BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888943 przez Ali
Gratulacje Kinga! dużo, dużo zdrówka dla Was! :)
Jak będziesz miała ochotę, chwilkę czasu to napisz jak poszło, bo na pewno wszystkie tu będziemy umierać z ciekawości ;)
Czyli oficjalnie lipcówki zaczęły się rozpakowywać! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #888947 przez misiana
Hej dziewczyny :*

Nie bylo mnie tu 3 dni bo cos z netem bylo nie tak :( juz mi was brakowalo ! :) Miło do Was wrócić hehe
Ledwo was nadrobiłam, ale przyznam sie ze co niektore posty musislam opuscic bo inaczej bym nie ogarnela :)

Kinga gratuluję córeczki ! Życze wam dużo zdrówka i radości ! :) Czekamy na jakies zdjatko małej :)

Powiem wam, ze chyba zaczyna do mnie docierac powaga sytuacji :( Dopoki wszytskie bylysmy w dwupaku jakos to bylo ale teraz jak juz sie zaczelo .. ehh starch mnie oblecial hehe

10 lata 10 miesiąc temu #888948 przez gabi28
Kinga ,jak to? tzn jak to sie zaczęło? jestem zaskoczona. :) i chyba nie tylko ja. Gratuluję bardzo mocno. Jak sie czujecie? jak Victoria? no napisz więcej jak tylko będziesz mogła. :*

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888949 przez misiana
Ali wyglądasz świetnie, dlaczego któraś miałaby się z nas ś,miać skoro wyglądamy wszytskie podobnie hehe :)

Odprawiłam mojego M do pracy, do 22 jesteśmy sami :(

Miłej niedzieli :*
Podziękowania: Ali

10 lata 10 miesiąc temu #888952 przez wiolcia1004
Kinga serdeczne gratulacje masz to kochana za soba, zdrówka dla was! No wlasnie oficjalnie sie zaczeło o matkoooo to juz szok!

10 lata 10 miesiąc temu #888955 przez wiolcia1004
Normalnie jestem w szoku ze to juz!!

10 lata 10 miesiąc temu #888957 przez misiana
Wiolcia nie tylko Ty w szoku jestes ! Teraz do mnie dotarło, że poród juz tuż tuz..

10 lata 10 miesiąc temu #888960 przez misiana
Kinga przekazuje takze gratulacje od magdalen ! :)

Wszytskim lipcówkom Madzia zyczy dużo zdrówka :*

10 lata 10 miesiąc temu #888962 przez rewelka1312
Kinga super! Jak z malutka wszystko ok to najwazniejsze:)
Ja Przodem wygladam ok ale bokiem juz nie zabardzo:) tez mam leginsy i luzniejsze bluzki ale leginsy musialam dokupic i bluzki luzniejsze ale pozniej poprostu z tego zrobie paczke mamie akurat sie zmiesci i to samo z biustonoszami:) bo takie ogromne i mam jadzieje ze piersi wroca do swojego rozmiaru bo przed ciaza nakupywalam tyle ladnych :)
Ja to sie wlasnie boje ze moze wczensiej urodze a nie wszytsko gotowe i chyba to mnie zmobilizowalo i musze jak najszybciej wsyztsko dopiac na ostatni guzik bo pozniej czasu nie bedzie:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #888968 przez agnieszka89
Kinga zdrowka zycze wam obu i wielkie buziole przesylam :* napisz w ktorym tyg urodziłas

ali jaka Ty szczuplutka :)
Podziękowania: Ali

10 lata 10 miesiąc temu #889001 przez kinngga87
6 w piatek rano odeszły mi wody to był 35 tydzień i 5 dzień pojechałam z tata do szpitala nie miałam skurczy ani nic, weszłam na porodówke i miałam walizkę na kółkach a jedna z połoznych z tekstem czy ta na karaiby na wycieczkę jedzie ;/ to już stwierdziłam,że łatwo nie będzie. Ale przewieźli mnie do innego szpitala leżałam po ktg ale nie miałam skurczy i na patologie w nocy zaczeły sie skurcze ale myślałam że to znowu brzuch sie stawia w południe już obiadu nie tknęłam tak mi nie dobrze było przed 2 zawiezli mnie na i o 17.56 urodziłam nie mogłam dostać nic na przyspieszenie,a leki przeciwbólowe też odpadały bo lekarze akurat robili cesarki,cały czas byłam podłączona do ktg, ciężko było ale jak już zobaczyłam mała to wszystki ból zniknął i zapomniałam, byłam nacinana i jestem zszyta, mała czuje się dobrze ale jest w inkubatorze ale chodze do niej i ma odruchy ssania czekam aż będe miała pokarm. to wszystko w dużym skrucie innym razem się rozpisze :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
Podziękowania: Ali, misiana

10 lata 10 miesiąc temu #889005 przez malgorzatawalak
Kinga gratuluje z calego serca :)
z jednej strony zazdroszcze źe juz masz to za soba a z drugiej strony wole zeby jeszcze troche ten moj syn pobyl w brzuchu matki :cheer: choc od wczoraj dziwniemnie pobolewa w kroczu jak siedze :unsure:
Dziewczyny do mnie tez dotarlo ze to juz, za chwile i kazda bedzie sie rozpakowywac :woohoo: moja siostra urodzila synka w 36 tc i 2 dni...wiem ze ze mna nie musi tak byc ale jednak troche stresik bierze...
Jutro ide do gina i zobaczymy co powie :) juz sie nie moge doczekac by podejrzec mojego szkraba :)
Cos ostatnio mi sie nic nie chce a tu jeszcze pelno ciuszkow do wyprania i wyprasowania :huh: i jeszcze wiele rzeczy nie kupionych...masakra tyle do zrobienia a ja sil juz nie mam :S
Juz nie zrzedze i zycze wam milych wieczorkow i codziennie takich dobrych wiesci :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #889006 przez Agnilla
o matko bosko!! :ohmy:
nieeee to jeszcze nie czas na nas :P
Kinga ogromne gratulacje! :kiss:
juz poprawiam tabelke :) cholera, wiem, ze misiana mi pisala dane do tabelki i na tym nowym forumie nie moge swoich wiadomosc znalezc :angry:

10 lata 10 miesiąc temu #889015 przez misiana
Agni termin porodu: 10 lipiec
imię dziecka: Igor
:)

10 lata 10 miesiąc temu #889023 przez meniado
Kinga gratulacje!!
To naprawdę już - szok. Trzymam kciuki abyście obie szybko były w pełnej formie i w domku.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka