BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #887977 przez Cania
Ali no musisz odpoczywać, nie ma wyjścia... ale później sobie wszystko odbijecie :) a poki co jesteśmy umówione :) :D

Elmirka, groźnie... no ale widać tak czasami trzeba, bo allegrowicze sobie w kulki leca! z ciekawości... ile gwiazdek ma ten sprzedawca? i jakie komentarze? ja zawsze sprawdzam, im więcej tym lepiej :) i jak mam cos kupic od nowego użytkownika a od kogos kto ma 1000p to wybieram ta druga osobe :) Maz się ostatnio nacial, sprzet miał być nowy a zdecydowanie był używany. ale pogrozil i dostal zwrot kasy, również za przesylke.

Ewa swietny wozek :) dobry zakup!

no to nie jest już to samo, ja w strachu, maz w strachu :P tu ostrożnie żeby dzidzi nie przygnieść, jak się rozbiore to coz... się mamuska nie powala wyglądem :P ale mam jeszcze jedna (już tylko jedna!) seksowna koszulke w która wejde... wiec cos mi jeszcze zostało:P

leze wlasnie przed kompem i oglądam film, a najlepiej mi na plecach. A mala tak się zaczela krecic, ze az iesamowite. brzuch plywa :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #887978 przez Ewa1001
Wózek to Adamex Jogger. Wybrałam go, bo jest bardzo duży (gondola ma 85 cm) i jest wyjątkowo lekki. Na tym mi właśnie zależało. Tylko, że to nowość i trzeba na niego długo czekać. Ja czekałam 4 tygodnie, ale jest naprawdę super :) Jest jeszcze funkcja spacerówki ale zapakowaliśmy ją już na strych bo jeszcze długo nie będzie używana.

Co do gazu rozweselającego to w ogóle nie działa, Ja miałam podawany gaz przed operacją, żeby się "rozluźnić". To nie jest jakieś przeciwbólowe tylko właśnie takie niby ogłupiające. Ale na mnie to nie działało...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #887979 przez Cania
czy Wam tez nie wpadają wiadomości jak piszecie? nie wiem co się dzieje... pokazuje ze dodane a się nie wyswietla. jak probuje wstawić jeszcze raz to samo to pokazuje, ze duplikowane wiadmosci będą ignorowane.. wiadomość się wyswietla dopier po jakiś dobrych kilku minutach

10 lata 10 miesiąc temu #887980 przez Ewa1001
Napisałam się i mój post się nie dodał...

Wózek to Adamex Jogger. Wybrałam go ze względu na bardzo dużą gondolę (85 cm) i wagę. Jest naprawdę duży i lekki a właśnie na tym mi najbardziej zależało. Ten wózek to jakaś nowość więc musiałam na niego czekać aż 4 tygodnie, ale warto było :)

Co do gazu rozweselającego to jak dla mnie to wogóle nie działa. Miałam podawany gaz przed operacją, żeby się "rozluźnić". On nie jest przeciwbólowy tylko taki rozweselający, ale na mnie nie działał...

U mnie w szpitalu na szczęście jest zewnątrzoponowe i na pewno z niego skorzystam jeśli będę rodzić sn.

10 lata 10 miesiąc temu #887981 przez Ewa1001
ha ha Cania, no u mnie też się tak dzieje... Napisałam dwa razy to samo bo pierwsza wiadomość się nie dodała ;p

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #887984 przez Agnilla
Ewa :ohmy: gdzie Ty tego klocka malego nosisz?? chyba w torebce :) ale maly brzucho :)
co do zafarbowanego przescieradelka, moze by je szybko do jakiego vanisha wrzucic?? kurde, ja swoich jeszcze nie pralam, moze zrobie to recznie i zerkne, czy nie farbuja
dziewczyny z tymi brodawkami to faktycznie uwazajcie, bo zbytnie ich miętolenie moze spowodowac wydzielenie sie oksytocyny i skurcze. ja to chyba sobie odpuszcze jakiekolwiek metody przyspieszania proodu, bo wtedy mnie beda musieli ciąć na citto a tego nie chce
odebralam wyniki, ksiazkowe. az sama jestem w szoku, jedynie hematokryt niewiele ponizej normy, pozostale wszystko miesci sie w widelkach :)
zmeczylam sie :P chyba wezme jakąś dzieciową gazetkę i poczytam w lozku i moze zasne ;)
aa ten material na szmatke kupilam na allegro, jeszcze mama ma mi uszyc z niego poszewke na poduszeczke do malej do pokoju, nazywa sie minky :) kupilam tez na kocyk, pokazywalam go Wam w ogole? ale to tez babcia szyla, bo ja to nawet nie umiem maszyny podlaczyc :(

10 lata 10 miesiąc temu #887987 przez Ewa1001
No powiem Ci Agni, że sama się dziwię gdzie on się mieści. Tydzień temu na USG wyszło, że waży jakieś 3 kg (dokładnie 2950 gr).

Dobrze, że wyniki masz w normie :) Zdrowa z Ciebie kobietka.Mi to zawsze coś wyjdzie powyżej albo poniżej nowrmy ale zawsze lekarz mówi, żeby się nie martwić.

Poszukam na allegro poszewek na poduszkę z takiego materiału jak Twój Agni. Bardzo mi się podoba a fajnie taka poduszeczka np w wózku będzie wyglądać :)

10 lata 10 miesiąc temu #887990 przez ggabii
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pieniążki mi za L4 przyszły!!!!!!!! Mogę robić zakupy hahahahaha :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #887993 przez Cania
Ewa 3kg?! gdzie on się miesci?! :D :) to po porodzie chyba Ci niewiele brzuszka zostanie, o ile w ogole :D :)

u mnie z wynikami zawsze cos wyżej cos nizej, ale podobno bardzo dobre jak na ciaze :) i jestem szczesliwa ze zadnj anemii nie mam, także bez dodatkowego zelaza się obylo. Wystarczy magnez, euthyrox i zstrzyki :P

10 lata 10 miesiąc temu #887995 przez wiolcia1004
Ewcia sliczny wozio i slicznie masz w domku i kominek moje marzenie ktore niebawem sie spełni :woohoo:
Ewcia ile masz cm w pepku? Ja mam 103 i tez nie mam duzego brzucha pepek mi nie wyszedl heheheh, przynajmniej z brzucha nie bedziemy zrzucac heheh

10 lata 10 miesiąc temu #887998 przez Cania
Ale mi się znow z jedzeniem poprzestawiało... Od wczoraj nic tylko mleko bym pila. A teraz naszla mnie ochota po prostu na kaszke! nie wiem co takie zmiany heh.

10 lata 10 miesiąc temu #888000 przez agnieszka89
Ewcia super ten wozek i podzielam zdanie wiolci że ładny masz domek :) A synek naprawde spory Ja mam 10.06 przedostatnia wizyte i mam nadzieje że sprawdzimy ile moj brzdąc waży :)

U mnie humor duzo lepszy dzisiaj bo włąśnie mężuś dzwonił że zaraz wyjezdza z Wawy i wraca do domku :)
także jutro tez jedziemy wozek zamowic bo 2 tyg czas realizacji a w sklepie w Lodzi wózek który wybraliśmy jest 100 tanszy niz na all

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888011 przez Agnilla
ggabii tylko nie szalej za bardzo ;) haa mądra jestem, a mnie mąż ciągle musi stopować :P i mowi, ze mam troche rzeczy zostawic dla znajomych, bo wiadomo, ze kazdy cos bedzie chcial kupic :) miala mi kumpela kupic zabawke z lamaze, a ze byla promocja to sama po nią poszlam :P
Cania, ja wlasnie mialam niedobory mimo brania zelaza byly poczatki anemii, wiec mi zwiekszyli dawke dwukrotnie do tego biore magnez i wyniki bardzo dobre :) takze to nie zasluga organizmu, a lekarza, ale wazne, ze jest ok :) czytam, ze hematokryt w ciazy nie powinien spasc ponizej 34% a ja mam 36,3% wiec jest git :) i tych nieszczesnych leukocytow w moczu nie mam, a ostatnio wlasnie mialam
no nic, czas do lozka ;) dzis z kumpela zamawiamy pizze, wiec i obiad mi odpada yeah :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #888012 przez rewelka1312
a u mnie nie dowiem sie ile moja Lenka wazy:( czytalam ostatnio e dziecko moze lezec na tylnej scianie brzucha i dlatego mniejsze sa brzuchy ale ja sie na tym nie znam, tyle co sie gdzies wyczyta, musze teraz otworzyc swoja ksiazke dostalam na poczatku ciazy od przyjaciolki w oczekiwaniu na dziecko i sa tam fajne informacje, a ze ksiazka to chyba zostala napisana przez kogos madrego jak wyszla do ksiegarni bo w tym internecie to rozne glupoty wypisuja, to mozna tego nie mozna .. ja tam polegam na swoim instynkcie:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #888014 przez Agnilla
ja to i tak jestem pelna podziwu, gdzie to dziecko sie miesci. nawet jesli lezy na tylnej scianie...to gdzie sie podziewaja moje flaki? ;) watroba, zoladek, sledziona, jelita, nerki, pecherz...no jakos tego nie moge ogarnac, ze klocek 3kg i te flaki mieszcza sie w naszym brzuchu :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka