam szczęśliwa, bo od razu dwójka w jednym roku była :)

Gdzie szukacie tych warsztatów? Może by coś u mnie było?

Katasza - my aktualnie mamy pożyczone 6 sezonów Teorii i co wieczór jest maraton 3-4 odcinków :) Uwielbiam :) Pewnie jakby był chłopak to by się z tego wszystkiego "Sheldon" nazywał ;) :P

Martyna - powodzenia w szpitalu - żebyście załatwili wszystko pomyślnie..

Co do wagi się nie wypowiadam.. Tydzień temu miałam jakieś 4,5kg na plusie.. A wagi 54kg nie miałam chyba od początku studiów ;)

10 lata 10 miesiąc temu #842757 przez anoda89
Lizzy yu masz link do warsztatów bezpieczny-maluch.com.pl/info/o-nas

10 lata 10 miesiąc temu #842759 przez Lizzy
Dzięki - zaczynam poszukiwania :)

Anoda - ta farba ma dla mnie 1 minus - trzeba mieć miseczkę i grzebień do farbowania. Nie lubię się tak bawić - wole te farby co miesza się w pojemniczku i nim się rozprowadza.. Ciekawa jestem tylko, czy hormony ciążowe nie sprawią, że teraz coś mi kolor nie wyjdzie, no ale przekonam się w przyszłym tyg ;)

10 lata 10 miesiąc temu #842760 przez Kocica

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka