- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
no widzisz staślubania - bardzo fajnie że nie musisz zmieniać lekarza - nie trzeba się na zapas zamartwiać
no Marzena to Ty teraz już możesz tylko czekać na poród bo mała już jest na tyle dorosła że może chcieć być w końcu ze swoimi rodzicami
Agnilla ale masz sny

ja w nocy coś nie mogłam spać - obudziłam się po pierwszej i tak się przekręciłam do czwartej - w sumie to ani mnie nic nie bolało ani nic się nie działo - nie wiem dlaczego tak ale potem zasnęłam i obudziłam sie po 9

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Ale i tak od rana smęcę, rozkleiłam się już rano, jak rozmawialiśmy przez tel, ale trzeba było się szybko ogarnąć, bo jechałam na chyba już ostatnie badania krwi.
Także sobie dogodziłam po badaniach, drożdżóweczki, ciacho i już mi lepiej troszkę, a mały szaleje jak nie wiem teraz

Chyba będę dziś cały dzień nasze zdjęcia oglądać

ale żeby nie było tak smętnie, wrzucam Wam coś fajnego!
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ale i tak od rana smęcę, rozkleiłam się już rano, jak rozmawialiśmy przez tel, ale trzeba było się szybko ogarnąć, bo jechałam na chyba już ostatnie badania krwi.
Także sobie dogodziłam po badaniach, drożdżóweczki, ciacho i już mi lepiej troszkę, a mały szaleje jak nie wiem teraz

Chyba będę dziś cały dzień nasze zdjęcia oglądać

ale żeby nie było tak smętnie, wrzucam Wam coś fajnego!
Załącznik nie został znaleziony
Coś mi się podziało i wiadomość podwójna.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Dużo myslimy o naszych pociechach i zbliżającym się porodzie, a potem w nocy mamy swoje "historie"

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia

Już chcę moje tak fotografować

A właśnie się dowiedziałam, że mi oddział położniczy zamykają na miesiąc! Liczę, że do dnia porodu go otworzą!!!!!
Nie chcę do sąsiednich miast być odesłana!
Miłego dnia Dziewczyny:)
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ale niestety będę musiała jeszcze raz się wybrać do sklepu, bo nie wszystko kupiłam...już miałam zbyt ciężką torbę żeby jeszcze coś dobierać

Zaraz idę obiadek gotować....i będą leniwe gołąbki z ziemniaczkami młodymi i koperkiem

A to tak dla uśmiechu...bo inaczej nie da się patrzeć na to zdjęcie

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Jak wam mija dzień bo mnie pracowicie a miałam leniuchowac

Teraz zjadłam miseczke truskawek z cukrem i lenie się na kanapie

Wczoraj mąż wziął się za prasowanie ubranek...śmiesznie było patrzeć jak starał się na siłę ułożyć ubranko na desce...nijak nie dało się ale dzielnie próbował

Miłego dnia laseczki

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Agni nie martw sie ja tez miewam dziwne sny, ostatnio mi sie snilo ze uwaga!!! moja babcia jest w ciazy hehehe czujecie co w tej mojej glowie sie klebi i jeszcze przezywalam ze takie mlode dziewczyny nie moga miec dzieci a tu babcia w ciazy szok
Wczoraj robilam pranie dzis prasowanie dobrze ze nie ma upalow bo bym padla.
Malgorzatawalak poprosze kawalek ciasta:) moglas zrobic mezowi zdjecie jak prasowal bys miala na pamiatke bo byc moze to sie nie powtorzy no chyba ze to lubi:P
Ali Lyanka fajne fotki niedlugo bedziemy focic nasze skarby:P
MarzenaBZ dlaczego zamykaja oddzial na miesiac????
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

to ja wrzucam linka do bardzo fajnego filmiku:
podaj.to/post/106,0,ja-cie-urodzilam-a-t...-ze-jestem-mama.html
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

my odpoczywamy i doszkalamy się

Nie wiem jak Wy ale ja skończyłam już szkołę rodzenia i bardzo żałuję ale nie miałam zajęć z pierwszej pomocy dla niemowlęcia dlatego postanowiłam się trochę doszkolić i znalazłam taki filmik także jak któraś z Was jest zainteresowana to polecam bardzo fajnie i prosto wszystko przedstawiono
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja dzisiaj tez mialam sen o porodzie ze mala byla glowka do gory i musialam miec cesarke, ale w piatek 13tego i niebardzo chcialam a pozniej lekarz nie mial zcasu a ja nie moglam normalnie rodzic i obudzilam sie w nocy o 3:13 haha az sie usmialam i wogole ja jestem urodzona 13tego i ciagle za mna te trzynastki chodza gdzie nie spojrze na zegarek na program i mowie do mojego ze bym sie nie zdziwila jakbym urodzila mała 13 lipca:) ale dla mnie to raczej nie pechowa liczba tylko takie zabobony:)
az patrzylam w numerologi z ciekawosci liczby 1 i 3 i ze niby bardzo dobre liczby
Chyba mózg zakodowal sobie ta liczbe i dlatego bardziej zwraca na nia uwage:)
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Dziewczyny ale macie sny... Ja ostatnio spać coś nie moge bo i zgaga i co trochę muszę siusiu więc nic mi się nie śni.
Dzisiaj miałam pracowity dzień... Od rana prałam, poodkurzałam, pomyłam podłogi w domu, wyszorowałam schody wejściowe do domu, taras i balkon. Jakoś tak dużo energii miałam. Teraz właśnie wróciłam z zakupów spożywczych bo lodówka świeciła pustkami i powiem wam, że padłam ze zmęczenia. Teraz to bym najchętniej zasnęła tak się cały dzień nachodziłam...
Z obiadem dzisiaj nie szaleję, mam mrożone pyzy z mięsem z Biedronki, więc tylko wrzucę na wodę i posmażę cebulkę do smaku. Taki biedny szybki obiadek ale padam z nóg a za godzinę wraca mąż z pracy..
Kupiłam dziś krem z filtrem dla dzidzi. Pani pokazywała mi róże mega drogie kremy... Masakra co za ceny. Ostatecznie zdecydowałam się na tańszą wersję... Kupiłam krem z Linomagu. Pani w aptece zapewniała, że mamy chętnie go kupują... Wstawie zdjęcie tego kremu..
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

tez ogladalam ten linomag sun, ale nie czytalam o nim dobrych opinii i w sumie...nie kupilam zadnego i nadal mam dylemat kurcze :/
Rewelka, wiem, ze to za szybko, ale ja to bym mogla Pole urodzic 13.06 w piatek, uwielbiam 13tki i przesadna nie jestem

EDIT:
nie bylo tu nikogo po mnie, wiec robie edit i melduje sie po wizycie. Po 1 okazuje sie, ze ja juz GBS mialam pobierany, przy okazji jak mialam infekcje to mi od razu zbadal co mial. i superowo

to tyle, czekam na meza i jedziemy gdzies na obiad. zostal mi tydzien na dosprzatanie mieszkania, tydzien na lenistwo i....niech sie dzieje wola nieba