- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
a co do ilości pokarmu to na początku zawsze sa problemy, ale można stymulować i probowac sprawić, by się pojawil. Może nie zawsze będzie to walka wygrana, ale w części przypadkow na pewno. Jeśli jesteśmy choć trochę do naszych matek podobne, to nie spodziewam się, zebym miała nie mieć pokarmu
ja mam tak male paznokcie u nog ze mój maz się zastanawia, jak ja to w ogole robie, ze je maluje ciekawe co by było, gdybym go zapytala, czy on mi ich nie pomaluje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Ostatnio wyszły mi dobre badania, jajniki ok itd lekarz mówił, że taki ból to więzadła które mogą różnie promieniować np.na jajniki. Ale wtedy łapało mnie to podczas przewracania się na drugi bok w nocy, a dziś to jest cały czas....
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
Lyanka, ale Ci fajnie.... Ja dopiero za 8 dni... W dodaktu o 15.30 a nie rano jak ostatnie dwa razy... Eh.. Doczekam się Mocno trzymam kciuki za wyniki!
O wędlinach wędzonych i rybach wędzonych, pisałam wcześniej ja. Mamy na nie uważać tylko ze wzgledu na dużą ilość konserwantów w wędlinach a dużą ilośc soli w rybach, ale nie ma jakiś zakazów w spożywaniu. Tylko by spożywać rzadziej - nie wcinać za często, bo są niezdrowe Także nie chciałam tym przestraszyć!
Położna powiedziała, że jak będziemy już karmić piersią, to własnie koniecznie trzeba JEŚĆ WSZYSTKO - oczywiście z umiarem - a nie ograniczać różnych składników, bo dopiero zubożeje nam w wartosci odzywcze pokarm...
Z tym filmem i "papają" trzeba będzie spróbować Co prawda go ogladaliśmy, ale nie zwróciliśmy uwagi na ten moment - nie w takim kontekscie A przyda się
Mnie nie łapał ból jajnika. Jedynie te więzadła, to wtedy kłuło w jednym czy drugim boku, ale przechodziło zaraz (jak odpoczęłam po wysiłku czy przestałam nagle zmieniać pozycję).
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
Kładę się już i odpoczywam:) Zwłaszcza, że rozlało się u mnie na całego, więc na nic innego ochoty nie mam.
Miłego wieczoru:)
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Do tej pory podziwiałam wszystkie Wasze zakupy i w końcu samej udało mi się coś kupić . Wypatrzyłam na allegro zestaw ciuszków dla dziewczynki i udało mi się wygrać licytację. Tak więc większość ciuszków dla małej kupiłam za jednym zamachem Pozwólcie, że się pochwalę zdjęciami:
allegro.pl/show_item.php?item=4121047601#tabsAnchor
Teraz tylko pozostaje czekać na przesyłkę i zakupić proszek do prania . Miałam jutro jechać buszować po lumpkach ale chyba mnie już mąż nie puści
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Queen89
- Wylogowany
- gaworzenie
- Moja Kropka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
- elmirka_20
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 65
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 23
ja dzisiaj znów trafilam do szpitala i jeszcze z dwa dni poleze Jak poszlam do toalety to zauważyłam ze mam krew zd śluzem wiec moja gin kazala zaraz mi sie zglosic, na szczęście wszystko z malym dobrze, szyjka miekka, brzuch miekki, rozwarcia ani skurczy nie ma Plamienie juz sie nie powtórzyli ale nie wiadomo skąd sie wzielo
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
A ja dziewczynki wróciłam od gina jakiś czas temu. Kubuś mój już cały kilogram waży (duży chłopak będzie chyba hihih) i rozwija się bardzo dobrze, no i bardzo ruchliwy jest )) Glukozę mam wzorową, tylko ta anemia Lekarz zapisał mi teraz inne tabletki, niż te co brałam...bo widocznie organizm już się przyzwyczaił i nie reaguje na lek.
Mam nadzieję, że do następnej wizyty wyniki już będą lepsze.
Poza tym mam zjadać pół tabliczki gorzkiej czekolady dziennie, żeby skurczów nie było
I jeszcze lekarz się pyta - czy dam radę hihih a ja teraz za słodkim przepadam i codziennie jak niektóre z was muszę jakiś smakołyk wciągnąć