BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #837449 przez agnieszka89
ludzie lubia komus "dowalic", i pokazuwać jacy to sa najlepsi i wszystko najlepsze mają więc Nie denerwuj sie sama doznałam złosliwosci ostatnio Głowa do góry nikt sie na Twoja lekarke nie skarzyl
A sama wiesz ze każdy swoje chwali wiec sie nie przejmuj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #837459 przez Ali
Agnilla proszę dopisz mnie też do listy, bo chyba mnie pominęłaś ;)

Marzena25 doskonale rozumiem Twoje oburzenie.Sama miałam nieco podobną sytuację. Akurat docinanie dotyczyło usg 4D, które mam wykonywane na każdej wizycie. "Ktoś" chyba troszkę pozazdrościł fotek mojego maluszka i mocno skrytykował takie usg. Ale dobrze wiem, że moja gin używa jednego z najlepszych sprzętów i jest rewelacyjną lekarką. Także głowa do góry i nie przejmuj się!

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #837461 przez Agnilla
wszystko juz jest dopisane, spokojnie :)
mojego lekarza tez skrytykowano, a potem wilkie zdziwienie, ze ja mam co wizyte usg i takie szczegolowe badania...powiedzialam, ze poki jestem zadowolona to powodow do rezygnacji nie mam

10 lata 10 miesiąc temu #837468 przez Ali
Super! Jeszcze dopisz, że chłopak :)

10 lata 10 miesiąc temu #837471 przez Agnilla
a to już wiadomo? :)
to mamy 3:3 ;)

10 lata 10 miesiąc temu #837474 przez Ali
Tak! :)
Ja już przed Świętami wiedziałam :) Chłopak na 100 % :)
Pisałam w pierwszym poście, może nie zauważyłaś :)

10 lata 10 miesiąc temu #837476 przez Agnilla
musiałam przeoczyc, przepraszam, już wszystko poprawione :)

10 lata 10 miesiąc temu #837480 przez Ali
No bez przesady, nie ma za co przepraszac :)
ale wiesz jestem taka dumna :lol: i wszystkim mówię o moim małym chłopcu :)

10 lata 10 miesiąc temu #837485 przez margollka
ja tez kupuje rzeczy dla dzidziusia. pierwsze ubranko kupilismy po usg jak bylam w 13tyg, pozniej jeszcze dokupilam kocyk i dwie pary spioszkow no i do tej pory nic bo czekalam, zeby sie dowiedziec c o bedzie bo nie chcialam kupowac rzeczy tylko w bialym czy kremowym kolorze. Dzis po usg pojechalam do sklepu i kupilam dwa body w chlopiecych kolorach. Na jednym jest napisane 'bardzo kocham moja mamusie' a na drugim to samo tylko ze tatusia :) teraz powoli bedziemy kompletowac reszte.
Juz powoli robimy miejsce dla malenstwa i moj nawet powiedzial ze niedlugo zlozy lozeczko i postawimy tam gdzie ma stac i juz tak bedzie fajnie czekac na maluszka :)

ktos pytal o przeczucia to ja Wam powiem ze jakos tak nam sie wydawalo ze bedzie chlopak, duzo osob mi tez mowilo ze po tym jak wygladam wszystko wskazuje na chlopca. No i sie sprawdzilo :) a slyszalyscie o kalendarzu chinskim plci? wedlug tego kalendarza tez powinnam miec chlopca. Ciekawe czy to zbieg okolicznosci czy rzeczywiscie cos w tym jest...

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #837486 przez Agnilla
wiadomo :) jest powód do dumy :) ja juz siedze jak na szpilkach, a gdzie tu 21 lutego ;)
wg kalendarza chinskiego powinnam miec dziewczynke, co mi bardzo odpowiada ;)

10 lata 10 miesiąc temu #837489 przez margollka
szkoda tylko ze dla chlopcow nie ma az tak duzego wyboru ubranek...

[/url]

10 lata 10 miesiąc temu #837491 przez Agnilla
dlatego chce dziewczynke ;) mam od siostry ubranka i chlopiece i dziewczece i tak sie na dziewczynke nakrecilam, ze szok :p

10 lata 10 miesiąc temu #837497 przez Cania
ja jednego lekarza zmieniłam sama, bez podpowiedzi. Od początku wydawal mi się niezbyt zainteresowany ani mna ani moim mailenstem, niebardzo chciał w ogole na jakiekolwiek USG wyslac, niewiele informowal... poczytałam w necie na jego temat i powiedziałam: o nieee, nigdy więcej do niego nie pojde! Teraz jestem bardzo bardzo zadowolona :)

Jeśli o przeczucia chodzi, to mój maz caly czas twierdzi, ze lekarz i ja się mylimy :D :P i ze będzie syn na pewno heh :) :D Ale ja po cichu caly czas twierdziłam, ze będzie dziewczynka :)

Ja tez jestem ostrozna jeśli o ciuszki chodzi... Moja mama wlasnie szaleje na zakupach heh :D ale ja twierdze, ze na zakupy będzie jeszcze czas, chozby z nudow jak już na zwolnieniu będę :) Ale jeśli cos mi się spodoba, to pewnie i tak kupie heh :)

10 lata 10 miesiąc temu #837498 przez Lyanka
Agnilla, podaję dane do tabelki :)termin mam na 16 lipca, a jeśli chodzi o płeć, to jeszcze 100% potwierdzenia nie mam, ale ostatnio lekarz sugerował, że chyba będzie chłopczyk ;) We czwartek mam wizytę i mam nadzieję, że już będą jakieś konkrety :)

A tak z innej beczki - dziewczyny, czy wy też jesteście bardziej rozdrażnione w ciąży?

10 lata 10 miesiąc temu #837499 przez margollka
ja wlasnie pomimo tego ze mialam przeczucia na chlopca, to jak szlam do sklepow a rzeczami dla dzieci bardziej przykuwaly moja uwage te dla dziewczynek...po pierwsze jest ich wiecej, po drugie sa bardziej roznorodne, wiecej kolorow.... ale wcale nie jestem rozczarowana tym ze bedzie chlopiec, jestem tak samo szczesliwa jakby mialabyc coreczka. ciesze sie ze juz wiem bo teraz moge skupic swoja uwage na jednym :)

[/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka