- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
MarzenaBZ Tobie tez gratuluje wygranej

właśnie od Ciebie odgapiłam te konkursy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Ogromną mi to sprawiło radość, nie mówiąc już o zrezygnowanym podchodai mężu, bo chciałam, żeby i mąż wreszcie odczuł, że jego synek JEST i w dodatku ma swój charakterek

Co więcej - mały mu tak przywalił, że mój M skomentował to odpowiednim niecenzuralnym jak to synek mu j... z grubej rury

A Wy mieliście więcej szczęścia? Mąż już miał okazję dostać kopniaka od córci wcześniej?

Ggabii, ja w tych wykładach ze szkoły rodzenia, co je wcześniej zamieściłam, wyczytałam coś, o czym mi opowiedziała moja położna: pewna mama miała tak już dośc skurczów w trakcie porodu, że w momencie, kiedy dziecko było już na tyle nisko, że mogła zacząć przeć, nie wytrzymała z bólu, zeskoczyła z łóżka i zaczęła kierować się do wyjścia z porodówki krzycząc, że ona ma już dosyć, że nie będzie teraz rodzić i idzie do domu. I ją położna z mężem zawracali na wyrko, bo mogła przygnieść główkę dziecku taka akcją w takiej chwili! A w wykładach jest opisane, że tak się potrafią kobiety własnie zachowywać, więc to raczej nie była pojedyncza sytuacja.... To dopiero muszą być bolesne te skurcze jak biedne kobiety zachowują się w ten sposób.....
Ale pamiętaj - damy radę!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Elmirka, naprawdę maly taki uparciuch ze dopiero teraz się tatusiowi dal poczuc?

Ggabii no co Ci powiem... nie będzie kolorowo jeśli chodzi o skurcze. Gdyby nie bolało to na pewno tyle by się nie mowilo na temat znieczulenia i nikt nie pomyslalby nawet o cc

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
U mnie pogoda taka sobie bez szału:( Ale pospalam dzisiaj do 10:30 szoook:)
Moj maż jest takie jak Marzeny25 tez nie usiedzi na miejscu ciagle by cos robil wiec jezeli chodzi o pomoc w takich sprawach to moge na niego liczyc.
Tez chce wygrac jakis konkurs hehehe
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Aj z tymi facetami to roznie bywa hehe jeden zrobi to a czego innego nie

Dziewczyny jakie macie pasje!!! Motory hehhe to zadko spotykane zeby kobiety jezdzily i lubily, ja raz jechalam na scigaczu to wiecej nie wsiade:D strach przed oczami jak nigdy..
Wkoncu sie dzisiaj ubralam jak czlowiek bo wczoraj kupilam sobie 2 pary butów klapeczki i wkoncu mam w czym wyjsc ..
Dziewczyny a czy ktoras z was maluje wlosy na platyne???BO ja sie balam malowac bo to jednak rozjasniacz i smierdzi niesamowicie nawet u fryzjera i w sumie to juz chyba z 9-10 miesiecy nie mialam malowanych wlosow i juz troche komicznie to wyglada i sie zastanawiam, korci mnie zeby teraz pomalowac bo tak to pewnie gdzies dopiero we wrzesniu zrobie i to pasemka nie cale bo pol glowy biala a pol ciemna hehehe
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

w koncu i ja kontynuowalam tradycje i zjadlam fryty

kurde, dlonie mi puchna

Rewelka, jesli masz farbe z amoniakiem, to ja bym sobie darowala
milego popoludnia!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agni ja zareczynowego nie nosze bo jest mniejszy niz obraczka. Udalo mi sie go ostatnio wcisnac ale ze sciagnieciem bylo gorzej

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53
Co do farbowania włosów to też mam ciemne więc nie jest to tak drastyczne - byłam w ciąży 2 razy na farbowaniu i chyba jeszcze w czerwcu się wybiorę bo po urodzeniu to nie będzie szans na fryzjera
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

Eeeeh... koszmar jakis... takie malenstwo bezbronne NIEWINNE a musialo odejsc.... a tyle dziadostwa łazi po tej ziemi... eh nie wyobrazam sobie nawet co Ci rodzice teraz przechodza... tragedia !

- kinngga87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32
Magda nie śledziłam wątku tego aniołka, nie wyobrażam sobie bólu jaki czują rodzice, czekiwania na upragnione dwie kreski lub zaskoczenie o powiekszeniu sie rodziny czekanie na pierwsze ruchyi poród a tu taka tragedia.....
ja w ciąży unikam oglądania i czytania o porodach, chorych dzieciach , komplikacji ciążowych i innych tego typu sprawach
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Bardzo smutne

Nie wyobrazam sobie bólu rodziców

Ja dzis byłam na spacerku nad jeziorem i w lesie z siostą a teraz odpoczywam. Brzuch mnie troszkę pobolewa na dole ale wzielam nospe i teraz odpoczywamy.
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kinga mam ten sam termin i podobne dolegliwosci heh... Caly czas mnie w kroku pobolewa i w podbrzuszu. Ale to chyba tak juz bedzie, im blizej porodu tym wiecej dolegliwosci. Za tydzien wizyta wiec zobaczymu co z szyjka.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Moje dziecko chyba już ma całkiem dosyć mojego męczącego kaszlu ... Jutro rano kończę antybiotyk a od wczorajszego wieczoru złapał mnie tak uporczywy paskudny kaszel, aż się znowu martwię... Już mnie brzuch boli i cały jest twardy od tych skurczów..... Muszę się dostać jutro do lekarza do kontroli .... Znowu zmartwienie .... Jej ... Aż mi ciężko oddychac tak już mnie płucka bolą... Jakby mi się oskrzela pokurczyły :/ ..... Ja to zawsze złapię jakieś dziadostwo :/ ....
Zdrowka dużo Mamusie, oby Wam te bóle i skurcze tez poprzechodziły - jeszcze troszkę do bezpiecznego momentu

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
spacerek zaliczony,ogólnie weekend fajnie minął.
Jesli chodzi o Amelkę,to śledziłam co u nich,z Gosią byłyśmy jeszcze na wątku staraczkach,wiec to co sie wydarzylo jest bardzo bolesne dla wszystkich tutaj które ją znają. Nie chcę o tym więcej pisać,bo zwyczajnie to boli. Może tylko prośba do was-dbajcie o siebie,