BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #885315 przez Ali
cześć dziewczyny!
Dorwałam się na moment do komputera. Melduję, że na szczęście dalej w dwupaku. Ale leże cały czas, bo jak tylko się trochę poruszam, to zaraz mi brzuch twardnieje i zaczynają się skurcze. Wczoraj pojechałam i zrobiłam te wszystkie gbs-y, wymazy itp. no i dorobiłam się stawiającego brzucha wieczorem. Już miałam jechać do szpitala, ale zaczęło się uspokajać. Synuś ma zakaz rodzenia się na 2 tygodnie! Ale stres jest. Lecę leżeć z dupą w górze ;) ale jak dziś wieczorem dalej będę mieć skurcze, mimo, że będę leżeć to na oddział i czekają mnie sterydy, żeby maluszek sobie lepiej poradził jakby co. No nic zmykam do łóżka i życzę Wam wszystkiego dobrego, postaram się Was podczytywać od czasu do czasu. Buziaki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #885316 przez Lyanka
Cania, ja się dopiero szykuję do Biedronki, bo musiałam się do stanu "używalności" doprowadzić ;)
Czyli mówisz, że kocyki całkiem całkiem :)
Oby mi tylko nie przebrali kolorów, bo mam jeden upatrzony - taki niebieski w różowe gwiazdki ;) A ty jakie kupiłaś Cania???

10 lata 10 miesiąc temu #885318 przez Cania
Lyanka kupiłam niebieski w rozowe serduszka z gwiazdkami i malpkami (ten w który jest opatulony dzieciaczek w gazece) a drugi zielono niebieski w hipopotamy. W dotyku bardzo przyjemne :) ja się do stanu uzywalnosci musiałam doprowadzić wcześniej, bo jak chciałam mieć samochod to musiałam meza odwieźć do pracy na 8 :D wiec potem od razu kierunek biedrona :)

Ali Ty tez masz szlaban na prace domowe, proszę ladnie odpoczywać i nic zywcem nie robic. Jeszcze chwile niech maleństwo wytrzyma, już niedługo...

10 lata 10 miesiąc temu #885319 przez Magdalen
To gdzie robimy zlot ciezarowek ??
U mnie !! zapraszam z truskawkami i leeczooo ooh mniaam !!!
Misia A Ty bierz jakies ciacho badz cos slooodkiego :)
Huueh :)
Ja jakis czas temu leczo robiłam ale bez cukini i i innych takich bo moj niby nie lubi... alee jejusiu taaka pyszna byla ze łooojooooj.. najesc sie jej nie mogłam.. :)

10 lata 10 miesiąc temu #885331 przez MarzenaBZ
Ejjj... jak będzie zapiekanka, leczo i truskawki to ja też wpadam!!!!!!!!
Przywiozę lody!!!

Jej jaka szkoda, że nie ma tu żadnej mamuśki z mojego miasta lub okolic....Marzą mi się wspólne spacery z wózkiem:( a moje koleżanki albo bezdzietne, albo poza miastem...

10 lata 10 miesiąc temu #885333 przez Magdalen
Ooooj Marzenka znam tteen ból :)
Tez byn taak chciała.... aj :)
Doobra lody tez ok :)
najlepiej bakaliowe :) :P
Przydało by sie cos jeeszcze :) jakies kokltajle :)
Podziękowania: MarzenaBZ

10 lata 10 miesiąc temu #885339 przez MarzenaBZ
Koktajle!!!!!!
Kurde, bo zaraz padnę przez Was!!!!!
To może te truskawki zmieszamy z lodami i będzie szejk???????

10 lata 10 miesiąc temu #885344 przez Magdalen
Oooo widzisz, na to nie wpadłam !!
Aaaaj mniaaaciu :)
Dobra bo sie cala zaslinila, :P

10 lata 10 miesiąc temu #885348 przez Cania
ooo truskawki z lodami, mniam :D dobrze mówicie! :D :) kto się jeszcze przyłączy? :D

10 lata 10 miesiąc temu #885349 przez elmirka_20
Ja też już siedzę z michą na kolanach, bo tak cieknie mi ślinka... :)

10 lata 10 miesiąc temu #885353 przez Magdalen
Toooo teen noo .:D
Az zgłodniałam :)
Juuz sama nie wiem na co mam ochote :D

10 lata 10 miesiąc temu #885359 przez Agnilla
tak tak, róbcie, gotujcie a ja przyjadę tylko na gotowe. jako jedna z najstarszych "stażem" nie moge się przemęczać, ale jeśc moge :lol: leze, odpoczywam, pojechalam autem po zakupy i tyle chce mi sie robic, ze o matko :P moze wstane na pol godz, porobie i dalej do lozka. mnie tez ciagle boli jak na okres, to normalne??

10 lata 10 miesiąc temu #885362 przez Ewa1001
Cześć,
Ale zmiany, dziwnie teraz na forum ;p

Magda, Ali odpoczywajcie i uważajcie na siebie, jeszcze trochę musicie wytrzymać :*

Ja dziś pół nocy nie spałam, taka zgaga , że szok! Brałam reni i gaviskon na zmianę i pomagało na chwilę. Zasypiałam na pół godziny a potem znowu budziła mnie zgaga. Teraz na śniadanie zjadłam musli z mlekiem i jak narazie nie mam tej cholernej zgagi. Oby tak do końca dnia.

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę, że tak się bezkarnie objadacie tymi pysznościami. Truskawki, lody, leczo... mniammm... ja to bym żyć przez zgagę nie mogła.

U mnie dziś na obiad młode ziemniaczki z koperkiem i rybka :) Mam ochotę jeszcze na mizerię, ale będę musiała skoczyć do sklepu po ogórka...

Jaką dziś miałam niemiłą niespodziankę... Schodzę na dół z sypialni do kuchni a tam inwazja mrówek!! Cała podłoga w mrówkach. POwybijałam je, odsłoniłam tą dolną deske z mebli kuchennych, żeby zobaczyć skąd one wychodzą. Pomyślałam, że może coś mi tam za meble wpadło i się rzmnożyły ale tam nic nie ma, ani mrówek ani żadnych rzeczy od których mogłyby się one zalęgnąć. Cały czas kilka wyjdzie tych mrówek. Chciałam jechać coś kupić i je wypryskać ale oczywiście mój mąż nakrzyczał na mnie, że mam żadnych trutek do rąk nie brak, jak wróci z pracy to się nimi zajmie... Więc czekam cierpliwie.

10 lata 10 miesiąc temu #885365 przez misiana
Ja mam placuszek z truskawkami i galaretką ! :)
Teraz narobiłyście mi ochoty na losy i truskawki ! :) osz wy :)

10 lata 10 miesiąc temu #885369 przez Cania
tak mi smaka zrobilyscie ze musiałam zjeść 2 jogurty owocowe :D :) heh.

Te nasze maluszki się tak roznie ukladaja, ze jedne z nas maja zgagi, inne bole w pachwinach i jeszcze inne cuda... musimy jeszcze trochę wytrzymać, Dziewczyny. Damy rade! :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka