- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- margollka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do przetworow z mleka to rzeczywiscie ja zwracam uwage zeby byly z mleka pasteryzowanego tzn.samo mleko i sery...na smietane szczerze mowiac nie zwracalam uwagi, nie wiem jakos mi to nie przyszlo do glowy, ale teraz popatrzylam na necie i wyglada na to ze smietany tez sa pasteryzowane, wiec nie martwilabym sie zbytnio.
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Wkońcu mam troszke czasu zeby poczytać co tam u Was słychać bo weekend miałam masakrycznie pracowity nogi mam tak spuchniete ze nawet skarpetek nie moge ubrac bo mnie uciskaja no ale cóż zrobic:(
Ja od jutra zaczynam ćwiczyć bo doszła mi płyta z fitnesem dla kobiet w ciazy.Ale sie stesknilam za treningami.Przede wszystkim górne partie ciała wkońcu trzeba wzmocnić ręce przed noszeniem skarba.
Jak mi sie uda w któryś dzien to wrzuce fotkę mojego brzuszka:)
Buziakiiii:*
P.S. agnieszka89 nic sie nie przejmuj a ludzi miej w dupie, tacy znajomi tylko na to zasługują.Pozatym pamiętaj:Każda kobieta w ciazy wyglada pięknie i wyjątkowo!!!I Ty rownież nie daj sobie wmówić ze jest inaczej bo najgorszym jest jesli zaczniesz w to wierzyc.Wtedy będziesz nieszczęśliwa a nieszczęśliwa mama to nieszczęśliwe dziecko a więc jaki moral?jesli nawet nie chcesz uwierzyć ze jestes piękna to pamiętaj ze musisz wkońcu zeby dziecko było szczęśliwe:D
- Agnieszka_H
- Wylogowany
- gaworzenie
Wkońcu mam troszke czasu zeby poczytać co tam u Was słychać bo weekend miałam masakrycznie pracowity nogi mam tak spuchniete ze nawet skarpetek nie moge ubrac bo mnie uciskaja no ale cóż zrobic:(
Ja od jutra zaczynam ćwiczyć bo doszła mi płyta z fitnesem dla kobiet w ciazy.Ale sie stesknilam za treningami.Przede wszystkim górne partie ciała wkońcu trzeba wzmocnić ręce przed noszeniem skarba.
Jak mi sie uda w któryś dzien to wrzuce fotkę mojego brzuszka:)
Buziakiiii:*
P.S. agnieszka89 nic sie nie przejmuj a ludzi miej w dupie, tacy znajomi tylko na to zasługują.Pozatym pamiętaj:Każda kobieta w ciazy wyglada pięknie i wyjątkowo!!!I Ty rownież nie daj sobie wmówić ze jest inaczej bo najgorszym jest jesli zaczniesz w to wierzyc.Wtedy będziesz nieszczęśliwa a nieszczęśliwa mama to nieszczęśliwe dziecko a więc jaki moral?jesli nawet nie chcesz uwierzyć ze jestes piękna to pamiętaj ze musisz wkońcu zeby dziecko było szczęśliwe:D
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
zamiast do pracy zmykam dziś do lekarza, bierze mnie jakies przeziębienie. probowalam wylezec w weekend ale niestety niewiele przeszlo, także lezenia w lozku chyba ciag dalszy...
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka, kurde, może i ja bym się zmobilizowała do ćwiczen spacerowac moge, wczoraj sporo przeszłam, ale w domu to nie mam mobilizacji i energii
wracając do mleka, w Polsce, jak pisałam wszystkie przetwory powinny być robione z mleka pasteryzowanego, spokojna głowa
miłego dnia!
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
wiem ze mecze ale doszla do Ciebie juz paczka z lozeczkiem?
a co do uciskow od innych to dzieki za wsparcie, wczesniej nie mialam kompleksów bo zazwyczaj kazdy dobrze mowi o ciężarnych ze sie wyladnialo promienieje itp Wczoraj chyba gorszy dzien mialam ze sie tak wkurzylam no ale coZ trzeba olac to bo pewnie po porodzie nie raz uskysze od tej osoby ze jej dziecko bylo większe szybciej chodzilo mowilo itp coz taki typ cZłowieka ktory sie wywyzsza
- Magdalen
- Wylogowany
- rozmowna
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Tez bym chciala jakiegos ruchu miec ale konkretnie dla kobiet w ciazy a nie ganianiem za dzieckiem ale nie bardzo na to mam czas niestety .. a jak juz jakis znajde to musze sie polozyc i odpoczac
wiecie coo... od wczorajszego poznego wieczora nic do dzisiaj ruchow nie czuje... moze sobie za duzo dalam popalic wczoraj ... zmartwilo mnie tooo.... ale poczekam jeszcze troche jak nic sie nie bd dzialo to moze wyjde na histeryczke ale bd dzwonic do swojej gin ..Eh
pozdrawiam ! :*
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Dziewczyny a tak przy okazji zapytam: co Wasi lekarze na temat suplementów witamin?
Ja mam wyniki dobre, mój lekarz uważa że skoro jem, to nic mi nie brakuje. Ja jednak od II trymestru biorę PRENATAL CLASSIC i PREGNA DHA ( bo Prenatal nie ma kwasu DHA). Pokazałm najpierw lekarzowi, sprawdził skład i powiedział, że śmiało mogę łykać to łykam. Szczególnie, że moją ciążę zaczęłam od ostrego zapalenia gardła z gorączką, bo mnie klienci w pracy zarazili, dlatego już tam nie wróciłam, nie chcę ryzykować a czuje się pewniej jak biorę witaminy szczególnie ze teraz nawet warzyw dobrych nie ma i tych witamin nie ma skąd brać a nie chcę znowu chorować...
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
Elmirka to urzqdzenie to pewnie ktg podlaczaja Do brzuszka i slychac serduszko i mierzy skurcze mialam to Co 2tyg w ostatnich tyg z corka
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
a co do tego dziwnego USG to tez na jednej wizycie moja gin uzyla tego sprzętu. NIe sadze żeby to było ktg, bo do ktg używa się pasow z przetwornikami lub elektrod, a tutaj jak zwykle usg, tyle ze bez monitora. Tak czy inaczej nieważne jak się nazywa, ale zawsze dobrze jest uslyszec serduszko
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
a tak w ogóle to witam się nic mi się nie chce,mój T jest w domku więc spędzamy razem czas.