- Otrzymane podziękowania: 39
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Byłam dzisiaj u gina i......będzie Kubuś strasznie się cieszymy razem z narzeczonym. Więc Agnilla możesz mnie wpisać do tabelki
Co do spania, to ja generalnie śpię dość dobrze...tylko wcześnie wstaję do pracy i się nie wysypiam tak jak bym chciała :/ w nocy też wstaję za "małą potrzebą", ale idę z zamkniętymi oczami do łazienki, światła nie włączam i wtedy udaje mi się od razu zasnąć jak wrócę do łóżeczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Justyska20
- Wylogowany
- gaworzenie
- <a href="http://www.zapytajpolozna.pl" title="Pobi
- Otrzymane podziękowania: 0
To juz koniec 18 tygodnia juz nawet mi sie wydaje ze poczulam bardzo delikatny ruch maleństwa
PS.no i termin na 5 lipca i nawet duzo nie przytylam na wadze jak na ten miesiac a u was jak z waga???
Pozdrawiam i mamuski oby do lipca )))
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Justyśka co do wagi, to ja przytyłam 3,5kg jak na razie...i oby do 1 marca nic się nie zmieniło, bo inaczej nie zmieszczę się w suknię ślubną
Niby 3,5kg to nie jest dużo, ale piersi o dwa rozmiary mi się zwiększyły (z czego najbardziej zadowolony jest mój przyszły mąż)
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Lyanka, w nieco ponad dwa tygodnie to moze wiele Ci nie przybedzie, na pewno suknia bedzie pasowala
Justyska20, u mnie poki co 4,5 kg.
- Adel
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Tak więc , usg pokazuje, że jestem w 17 tygodniu ciąży, maleństwo rozwija się dobrze ale znowu zasłoniło się nóżkami i doktor stwierdził , że czekamy kolejny miesiąc z odkryciem płci No trudno, to poczekam Ze spaniem to też czasem mam pół nocki z głowy,zwłaszcza jak przysnę wieczorem na kanapie. Dlatego jak czuję senność wieczorem to muszę mykać do łóżka, bo jak się rozbudzę w środku nocy, to potem mam problem z zaśnięciem. Do tego ten ból kręgosłupa dołączył ( muszę w końcu ten kojec- poduszkę dla mam sobie sprawić) i okropne duszności po wysiłku ( jak wracam z pieskiem albo z zakupów, albo po wchodzeniu schodami), dlatego mam internistę jeszcze odwiedzić.
Ggabbi to jak jesteś z drugiego końca Polski to się nie spotkamy na porodówce
pozdrawiam
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17
lyanka gratulacje dla Ciebie
ja mam wizyte dopiero w poniedzialek i tez mam nadzieje,ze dowiem sie kto tam mieska u mnie w brzuszku Ja narazie,az tak bardzo nie przybieram na wadze,w tym miesiacu do wizyty zostalo mi jeszcze 0,5 kg z 1kg a zreszta czlowiek stara sie nie denerwowac,tym stresem przed slubnym,ale i tak sie nie da do konca.W koncu za dwa tygodnie wazny dzien w zyciu
cania moj tez sie cieszy z piersi,prawie dwa rozmiary wieksze hehe.Faceci to faceci,wiadomo co ich kreci przynajmniej w sukni slubnej widac,ze mam cycki
- malgorzatawalak
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 25
ze spaniem u mnie jest tragedia dziś obudziłam się o 2 i do 6.30 nie mogłam zasnąć...nie umiem znaleźć sobie wygodnej pozycji a do tego męża non stop budzę i on też się nie wysypia a w końcu to on rano wstaje do pracy strasznie mi go żal ale co ja poradzę że nie umiem zasnąć tak jak kiedyś może niedługo to minie choć mogę się założyć że będzie jeszcze gorzej bo brzuszek rośnie
dziewczyny czy na usg połówkowe zapisałyście się na usg w 3d czy raczej zostałyście przy 2d?
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak się naczytałam o tych Waszych problemach ze spaniem, ze chyba z wrazenia ale sama dziś zle spalam, krecilam się o 4 z jednego boku na drugi i nic z tego nie wynikało...
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
A co do wagi to ja nie przytylam jeszcze nic chociaż brzuszek i piersi większe co oczywiście jak i pozostalych najbardziej cieszy męża ale malutka waży juz 300 gram więc lekarz kazal mi się nie martwić wagą tylko się cieszyć ze figury nie strace:-) i duży wplyw ma to ze w pierwszych miesiącach schudlam 4 kilo.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
u mnie pada deszcz i w ogóle zimno i ponuro.na dodatek boli mnie gardło i uszy.
Magduśka,gratuluje decyzji o ślubie,teraz to chyba tylko ja zostałam starą panną-chociaż nie bo z odzysku,więc to się nie liczy
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś ostatni dzień przeziębieniowego zwolnienia, nie ma mnie w pracy tydzień a już swiruje z nudow zaczelam porzadkowac papiery i szafki, żeby zrobić miejsce na rzeczy dla malutkiej. a ze żeby zrobil się porządek, najpierw musi zrobić się bałagan, to tone w papierzyskach ale może jakos się z tym uporam do powrotu meza jakby to zobaczyl to chyba by się zalamal
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale się rozpisałam.....