- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

ja za to mam za sobą ciezka noc, co chwile się budziłam bo było mi za goraco. No ale co zrobić, chyba musze zacząć spać nago

dziś nie robie zadnych rundek po sklepach, chyba musze trochę odpocząć. Zajmę się dalej ta torba do szpitala bo to mnie xały czas prześladuje

Elmirka, co Ty opowiadasz z tym jeziorem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

I znów przed nami upalny dzionek

Ja już przed 6 obudziłam się, trochę ogarnęłam mieszkanie, wstawiłam zmywarkę i idę zaraz prasować ubranka Kubusia zanim jeszcze nie grzeje tak mocno

Dzisiaj mąż wraca z dwutygodniowej delegacji, więc też jakiś pyszny obiadek muszę naszykować...nawet już mam plan, tylko muszę na małe zakupy skoczyć

Marzena25 ładny brzuchol i sukienka

Elmirka dzięki za info o Rossmanie

Buziaki kochane...trzymajcie się w te upały

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Ja mialam kolejna noc przespana...cudownie

Wczoraj tez bylam wbiedronce i kupilam sudocrem

Mnie dzis czeka kolejna czesc pakowania sie ....masakra

Powoli brakuje mi sil...nie wiem jak wy to robicie ze macie tyle sily...
Milego dnia dziewczyny

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Od rana sprzątam, myje naczynia i piorę nowe ciuszki. Tak sobie pomyślałam, że tylu ludzi je musiało w sklepie dotykać, że wolę przeprać je.
Elmirka, historia o jeziorze rozbrajająca:D ahahahaha ja chodzę nad rzekę, może z rzeki nam wody nie spuszczą

Z tymi upałami to masakra. Ciekawe co dziś nas czeka? A mnie znów w samo południe czeka kolejna wyprawa do krwiodawstwa, tym razem po wyniki grupy krwi. Pisałam Wam, że dzięki ciąży, "krewkarta" kosztować mnie będzie tylko 20zł

No nic idę wieszać ciuszki:)
PS. Dorzuca zdjęcie z ostatniej "sesji" hehehehe
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Dzień dobry tak w ogóle... miałam okropną noc..ciągle sie wierciłam,nie mogłam miejsca sobie znaleść,ale to wszystko przez te upały.
Dzisiaj mam usg,ale dopiero o 14tej sie dowiem na którą mam przyjść. Nareszcie sie dowiem co u małego i jak tam moje przepływy. Mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze.
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

No, pieluchy poprasowane, teraz biorę się za ubranka

Ale już kręgosłup czuję

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale fajne zdjęcia powrzucałyście! Super babki

Ja się biorę za pranie kompletu pościeli i rożki też przepłukam, bo wczoraj w końcu kurierzy dojechali, jeden po drugim

Pogoda cudowna to wyschnie mi szybciutko!
Lyanka ja wczoraj wieczorem prasowałam, z pieluchami jakoś mi poszło, ale przy kaftanikach wymiękłam... takie to wszystko maleńkie, dostałam wnerwu

Miłego dnia!!!
Aaa i dzięki za informację o Rossmannie, już pisałam do siostry - może mi coś kupi

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Lyanka, podziwiam!

A jeszcze gary i przynajmniej 3x do sklepu + obiad .... Jak? No jaaak?! ...

Ponoć wieczorem mają być u mnie burze, to może wtedy wezmę żelazko do ręki

Jeszcze chciałam umyć okna i poprać firanki i zasłonki, ale to na pewno nie na dzisiaj... Bo naprawdę bym chyba jeszcze dziś urodziła a to stanowczo za wczesnie. Nie ryzykuję

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Przypomniałaś mi jak kiedyś rozmawiałam przez telefon stacjonarny z koleżanka i za oknem przeleciała mi błyskawica a w tym czasie upuściłam słuchawkę, bo normalnie poparzył mnie prąd! Jejku, to było dawno, jeszcze mieszkałam z mama na 10 piętrze i faktycznie - masz całkowitą rację! Żadnego prasowania czy uzywania telefonów podczas burzy!

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Ali, właśnie się zastanawiałam czy prać nowe komplety pościeli...
W sumie może i wypiorę... mimo, że kupiłam prosto z hurtowni, to jednak materiał wybierałam z wałka, a na ten wałek na pewno się przecież kurzyło! Dobra gonie puścić jeszcze pościel;)
Elmirka, Ty nawet nie żartuj!!! Jest zakaz wcześniaków. Niech sobie nasze maleństwa spokojnie dorastają w brzuszku:D

PS. Co do burzy - kocham patrzeć na burzę, ale w domu też wszystko możliwe z gniazdka wyłączam;) U nas zapowiadali wczoraj burzę, ale się tylko zachmurzyło i przeszło bokiem. nawet chłodniej nie było!
A pamiętacie jak czekałyśmy na słoneczko, gdy były ciągłe ulewy???? Nam to nie dogodzi co???

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Ali no niestety, takie male ciuszki, wydaje się ze pojdzie szybko, ale nie jest tak kolorowo

dziś mam za to inne zadania, za 2 tygodnie panieński siostry, wiec dzwonie tu i tam i załatwiam, przeglądam allegro by zdecydować ostatecznie jakie gadgety zamówimy itd.

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Dziewczyny mi tez zaczyna brakować już sił a tyle jeszcze rzeczy mam do zrobienia,

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Oj też czasem mam ochotę na coś z %. Nic mocnego,ale piwko w taki upał to bym wypiła. Wczoraj wzięłam łyczka

A ja nawet nie chce myśleć ile jeszcze pracy przede mną.Do odmalowania są dwa pokoje i jeśli to nie zostanie zrobione to nie ma sensu cokolwiek wcześniej robić.Czasem mam ochotę sama siegnąć po wałek... chociaż wiem,że mi nie wolno.
Troszkę się stresuje przed usg. Żeby tylko przepływy były dobre,bo 10 tyg temu były na granicy normy-cokolwiek to oznacza.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Czerwona zeberka też się pierze

Cania moja mama się zaoferowała z pomocą przy prasowaniu, także jakoś we dwie damy radę do urodzenia małego

Elmirka no to się rozumiemy