- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Czasem tylko maly w cos mi kopnie ze az mi prad do posladkow idzie
Angi jaki masz zgrabny brxuszek i zero rozstepow, mi niestey na boczkach wyszły :^
Dziewczyny zastanawialyscie sie nad zakupem pasa na brxuch po ciazy? Bo ja mam zamiar zamowic ale n7e mam pojecia w jakim rozmiarze. Przed c7aza nosilam ubrania 36 ale mam spory brzuch i w taki maly rozmiar nie pomiesci pewnie poxostalosci po nim :/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
1. jaki rozmiar
2. czy można nosić je po cesarkach?
teraz czekamy aż ktoś nam pomoże
Gabi wczoraj pisala, ze jej sie pojawil jeden rozstep i dzis mi sie snilo, ze i ja dostalam, a kurde jak bolał co za koszmary
jak sie dobrze przyjrzycie, to cale biodro mam w rozstepach, ale juz zbladly, bo to stare z okresu odchudzania, ich niestety sie nie pozbede, ale walcze, by nie miec nowych, bo umre
Gabi, Twój tez malutki
nooo chwalcie chwalcie, aż z dumy peknę
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Agni bardzo ladny brzuszek! nie za duzy, nie za maly
agnieszka89 ja kupiłam z Baby Ono. Jest tam sporo rozmiarow wiec można co dla siebie wybrać musisz zalozyc ze troszkę brzuszka po porodzie zostanie, wiec raczej musisz wziąć większy rozmiar niż przed ciaza.
Jest na nim napisane, ze jest przeznaczony dla kobiet po porodach fizjologicznych oraz operacyjnych (cc) w celu wzmocnienia nadmiernie rociagnietych powlok brzusznych oraz zmniejszenia ryzyka wystąpienia przepukliny. Lagodzi bole rany pooperacyjnej.
Rozmiary sa co 10 cm.
XS <80
S 81-90
M 91-100
L 101-110
XL 111-120
XXL 121-140
- marzena25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ale ładne domki Angila no ty faktycznie nie wyglądasz na 8 miesiąc gdzie ty masz te 15 kg
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 33
- agnieszka89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
gabi28 i agni śliczne brzucholki
Ja tetna dziecka słuchałam już w 29 tc na ktg, potem lezalam 5 dni w szpitalu wiec mialam codziennie okazje po 30 min sluchac jak malego uciskaly pasy i walil w nie teraz przed każda wizyta położna bada tetno takim czymś dziwnym metalowym zakonczobym sluchawka jak stetoskop ;D
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Jakie fajne, zgrabne brzuszki Mój w sumie podobny
Rano byłam na tej glukozie.. nie chciało mi się czekać na wynik, także odbiorę sobie dopiero w piątek. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Powiem Wam, że teraz za trzecim razem - wypicie tego świństwa nie takie straszne Obym się od tego nie uzależniła hehe mój synuś na pewno, tak szalał, że kształty mojego brzucha doprowadziły do śmiechu nie jedną osobę na poczekalni
W nagrodę kupiłam mu.. piłkę wiem, że za wcześnie, ale skoro tak kopał to piłka się przyda
Załącznik nie został znaleziony
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
Ale z was ranne ptaszki na nogach od rana wszytsko porobione a ja sobie odpoczywam spie do 10, dzis wstalam o 10:30 zjadlam sniadanie o 12 zawsze MOJ na lunch przyjezdza i dopiero po 12 zaczynam cokolwiek robic, wysprzatalam lazienke zeby do 14 zdazyc na pierwsza milosc bo wczoraj nie ogladalam:)
Tesciowa chciala rano przyjsc mi w ogrodzie robic umyc kostke kraszerem ale powiedzialam ze maszyna nie skrecona i moj bedzie w niedziele robil bo wsyztsko ona by chciala robic po swojemu a ja pozniej musze po niej poprawiac po swojemu wiec mam 2 razy wiecej roboty tak jak z lozeczkiem ktore juz mi ubrala bo powiedziala ze to sie musi wywietrzyc a mala przez pierwsze 2-3 miesiace ze mna w pokoju w kolysce bedzie stala wiec nie wiem po co pol roku wczesniej lozeczko ubierac w przescieradlo i stwierdzila ze nie trzeba prac, ja jednak zdejme upiore i uprasuje, sobie nowa posciel piore bo sama pracowalam w fabrykach i wiem jak wyglada produkcja roznych rzeczy jak to tam traktuja produkty wiec i nowe rzeczy wole przeprac tym bardziej dla noworodka ktore ma delikatna skorke
- Tija
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- wiolcia1004
- Wylogowany
- rozmowna
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Tija dobrze, ze sie wszystko wyjasnilo.
Ja wczoraj wzielam sie za sprzatanie sypialni, pol dnia zeszlo mi w szafie, bo co chwile sie kladlam na odpoczynek dzis chyba uda mi sie okno umyc, a jak maz wroci to lozko odsuniemy. on tyle pracuje, ze niestety musze to robic sama, powoli bo powoli, ale zrobie
miłego dnia laski!