BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #841900 przez anoda89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841938 przez Kocica
Hehe Anoda ja mam na 06.06..sam poczateczek :)
A moj maz ma 07-08 zjazd wiec sie smiejemy ze ja bede rodzic a on bedzie na wykladach chyba ze nasze malenstwo uzna iz lepiej albo sie pospieszyc albo poczekać :cheer:

Babajaga moja wie ze jestem w ciazy i dostosowuje wszystko tak zeby dzialalo ale nie zaszkodzilo :laugh: ja juz musze isc bo nawet moj maz mowi zebym poszla..w ciazy kurcze mam twarz jak nastolatka :angry: i do fryzjera chodze normalnie i farbuje bez zadnych problemow ;)

Mira jak czegos potrzeba to nigdy nie ma nic fajnego a jak kupisz to dopiero bedzie wysyp cudeniek ;)
A ja wczoraj kupilam zestaw kosmetyczny (nozyczki, cazki, pilniczek)szczotke, grzebyk i cudne kolorowe pieluszki flanelowe i tetrowe i podkład do przewijania z owieczką :laugh:
Jak weszłam do sklepu mialam oczy jak kot ze shreka :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #841949 przez Monia2408
dziendobry dziewczynki dzis jeszcze usg i do domciu :))) jutro jeszcze czekam na dzisiejszy wynik moczu oby byl dobry ;)) Jutro wracam do normalnosci i trzeba konczyc wyprawke. ;))

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #841988 przez katasza
[hid

[/hide]

10 lata 10 miesiąc temu #842003 przez Kocica
Hmm sok malinowy brzmi kusząco :laugh: a jeszcze z miodem to w sam raz na taka jesienna pogode za oknem :dry:
Kurcze ja to sie rano nie moglam obudzić az maz musial po mnie przyjsc..masakra pogodowa

10 lata 10 miesiąc temu #842008 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #842021 przez Kocica
Ech to chyba najlepszy pomysł..
Ja jakaś taka nie do życia jestem nic mi sie nie chce i w ogole :dry: dobrze ze piatek wolny troche odpoczne..a jeszcze obiacalam mezowi ze salatke z tunczykiem zrobie :huh: oby zapomnial kupic :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #842022 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #842033 przez Kocica
Moda na sukces :woohoo:
A tak powaznie ja lubie kosci i dowody zbrodni i ostry dyzur i chirurgów :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #842036 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #842081 przez Martyna82
Dzien dobry,
U mnie dzis wrocilo slonko i bylam z kolezanka na plazy na godzinnym spacerze z pieskami.
Wysylam cieple promyki ;)

Co do farbowania to taka prawda,ze nie ma odpowiednich badan na ten temat, wiec ginekolodzy w razie czego odradzaja w pierwszym trymestrze, a potem zalecaja farby bez amoniaku. Ja musze farbowac co miesiac bo mam duzo siwych, uzywam farb bez aminiaku, efekt jest zadowalajacy. Chwyta mniej kolor, ale to tez chyba wplyw hormonow w ciazy.

Ja jakis czas temu obejrzalam z zachwytem serial «przyjaciolki» jest na ipli, Katasza.

Monia trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki

10 lata 10 miesiąc temu #842086 przez Martyna82
Babajaga trzymaj sie na glukozie;)

A i fajnie ze macie wspierajacych partnerow :) ale « ciezaroweczko» tez by u mnie nie przeszlo,hihi, widac przewrazliwiona jestem :)

10 lata 10 miesiąc temu #842091 przez anoda89

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #842096 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #842102 przez Kocica
Co do farbowania najbardziej szkodliwy jest tak naprawde sam zapachktory moze powodowac mdlosci i zawroty glowy..i moga byc problemy ze wzgledy na zmiane gospodarki hormonalnej ale coz ja mam zamiar isc rodzic ze zrobionymi wlosami, pomalowanymi paznokciami (to zadanie meza) i w ogole wygladac jak kobieta dla wlasnego lepszego samopoczucia :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka