BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwcowe

10 lata 10 miesiąc temu #841710 przez Weronika k
Dobry wieczór, chciałam sie przywitać i dołączyć jeśli mozna :-) pozdrawiam wieczornie z jednego z warszawskich szpitali, ktory odwiedzilam ze wzgledu na bol w nerce.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=67651 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #841718 przez Klaudeczka
Witamy Cię! :) powiedz coś o sobie :)
współczuję Weronika!

10 lata 10 miesiąc temu #841735 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #841752 przez katasza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #841769 przez Mira_84
jakasse - o matko polko.... biedny Staś :( ja sama paląca przed ciążami byłam, ale nie wyobrażam sobie palić w ciąży..... :dry:

Weronika
- witaj! napisz coś o sobie i o Maluszku!

Babajaga - eeee, chyba słonia nie widziałaś! :blink: ciąża to nie czas na takie krytyczne spojrzenie w lustro. A dieta matki karmiącej wyssie z Ciebie to, co zostanie po porodzie.

Katasza - super, że zadowolona jesteś z zajęć! I prezenty fajne!

Kocica - co za cudeńka nakupowałaś????

Mnie dziś odwiedziła koleżanka , która jest w 32 tygodniu ciąży i dzień zleeeeciał szybciorem :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841791 przez Martyna82

10 lata 10 miesiąc temu #841805 przez Monia2408
hej Wenika :) sasiadko z sali obok ;) Ja dziewczyny wychodze w czwartek posiew jalowy bedzie dobrze niunia tylko uciska na drogi moczowy ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #841822 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #841828 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #841846 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #841867 przez babajaga0087
Helloł! :)

Pewnie mamusie śpią ;) U mnie pogoda dzisiaj kiepska, zero słońca, a wczoraj było tak pięknie... Do mnie mąż też mówi już często w l.mnogiej, jak wraca z pracy to lekko puka na brzuch i mówi "tata wrócił" :) Ja zamierzam się dzisiaj jakoś ogarnąć, bo strasznie się zaniedbałam. Co prawda fryzjerka odradziła mi farbowanie włosów ale może przynajmniej coś z nimi innego zrobię. Obiad na dzisiaj ugotowałam już wczoraj, więc dzisiaj mam luźny dzień:)

10 lata 10 miesiąc temu #841882 przez katasza

10 lata 10 miesiąc temu #841886 przez Kocica
Hej dziewczynki :laugh:
Witam nowa mamusie :) rozgość się i napisz nam coś o sobie :laugh:
Monia super ze juz wszystko ok :)

Ja tez sie robie większa ale kurcze dziewczyny w koncu w ciazy jestesmy :lol:
Choć moj maz mowi mi ciagle ze super wygladam i w ogole albo mowi moja ciezaroweczko :silly:
a ja czasem mam dola bo wiecie jak mam problem ubrac skarpetki albo buty zawiazac to plakac mi sie chce.. B) Cialo nam się zmienia i trzeba sie z tym pogodzic.

babajaga ja mam to samo z wygladem..straszydlo ze mnie dlatego jutro kosmetyczka, fryzjer a potem w piatek ze spiewem na ustach na glukoze :S

10 lata 10 miesiąc temu #841897 przez babajaga0087
Katasza - właśnie przed Bożym Narodzeniem farbowałam taką naturalną farbą, która w ogóle nie chwyciła :/ więc chyba sobie odpuszczę, siwych jeszcze nie mam więc luz ;)
Też mam dość już tych zimowych ciuchów, właśnie szukam sobie jakiejś luźnej bluzeczki na wiosnę, kupiłam niedawno spodnie na gumce typu alladynki czarne i teraz muszę do tego dokupić resztę:D

Kocica - też myślałam o kosmetyczce ale w przypadku mojej twarzy ona zawsze musi zadziałać dość agresywnie (kwasy itp.) a teraz to wiadomo odpada. Na szczęście z aktywnością fizyczną u mnie ok, pomimo, że przytyłam już sporo, bo 8kg.

Ja mam glukozę jutro o 7 rano.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841899 przez Mira_84
dzień dobry!

o rany, pogoda jesienna za oknem... a właśnie dziś miałam wypad do parku zaplanowany, by Zosię wyhasać.... eeeee, z tego wszystkiego wstałyśmy o 9! wow! ale się wyspałam :lol: Obudzil mnie najpiękniejszy uśmiech świata - Zosiny :)

katasza - kiepsko na obrzeżach bez samochodu... ale moze wlaśnie przez to przymusowo będziesz bardziej dbała o siebie! więc nie ma tego złego... taki mały areszcik przydomowy ;)

Monia - byle do czwartku!

babajaga - zazdroszczę obiadu... uuuu ja zaraz muszę komórki mózgowe uruchomić w tym kierunku...

mój mąż też nic złego mi nie powie na temat wyglądu, to ja przeważnie jęczę a on do mnie w stylu "daj spokój, przecież w ciąży jesteś!" :blink: nooo, spróbowałby inaczej powiedzieć!

Kurcze, szukam kołyski dla Krzysia i nic ciekawego od kilku dni nie widzę.... :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka