- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
ja mam 2 proszki loveli kolorowej, wiec mi stykna, a do bialego mam plyn, a bialych ciuszkow nie za duzo, wiec narazie styknie
siedze, jem loda, i czekam az slonce pojdzie w druga strone to umyje okno w sypialni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MarzenaBZ
- Wylogowany
- rozmowna
- Amor Vincit Omnia
A naprawdę są super, bo nawet ostatnio na szkole rodzenia siedziałam w fotelu z tą poduszką, bo mnie tak kręgosłup bolał. I było wygodnie. Uszyję sobie trochę większą, coś w stylu "rogal" żeby mi się dobrze z nią spał na razie!
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
ja tez wlasnie mam bardziej tego rogala i poki co do spania czy siedzenia sprawdza się znakomicie
ja mam jeden proszek lovela do koloru który kupila mi mama, ale zuzyje go w pierwszej kolejności i nie chce o proszkach slyszec jakos zawsze preferowalam plyny do prania, zdecydowanie lepiej mi się ich używa
ale Julka się dziś wierci, co chwile wypycha duza dupke z jednej strony i stope z drugiej, tak ze czuje pod palcami taki punkcik który jeździ w jedna i druga nie wiem czy to pieta czy może duzy palec, ale decydowanie punkcik
- rewelka1312
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 23
Najwazniejsze ze mam tutaj mojego narzyczonego a tak poza nim nikogo tutaj nie mam i nie znam wiec jest dla mnie jedynym wsparciem ale duzo mi pomaga:)
U nas tez upaly niesamowite wczoraj wyszla gazetka z promocja i popedzilismy do sklepu i lapnelismy w rece osttania klime taka przenosna ma wiele funkcji mrozenia chlodzenia nawilzania powietrza i jest nawet program baby dla dzieci:) bo ja to po 5-6 razy wstaje cala mokra i chyba 2 raz bede posciel zmieniala w tym tygodniu
Ja mam tego rogala (tego mniejszego) i wydaje mi sie ze bedzie wygodnie sie mala karmilo i moge pod plecy podlozyc
Wlasnie konczy mi sie pranie, ja piore tez tylko w plynach proszków wogole nie uzywam bo zapychaja pralke potem ta szuflade trzeba czyscic i zostaja czasami nie wyplukane jak cos sie zawinie, a ja wczoraj tez kupilam byla u nas promocja persila dla dzieci 2 butelki za 5euro-20zl czyli za 20 zl mam plynu na 32 prania to sie oplacalo bo normlanie jeden & kosztuje
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ale mi się dziś dobrze spało. Zjadłam śniadanko i powoli się szykuję do wymarszu na miasto.
Ostatnimi czasy przeczuwam, że maluch mi się odwrócił główką do dołu (potwierdzę to w przyszłym tyg u gin). A wczoraj poczułam jak mi cos pulsuje w miednicy więc to chyba główka która się odbijała w rytm czkawki.... No nie wiem czy głupio nie piszę ale tak to czułam. Nie śmiejcie się
Popołudniu może uda mi sie coś posprzątać no i muszę się uporać z małym przemeblowaniem... Powolutku jakoś sama muszę sobie dać radę bo też jestem sama a mój M ledwo co wczoraj wyjechał i wróci gdzieś koło wtorku dopiero.
Kochane Mamusie nie przemęczajcie się za bardzo bo to nikomu nie służy!!
Aaaaa i jeszcze chciałam się zapytać dziewczyn tych które miały problem z krwawieniem z nosa (teraz już nie pamiętam które o tym wspominały). Nadal macie ten problem? Czy raczej już przeszło? Bo ja jakoś nie mogę się od tego uwolnić.... Przedwczoraj praktycznie cały dzień się z tym męczyłam a wczoraj popołudniu.......
Buziaki
- Lyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
Jak chodziłam do pracy, to 3-4 razy dziennie mi krew szła z nosa, ale w takich niedużych ilościach...więc lekarz powiedział, że to normalne w ciąży.
Od kiedy poszłam na zwolnienie (połowa kwietnia) to mam z głowy tę dolegliwość. Może ze 2-3 razy w ciągu miesiąca krew mi poszła. Chyba po prostu z przemęczenia tak miałam. Ale ty Ggabii musisz z lekarzem o tym porozmawiać, bo z tego o piszesz widać, że dość sporo tych krwawień w ciągu dnia masz.
Albo musisz zacząć więcej odpoczywać i leżeć
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- misiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ja juz dzisiaj zakupy zaliczyłam, po poludniu jak juz troszke sie ochlodzi chcialam sie do apteki przejsc po cos z filtrem dla malego i do pupki ochronnego bo sie zbieram i zbieram i zebrac nie moge
ggabii ja mam ten problem od jakiegos tygodnia .. cos mi jakby w nosie wyrosło i strasznie boli .. Co chwile mam wrazenie ze mi sie smarkac chce i wtedy smarkam krwią ..
- Cania
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ali
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 39
I przy okazji zeberka mojego skarba
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ggabii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnilla
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- meniado
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
Już wiem dlaczego nie moge dodawac zdjęć - korzystam z Mozzilli i wyczytałam że ogólnie mają jakiś problem na forum z Mozzillą - teraz dodaje przez IE i działa.
Pochwalę się moimi ostatnimi zakupami: mięciutki kocyk bawełna+polar minky i do tego kostka sensoryczna i podusia w kształcie motyla ( to na później).
Załącznik nie został znaleziony
I pajacyki/śpioszki jakie upolowałam z Minni