BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #837794 przez elmirka_20
Wiecie co....

Pytam to moje dzieciątko jak zaczęło kopać, POWIESZ MAMUSI CZY JESTEŚ CHŁOPCEM CZY DZIEWCZYNKĄ? W odpowiedzi KOP. No to spytałam: Jesteś chłopczykiem? KOP (mi się micha cieszy, ale pytam dalej) A MOŻE DZIEWCZYNKĄ? Znowu KOP (mina mi zrzedła, tajemnicze to moje dziecko..... ).

Zrobiłyscie reklamę kalendarza chińskiego, że lekarz potwierdził taką płeć jaką wywróżył ten kalendarz no to ja szybko w net, szukam "kalendarz chiński płeć dziecka", otworzyłam na wszelki wypadek dwie strony i .... Na jednej CHŁOPIEC na drugiej DZIEWCZYNKA :) A niby ten sam kalendarz......

Jeszcze mi tego brakuje, żeby znowu dzidzia na kolejnym USG się skryła ... Normalnie tajemnica strzeżona jak te w NASA .... A też już bym chciała wiedzieć jak się do dzieciątka mojego kochanego zwracać... :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #837807 przez Cania
Elmirka, nic się nie martw, dzidzia w końcu powie czy jest chłopcem czy dziewczynka :) widać maleństwo jest niesmiale i się chowa :)

My zwracaliśmy się do naszego skarba "Cebulka" :) i w sumie się przykleilo :) Maz caly czas tak wlasnie nasza malutka nazywa :)

10 lata 10 miesiąc temu #837813 przez ggabii
Ja wczoraj też od razu zajrzałam na ten kalendarz o którym mówiłyście. No i wyszło, że ma być dziewczynka - ale jakoś nie czuję tego tak wewnętrznie. Według jakiejś innej tabelki wyszło właśnie że będzie chłopczyk. No cóż muszę się uzbroić w cierpliwość do następnej wizyty i może poznam odpowiedź na nurtujące pytanie ;) Choć jeżeli będzie tak skryty jak na ostatniej wizycie i wciąż będzie krzyżował nóżki to nie prędko się czegoś więcej dowiem :D:D:D

10 lata 10 miesiąc temu #837826 przez Ali
hej,
z ciekawości też sobie sprawdziłam ten kalendarz chiński i zgadza się. Oczekujemy synka i tak też mi wyszło :laugh: Może to zbieg okoliczności, a może coś w tym jest :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #837846 przez Agnieszka_H
a oto moj brzusio po porannym treningu:)
kurka mam nadzieje ze zdjecie mi wejdzie:D

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #837848 przez Agnieszka_H
no i dupa:)

Mama Aniołka~Józio 5.04.13
Mama Aniołka~12.08.13

10 lata 10 miesiąc temu #837866 przez Cania
Agnieszka, spróbuj może mniejszyc zdjecie :)

10 lata 10 miesiąc temu #837879 przez wiolcia1004
Mi wyszło ze chłopiec no ciekawe, nawet lekarka na poczatku gdy bylo widac fasolke ze wg. kalendarza starożytnych wychodzi ze bedzie chlopak do 18 nieiwele czasu moze sie dowiem a jak nie to bede zawiedziona, bo juz sobie obmyslilam jak to przekaze męzowi. Kalendarz ten nie zawsze sie zgadza u mojej kumpeli wcale sie nie sprawdzilo...

10 lata 10 miesiąc temu #837887 przez Cania
ja jakos sceptycznie podchodzę do tych calych chińskich kalendarzy :D na pewno bym się do takiego wyniku zbytnio nie przywiazywala :)

10 lata 10 miesiąc temu #837889 przez wiolcia1004
Dziewczyny wiem ze ktoras z dziewczyn pytala juz o to ale malo was odpowiedziala, nad jakimi imionami myslalyscie? Bo ja dla chlopca oskar a dla dziewczynki kornelia?

10 lata 10 miesiąc temu #837911 przez ggabii
My w sumie mamy tylko wzięte pod uwagę imię dla chłopca. Póki co to stanęło na imieniu Tobiasz.

10 lata 10 miesiąc temu #837912 przez agnieszka89
U nas dziewczynka miała być Zuzuią (imię wysmyślił mąż) albo Nadia (ja chcialam)
Ale będzie chłopczyk ktory od samego poczatku miał być Frankiem, ale teraz zastanawiamy sie jeszzce nad Kacprem, Oskarem, Adasiem lub Kubusiem nie możemy się zdecydowac i pewnie do samego rozwiazania bedzie nam sie zmienialo :) :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #837926 przez Cania
u nas gdyby był chłopiec to miał być Adaś, a dziewczynka będzie Julka :) no chyba że coś w tej kwestii się jeszcze pozmienia :)

10 lata 10 miesiąc temu #837935 przez wiolcia1004
Tobiasz fajne imie nigdy nie spotkalam sie z takim imieniem. U mnie maz wybieral a ja sie zgadzam z jego wyborem:)

10 lata 10 miesiąc temu #837938 przez Cania
studiowałam z chłopakiem o imieniu Tobiasz, rowny gość heh :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka