BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #883590 przez Ali
Agnilla ja też mam ten żel do nóg. Powiem Ci, że na początku rewelacja, szczególnie wieczorem po kąpieli jak nałożyłam to chłodek niesamowity. Ale wczoraj i dziś nałożyłam na te moje "banie" i szczerze szału nie ma. Za bardzo mam spuchnięte :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #883593 przez MarzenaBZ
Słyszałam że moczenie nóg w chłodnej wodzie pomaga, albo trzymanie ich w górze.

Agni, ja też nie wiem, co ze stanikiem. Mam kilka sportowych i chyba już innych nie kupuję. Najwyżej będę sobie cycka wyciąga, jak za starych dobrych czasów nasze matki;)

A w ogóle to stwierdzam, że jestem uzależniona od forum. I komputera!
Od dziś się ograniczam. Wiecie co zamierzam teraz zrobić? Uszyję sobie sukienkę. Wieczorem (jeśli wyjdzie) wrzucę fotkę! Buziaki:)

10 lata 10 miesiąc temu #883594 przez rewelka1312
a wlasnie jak z tymi stanikami?ja mam ogromny problem bo wczensiej mialam duzy biust a teraz to wogole tragedia, az zrobie pozniej zdjecie mojego stanika bo moj to sie ciagle smieje ze jak czapka dla niego cala glowe jedna miseczka zajmuje hahaha
a jak nawal pokarmu bedzie to ja chyba sie pielucha obwiaze bo nie dobiore a nie ma sensu mi kupywac na pare tygodni jakiegos markowego za nie wiadomo ile , patrzylam u nas te odpinane do karmienia i najwieksza miseczka to E a ja potrzebuje minimum F albo DD, a jak znajde F to w pasie ma 90 a ja musze miec max 80 :(
Moja mama dzisiaj to tak sie kreci a nie ma mowy o spaniu na boku bo tak mi sie wbija tak kopie napewno jej nie wygodnie, jadlamd zis truskawki pewnie jej smakuja i teraz wypilam szklanke coli to mzoe dlatego

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #883624 przez kinngga87
Hej dziewczyny
Ja wczoraj mialam pelno energii klatke schodowa mylam bo moja kolej i caly dzien w ruchu dzis zaczelam prasowac ciuszki ale tylko czesc rrzeczy wyprasowalam i dalam sobie spokoj i teraz leze i mocze nogi w zimnej wodzie jaka ulga:).

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #883634 przez Agnilla
uh ja sie wlasnie wykapalam i otworzylam balkon, bo widze ze mimo 29 st sie zachmurzylo i faktycznie zapowiada sie na burze, mapy nie klamia ;) www.industry.siemens.com/services/global...Seiten/spion_pl.aspx
czekam na meza, bo juz wraca z pracy, mial po drodze zamowic pizze :) nie probowalam tego balsamu, ale jak mi sie goraco zacznie robic, to go dla ochlody zastosuje
ja musze kupic porzadny stanik do karmienia, bo wydaje mi sie, ze sportowe mi mojego balastu nie utrzymaja, jak jeszcze mleko dojdzie ;) a w ogole u mnie chyba relaksyna osiaga apogeum, buty sa mi za male :D wlasnie ubralam japonki, zeby mi stopy oddychały i kurcze małe sie wydaja :P

10 lata 10 miesiąc temu #883646 przez Ewa1001
No wiem, że mam mały brzuch, sam lekarz mi to mówił i wszyscy w rodzinie. A dziecko takie duże że szok ;p
Wizytę mam w środę więc dowiem się dokładnie ile ten mój szkrab już waży.

A sukienka faktycznie jest z HM. Bardzo wygodna i przewiewna, cały czas śmigam w niej po domu.

Ja przed ciążą miałam miseczkę B, więc stanik do karmienia kupiłam D. Kupiłam dwie sztuki. Jeden taki tańszy zwykły bawełniany, a drugi ładniejszy i koronkowy. Powiem wam, że fajny bajer te odpinane miseczki, bardzo pomysłowe. Na początku myślałam, że sportowy stanik wystarczy ale jak kupiłam i przymierzyłam ten specjalny do karmienia to nie żałuje zakupu. Są rewelacyjne :)

A spojenie łonowe też mnie boli. Na początku bolało tylko jak więcej pochodziłam, a teraz boli cały czas... ;/

10 lata 10 miesiąc temu #883652 przez ggabii
Cześć Mamusie!!

Padam na pyszczek... Nogi i kręgosłup do wymiany. Słyszę że jakaś burza chyba na wieczór się zapowiada. Przynajmniej powietrze się odświeży. Tylko muszę moją psinkę uspokajać bo panicznie się boi burzy i się trzęsie.

Wczoraj ukończyłam 31tc i z tej okazji uwieczniłam to na zdjęciu :D

10 lata 10 miesiąc temu #883654 przez gabi28
Piękne te wasze brzuszki :) Ggabii ,faktycznie mamy podobne :)

ja również padam na twarz. 7 godzin stałam w pracy i nogi mam tak opuchnięte,że nie widze swoich kostek.
Mieliśmy zaprosić znajomych na wieczór,ale nie mam sił na nic. Będę leżeć i odpoczywać. A jutro jedziemy na cały dzień do rodziców.

a wczoraj na usg mały wystawił pięść i gin się śmiała,że wcale nie chce z nim wspólpracować. Nie mogła mi zmierzyć tych przepływów i musiała dzwonić po innego lekarza. No ale jak wczoraj wspomniałam,wszystko dobrze. :)

10 lata 10 miesiąc temu #883655 przez ggabii
Gabi28 to możemy podać sobie łapki - ja też byłam 7 godzin w pracy non stop stania i stąd te bóle. No ale jeszcze tylko 2 dni i po wszystkim ;)

10 lata 10 miesiąc temu #883659 przez misiana
Hej Mamusie :*

Nie było mnie tu prawie dwa dni ale walczylam z moim uzaleznieniem komputerowym .. :)
Powiedzialam sobie, że dopoki nie zakoncze prasowania nie napisze nic na forum :)
I jak widac, udało mi sie skonczyc prasowanie :)
Z przerwami co jakis czas, ale udalo mi sie ! :D
Jestem z siebie dumna :D A jednak da sie hehe

U mnie od okolo 14 pada :) z przerwami, grzmotami i błyskawicami ale mimo otwartego okna nadal gorąco :(

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883660 przez Agnilla
o cholerka, ale sie ciemno zrobilo jak w nocy, w minute, ciekawe bo tamta burza przeszla bokie, tylko zapowiadalo sie groznie a teraz. az granatowe niebo a chmury pedza, ze szok :)
sypialnie moge skreslic z listy, wysprzatana co do cm ;) pokaze Wam jak to teraz wyglada, z miejscem dla nowego lokatora ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #883667 przez ggabii
Agnilla jakie piękne kolory ścian!!! A na takie łóżko chciałam namówić mojego M ale się nie dał ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883668 przez misiana
Agnilla No ładnie wyglada ten kącik dla nowego lokatora :)
i ten kolor mi sie podoba, taki delikatny ;)
i to łóżko .. <3

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #883672 przez Agnilla
hehe sypialnia byla mega fioletowa, jak nie moglam zajsc w ciaze powiedzialam, ze czas na zmiany, maz mruczal a ja postanowilam, ze malujemy :P i zaszlam :P mam niedomalowany gazetnik, zeby w smrodach farb nie siedziec, ale dokoncze to kiedys :) to jest niby mieta, ale jednak wpada w blekit, no trudno ;)
dziewczyny, moj maz tez zawsze mruczy, ze nie, ze nie tak, ale ostatecznie sie zgadza i ostatecznie jest zadowolony :)
mam taki zoltawy ochraniacz od siostry, zamontuje go w tej dosawce, trudno nie bedzie kolorem pasowal, przezyje ;)

10 lata 10 miesiąc temu #883673 przez misiana
Ja mojejmu tak długo mruczę mruczę aż też w końcu mi ulega :)
A po jakimś czasie jednak przyznaje mi rację.. :)

Tak było teraz z kącikie naszego maleństwa :)
my mieliśmy u siebie w sypialni Pikantne Gaspachio ale stwierdzilismy ze kącik dla malego ma byc innego koloru ;)
Mi od razu w oko wpadł Listek klonowy, mój kcił nosem ..
a teraz mówi że kolor naprawde fajny .. :)
Hehe faceci

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka