- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

sprzątneliśmy w 90% pokój małej, stoi w nim jeszcze moja torba do szpitala i kalosze, których nie mam gdzie schować

posmarowałam sobie dlonie tym zelem na spuchniete nogi

a teraz prosze, zjadlam kolację i jaki brzuch od razu

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Elmirka, zdrowiej. Co z Toba? ilez to tak mozna chorowac? juz wystarczy. Bo nie dosc ze ciazowe dolegliwosci potrafia byc meczace, to jeszcze chorobska! nie ma takiego chorowania

Agni ale dokumentacja brzuszka

Ale malutka rozrabia, szok heh. Nie wiem co ona tak sie wierci, ze caly brzuch faluje

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
U nas dzisiaj prawdziwy dzień dziecka byłyśmy na lodach z owockami chyba smakowało bo malutka kopał jak szalona

Teraz leżymy i odpoczywamy, i zaczytałam się znowu w moich gazetach i czytam artykuł o pępowinie i piszą że warto w planie porodu dodać zapis żeby pępowina została zaciśnięta i przecięta dopiero gdy przestanie tętnić tj. po ok 2- 3minutach bo zbyt szybkie przecięcie jej po ok 30-60 sekundach może doprowadzić do krótkiego niedotlenienia co może być przyczyna autyzmu lub porażenia, a i wyczytałam na stronie szpitala mojego że przyjmują plan porodu który jest dołączany do karty pacjenta więc muszę się zabrać za jego wypełnienie.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurde, Marzena mam pelno gazet dzieciecych od kolezanki, w tym m jak mama, starsze numery ale chyba nie zmienilo sie za wiele. moze bym tez zaczela je czytac

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Liczylam dzis to becikowe i jesli brac dochod za 2012 to... Lapiemy sie!

Dobranoc Dziewczyny!

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja czekam do piatkowej wizyty, wyjdzie co z moim porodem itp. bo do cesarki to mi raczej plan porodu potrzebny nie bedzie...raczej cos na uspokojenie

dobrej nocy!
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak minela Wam noc? Ja cos często dziś wstawałam do toalety. A rano obudzil mnie mega skurcz lydki. Caly dzień będę się meczyc z jego skutkami, ale co zrobić. A Malutka mnie tu zaczepia od rana pchając się tu i tam

Dzis spodziewam się paczki, ale tym razem nie z rzeczami dla mnie czy malej, ale z gadgetami na wieczor panieński siostry

Agni no wlasnie mimo ze z mezem pracujemy caly czas tam, gdzie pracowaliśmy, to tez się nam trochę pozmienialo. Dlatego trzeba będzie szybko dzialac

A do cesarki to tez się plan porodu może przydac

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A ja znowu spać nie mogłam, juz nie wiem jak mam się kłaść żby było wygodnie.
Mój M wstał o 5.00 do pracy i maly zaczął tak kopać ze juz sie zasnąć nie dało

Gdyby któras miała chwile i zamieściła na naszym skromnym forum jakie papierzyska dokladnie potrzebne sa do złożenia wniosku o becikowe

Miłego dnia :*
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

www.gdzierodzic.info/artykul/43?gclid=Cj...nmxBvH67uTolY0vD_BwE
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jezu Pola cos w nocy leniwa, rano tez az sie wystraszylam, ale po sniadaniu zaczyna cos tam lekko sie ruszac. dostanie zaraz herbaty z cytryna, moze sie ruszy

a wiecie jak ja ostatnio często latam na kibelek. aż sama w szoku jestem. niby jak biore zelazo powinno byc gorzej no i sam fakt ciazy niby zatwardzenia itp. moze mloda mi tam skutecznie wyciska wszystko regularnie z jelit, nie narzekam oczywiscie

Cania, nie ma co zwlekac, skoro w 2012 mialysmy "gorsza" sytuacje, to trzeba to wykorzystac

ja dzis spalam dosc dobrze, jedno siku o 3

wypralismy wszystko co bylo w koszu wczoraj, dwie suszarki stoja w salonie. mowie do meza, ze rano wyniesiemy na balkon, a on mi mowi, ze ma dzis padac. no i prawie mial racje, szaro buro, ale bez deszczu. i tak mam zawalony salon praniem, no trudno

mialam dzis powoli brac sie za sprzatanie szafek w kuchni i jak tylko otworzylam oczy mowie do meza, ze przekladam to na jutro

milego dnia laski!

ps. ja weszlam na strone swojego mopsu, bo to tam trzeba skladac papiery i tam nie ma nic o ubezpieczeniu, ale chyba lepiej przygotowac ten papier niz latac kilka razy, zaraz wysle mezowi, ze ma z pracy przyniesc tez
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Ostatni antybiotyk łyknięty, śniadanko zjedzone, do lekarza na kontrolę na 11.00 zapisana. Może mam wciąż zawalone płuca, że mnie ten kaszel tak dręczy od sobotniego wieczoru :/ Nie wiem naprawdę

Na dzisiaj mam zaplanowanych kilka rzeczy i chcę się wyrobić w czasie, bo coś czuję, że lada moment moje resztki energii ze mnie spłyną a wtedy będzie bida ...

Jeszcze ZUS mnie wystraszył - czekam na 8.00, żeby zadzwonić - może mi telefonicznie wyjaśnią - bo mam teraz zwolnienie do 6 czerwca a 30 maja wpłacili mi jakieś pieniądze - ani się nie kalkuluje za okres do 30 maja ani za cały okres zwolnienia czyli do 6 czerwca. Nie wiem co to i mnie tylko zdenerwowali niepotrzebnie a jak zwykle w tytule przelewu nic nie jest wyjaśnione. Zawsze płacili po skończonyum okresie z danego L4. Jak mi nie wyjąsnią telefonicznie, to jeszcze dzisiaj po lekarzu będę jechać do tutejszego oddziału ZUS... Niepotrzebny kłopot...
Caniu a z tym kopaniem męża przez maluszka.. No tak właśnie sie niefortunnie złożyło, że dopiero teraz pierwszy raz mąż miał okazję poczuć kopnięcie, bo co wczesniej przykładał rękę to maluszek udawał że go nie ma :/

Wiecie Kobietki.... Wczoraj byłam w Pepco, Kupiłam sobie do wanny ten schodek-siedzisko dla dzieci i jak teraz brałam prysznic... O niebo lepiej!

Dobra, nie truję - kończę

Miłego dnia Mamusie, i żadnych dolegliwości!