BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #836627 przez elmirka_20
Cania, zapisałam sobie nazwę Twoich witamin - dzięki ogromne :) Wolę łykać jedną tabletkę niż 2, więc jak mi się Prenatal skończy kupię Pharmaton :)

Faktycznie, mi też na KTG to nie wyglądało - choć znawczynią tematu nie jestem - widziałam je tylko w serialach: PORODÓWKA i LEKSYKON CIĄŻY, ale tam KTG miało pas na brzuszek i był monitor wyświetlający parametry serduszka dziecka. To, co ja miałam to tak jak napisałaś : jak USG tylko dźwięk był na głośnikach a żadnego monitora. Fajne to to cokolwiek to było :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #836753 przez Agnieszka_H
agnieszka89 łóżeczko doszło i jest naprawdę piękne, napewno warte tych pieniedzy zreszta jakbym miała kupowac to wszystko osobno wyszło by mi dużo wiecej:)

Agnilla to jest płyta jaka zamowilam
allegro.pl/dvdmaxpl-chic-fitness-w-czasi...dvd-i3850021497.html
Na merlin.pl jest dużo tańsza.

Pozdrawiam:*

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #836755 przez Agnilla
dzieki, musze ją sprawdzic :) ja jestem co wieczor padnieta i tak jak chcialam dzis sie poruszac tak kiepsko to dzis widze :P ale za to piekne slonce bylo to troszke pospacerowalam :)
ja też juz mam wybrane lozeczko, ale kurna drogie jest i sie zaczynam wahac

10 lata 10 miesiąc temu #836767 przez elmirka_20
Dziewczyny a co sądzicie o łóżeczkach turystycznych?

Ja skłaniam się wlaśnie ku takiemu szczególnie że rodzinę mam rozsianą tu i ówdzie i wiem, że będę wtedy bardziej mobilna z dzieckiem. Nie znam jednak żadnych opinii na temat takich łóżeczek. Spodobało mi się to, że nie trzeba w nich dużo przebierać by miały regulowaną wysokośc materaca (dla niemowląt i starszych dzieci), boczne wejście/wyjście, przewijak i inne. Fakt, drewniane łóżeczka wyglądają cudownie i nie ma porównania, tylko kwestia tej praktyczności w takiej jak moja sytuacji...

10 lata 10 miesiąc temu #836815 przez Patunia
hej mamusik mam pytanie jestem w 17tyg nic nie przytylam mam delikatny brzuszek . czy powinnam sie denerwowac ze jest maly???

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #836829 przez Cania
elmirka_20, tutaj masz skład tych witminek, to możesz sobie porownac z Twoimi.
www.doz.pl/apteka/p46385-Pharmaton_Matru...sulki_miekkie_30_szt
Kupuje opakowanie 60szt, wychodzi taniej.

Moja mama dorwala ostatnio gazetke Lidla, od dziś sa tam dziecięce rzezy... i dziś oczywiście stało się: wparowala tam i nakupila dziecięcych ubranek, jakies śpiworki i kocyki :D przyznam, ze te male ciuszki sa słodkie.

Patunia, mysle ze jeśli Twój ginekolog jest z tym ok, to Ty tez powinnas.

10 lata 10 miesiąc temu #836844 przez margollka
dzis myslalam ze w pracy usne na siedzaco. ledwo co wysiedzialam ale dzien z glowy... jutro ide do pracy ale juz o 14 wychodze bo jedziemy w koncu na usg i miejmy nadzieje ze sie dowiemy co bedzie :)

co do lozeczka turystycznego to ja nie mam pojecia szczerze mowiac

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu #836849 przez martyska
Cześć dziewczyny :laugh:

Muszę się pochwalić że u mnie prawdopodobnie dziewczynka :laugh: :laugh:
A wagą nie ma co się przejmować ja jeszcze W OGÓLE nie przytylam a juz prawie polowa.
A dzidzia wazy 300 gram wiec wszystko ok :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #836850 przez margollka
Martyska ale Ci fajnie ze juz wiesz :) ja tez juz chce!!! :)

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu #836851 przez Agnilla
wow to jutro dzien informacji, margo koniecznie melduj co i jak ;)
ja ni lubię łóżeczek turystycznych, jakos jednak jestem zwolenniczka standardowych drewnianych, ale wiadomo co kto lubi i jak wygodniej, skoro rodzina rozsiana :)

10 lata 10 miesiąc temu #836865 przez margollka
dam znac dam :) ja wlasnie puszczam mojemu robaczkowi kolysanki z youtuba...ucze sie przy okazji slow a poza tym zobaczymy czy maluszek bedzie je pamietal jak sie urodzi... :) dzis mi kolezanka w pracy mowila ze jje chlopcy reagowali na piosenki ktore rozpoczynaja tutaj znany serial. Jak sie urodzili i slyszeli ta melodie to odwracali glowe z strone tv i szerzej otwierali oczy hihi :) ja tak mysle ze bede puszczala mojemu okruszkowi kolysanki z youtube codziennie wieczorem i zobaczymy :laugh:

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu #836882 przez Agnilla
wow martyska, gratulacje :) wpisywac do tabelki czy poczekać? ;)
margo, ja w weekend puszczałam sobie muzyke relaksacyjna, bo sama w domu byłam...i się pobeczałam, bo sie za mezem stesknilam :P zobaczycie, jak Wasze dzieci beda ragowały na reklamy :) mojej siostry blizniaki uwielbiały reklamy serce i rozum :P

10 lata 10 miesiąc temu #836884 przez Cania
jeśli maluszki reagują pozniej na muzyke, która slysza w brzuszku to moja niunia będzie lubila ballady rockowe :D :P chyba musze zmienić repertuar :D :)

10 lata 10 miesiąc temu #836918 przez margollka
pamietaja pamietaja :)

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu #836933 przez Agnieszka_H
Patunia nic sie nie przejmuj wielkością brzuszka w 17 tc wcale nie jest duzy a jesli to twoja pierwsza ciaza to szczególnie:)Napewno z dzidzia jest wszystko wporzadku więc sie nie zamartwiaj bez sensu.

Co do łóżeczka turystycznego to moja siostra miała ale dopiero gdy siostrzenica skończyła 7 miesięcy.Ja raczej nie będę sie w takie zaopatrzac bo mi nie jest potrzebne więc szkoda kasy wydawać.Mysle ze najlepiej przeczytaj za i przeciw a pozatym to Ty wiesz najlepiej jak Ci będzie wygodnie:))

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka