- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwcowe
Mamusie czerwcowe
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Zacznę pisać co mi się nasunęło:
Anoda, Martyna - ja też farbuję włosy olią Garniera i dla mnie jest rewelacyjna! Najlepsza farba jaką miałam - trzyma kolor i po raz pierwszy kolor jest taki sam jak na pudełku. Farbuję blondami (nr 9 -10). Tzn farbowałam bo od początku ciąży nic nie robiłam ale w przyszłym tyg na swoje urodziny chcę jakoś wyglądać to zadziałam
jakasse - super wanienka No i zdjęcia - też takie chcę, ale za daleko będę miała
monia - super, że już spokojnie. Przynajmniej w szpitalu Cię dobrze monitorowali to spokojniejsza byłaś?
Weronika - witaj
Mira, Katasza - dla mnie jesteście najbardziej przygotowane na przyjęcie maluszków - Mira na zasadzie doświadczenia a katasza bo wg mnie masz wszystko
Kocica - jak po dniu kota? No i jak idzie pisanie pracy na ten zarąbisty temat?
Klaudeczka - byłaś na Walentynki w teatrze? Na czym?
babajaga - ja już też raz ujrzałam w lustrze kogoś większego i nieznanego, ale nie przeszkadza mi to właśnie jeść frytek ;P
uff.. kończę - mam dziś pechowy dzień więc zaraz się odstresuję jakimś serialem (katasza - ja polecam - Grę o Tron, Weronikę Mars (stary serial) no i ze specyficznych - Teoria wielkiego podrywu - ostatnio u mnie nr 1)
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja od rana walcze z moim kompem ktory postanowil sie zawieszać jak tylko go dotkne..
Stanelam dzis na wadze i nie jest tak zle bo 54kg myslalam ze bedzie jakas wieksza tragedia
Anoda moj tez ze mna idzie i nawet chetnie sie zgodzil
Lizzy dzien kota coz cudownie..troche mniej mam entuziazmu do pisania (wlasnie siedze nad szkicem)i jestem na etapie o czym bede pisac
Katasza my moze w ten albo nastepny weekend lozeczko przywieziemy i juz tak dzidziusiowo bedzie w domku
- katasza
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Fajna okazja z ta mata oplaca się
Ja mam po siostrze uzyta moze ze dwa razy przez dziecko natomias z lubościa sypial na niej kot wiec towar sprawdzony i zaakceptowany
- Martyna82
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Klaudeczka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
u mnie dziś pogoda taka sobie, ale nie najgorsza
Kocica to ładnie, ja ważę 54kg w 22 tyg
tez sobie długo pospałam.
Jutro czeka mnie wyjazd do Katowic... to dopiero będzie pół dnia straconego
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Matę dostaniemy od szwagierki. Muszę z nią porozmawiać co w końcu dostaniemy a co nie. Nie wiem np. co z wanienką itp. Zaczęłabym kupować a tak czekam, żeby czegoś nie powielić..
Mam od wczoraj wieczora jakieś bóle w krzyżu.. coś czuję, że mała sobie chyba lokal powiększa.. Wczoraj rano żołądek stał się główną zabawką Było super, szczególnie, że miałam 2 godz. podróż samochodem..
Śniło mi się dzisiaj m.in. że zaszłam teraz w drugą ciążę i mała urodziła się w czerwcu a kolejny bobas w grudniu i mieliśmy parkę z 2014 roku Wszystkim tłumaczyłam, że to nie bliźniaki Ale byłam szczęśliwa, bo od razu dwójka w jednym roku była
Gdzie szukacie tych warsztatów? Może by coś u mnie było?
Katasza - my aktualnie mamy pożyczone 6 sezonów Teorii i co wieczór jest maraton 3-4 odcinków Uwielbiam Pewnie jakby był chłopak to by się z tego wszystkiego "Sheldon" nazywał
Martyna - powodzenia w szpitalu - żebyście załatwili wszystko pomyślnie..
Co do wagi się nie wypowiadam.. Tydzień temu miałam jakieś 4,5kg na plusie.. A wagi 54kg nie miałam chyba od początku studiów
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Anoda - ta farba ma dla mnie 1 minus - trzeba mieć miseczkę i grzebień do farbowania. Nie lubię się tak bawić - wole te farby co miesza się w pojemniczku i nim się rozprowadza.. Ciekawa jestem tylko, czy hormony ciążowe nie sprawią, że teraz coś mi kolor nie wyjdzie, no ale przekonam się w przyszłym tyg
- Kocica
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa