BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #885444 przez Magdalen
Misia no świtne to jest :D boooskiee :D aaaj :)
Ale bdzie przustojniacha szoook :D
Kinga birz swoje dobroci co zrobisz i na zlot ciezarowek daawaj :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #885503 przez Cania
misiana kupiłam kiedyś dla małego znajomych cos może nie tak szykownego, ale w ten desen: był tam bodziak z kołnierzykiem i mankietem, zapinany na guziki :D jak koszula :D no i spodenki :) ale swietny ten zestaw znalazlas :D na chrzest to ja mam już az za dużo bo obie babcie się rzucily na zakupy na sukieneczki... a pewnie i tak kupie jeszcze cos innego, jeśli mi się spodoba :D

10 lata 10 miesiąc temu #885508 przez ggabii
Cześć Kochane :)

Byłam już u gin i powiem szczerze, że nie jestem zbyt szczęśliwa po wizycie. Po pierwsze maluch jest jeszcze ułożony pośladkami. Waży 1665g. Od początku ciąży przytyłam 6kg a względem wagi sprzed ciąży mam jakieś 3kg na plusie. Anemia mi nie znikła no ale się też nie pogłębiła. Dalej mam brać żelazo. Niestety zauważyła u Tobiego jakiś delikatny przeciek wewnątrzkomorowy serduszka i trzeba to obserwować.... Ja też mam jeszcze przed sobą wizytę u kardiologa bo kiedyś miałam problemy z sercem. No i tarczyca do kontroli bo jakieś poty mi wychodzą i ogólna duszność i też kazała to sprawdzić. Zobaczymy jak to będzie dalej, kolejna wizyta za miesiąc....

Za chwilę lecę na szkołę rodzenia - przynajmniej trochę myśli złę odsunę od siebie

10 lata 10 miesiąc temu #885511 przez Magdalen
Ggabi ni denrwuj sie:D Napewno wszytsko jest w porzadku a dla pewnosci dobrze jakby Cie wysłała na badania dziecka dokładne takie :) ale jestem pewna ze i Ty i Maluszek jestescie zdrowiiii :D :D :D
Nie martw sie na zapas :)

10 lata 10 miesiąc temu #885514 przez misiana
GGabii nie martw sie na zapas, to nie jest dobre dla Ciebie i małego. Bedzie wszytsko dobrze :)

Jaide do lekarza jutro rano, tez mam małego stresika :(

10 lata 10 miesiąc temu #885517 przez Magdalen
Misia no coo Ty :D
Zadnego stresowania sie :kiss:
Nam juz stresow wystarczy z wisyt to sie mozemy cieszyc ze maluchy zobaczymy :) ale wieem , wieem, sama sie denerwuje :P

10 lata 10 miesiąc temu #885523 przez misiana
Aaaa widzisz :) stres jest chyba przed każdą wizyta raz mniejszy raz wiekszy :)

Własnie zdałam sobie sprawe że dzis zaczyna nam sie 35 tc :)
jak ten czas leci ..
Maksymalna opcja to 42 dni .. :) Minimalna 28 .. :)

10 lata 10 miesiąc temu #885529 przez wiolcia1004
No czas szybko leci malenstwa sie uodza a pozniej bedziemy patrzec jak kolejne lata mijaja:)
Gabinie martw sie napewno wszystko jest dobrze:)

10 lata 10 miesiąc temu #885535 przez rewelka1312
Ja tak mysle ze juz za 2-3 tyg napewno ktoras urodzi i tylko bedziemy czekac na informacje ile wazy jak porod itp:) i tak bedzie pokolei co raz to nowe wiesci i gromadka maluszkow:)

U nas dzis lenistwo na calego, zachcialo sie cos slodkiego to 5 min i ciasto bartosz zrobione bo dzis dzien na kanapie:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #885537 przez Cania
ggabii jestem pewna ze wszystko będzie dobrze, nie stresuj się na zapas bo to nikomu nie sluzy. Badacie się, trzymajcie reke na pulsie a na pewno wszystko będzie ok :) Ale bez denerwowania się na zapas! :)

Rewelka, najbardziej przeraza mnie to, ze masz racje :D :) chwila moment i zaczna się tutaj pojawiać zdjęcia slicznych maluszkow :) i relacje z porodowek :D az ciężko uwierzyć, pamiętam dopiero jak bylysmy wszystkie w 13-17 tygodniu i rozmawialysmy o zdjęciach maluchow z USG :)

10 lata 10 miesiąc temu #885561 przez ggabii
Już wróciłam do domku. Dzięki dziewczyny za Wasze słowa otuchy :* Jesteście ogromną podporą :)

MarzenaBZ z tego co pamiętam to wspominałaś o kurzajkach. Mi na początku ciąży też wyskoczyły dwie i trzymaj,ą się do dziś. Nigdy nie miałam takiego problemu w życiu i na początku nawet nie wiedziałam co to jest. Ale nic z tym póki co nie robię i nie zamrażam. Postanowiłam, że zajmę się tym dopiero po urodzeniu dzidziusia.

10 lata 10 miesiąc temu #885562 przez Agnilla
a ja cos dzis nie w sosie, leze tylko :/
ggabii glowa do gory, wszystko na pewno bedzie dobrze!
ide dalej lezec :P

10 lata 10 miesiąc temu #885564 przez Magdalen
Witaj w klubie Agni..
Jaa i Misiana taak samo:P
Taa pogoda taak działa czy coo... wiecie.. z usg ostatniego wychodzi ze moge urodzic za 3 tyg i kilka dni... no powiedzmy 4 tyg.... eh.. no bo ten ja w 38 rodze :) to tak jakos bedzie tak ...
Kregosłup mnie boli.. duuuupa boli... głowa zaczyna bolec.... brzuch mi dokucza.... Amela upierdliwa... mojego ni ma na trenigu...eh ... w cholere z tym wszystkim... złaaaa sie rooobie... pewnie sie bd zaraz wyzywac na Krzychu ... truudnoo musi wytrzymac .

10 lata 10 miesiąc temu #885568 przez Cania
Madzia, nie wiem czy bym chciała Cie dziś taka spotkać, jak zaraz komus się oberwie... jeszcze i mi by się oberwalo :P :) glowa do góry :) jeden dzień jest gorszy, ale zaraz po nom drugi jest lepszy :)

ja tam nawet nie licze za ile mogłabym urodzić... wole chyba dodatkowo nie przerazac ani siebie ani meza :D

zaczelam robic pierwszy chlebek w wypiekaczu od meza... poki co ja sama w strachu, o co tu w ogole chodzi :D :) trzymajcie kciuki żeby wyszedł, choć podobno pierwszy zawsze trzeba zepsuc :) oby nie! :)

10 lata 10 miesiąc temu #885571 przez misiana
Własnie sprawdziam pogode na mój obszar i jutro ma byc bezchmurne niebo, 20 stopni ale wiaterek wiekszy niz dzisiaj wiec mam nadzieje ze te zamulone dni i brak ochoty na cokolwiek odejdzie w sina dal :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka