- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Moj zoladek to nie wiem jak wyglada ale napewno jest tak scisniety bo nic w nim sie nie miesci i co zjem to jestem taka pelna i polowa jedzenia sie nie miesci i sie cofa... jescze z 3-4 tyg i juz bedzie lżej jak brzuch opadnie do porodu:)
- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
A do domku wprowadziliśmy się w tamtym roku, przy wybieraniu projektu domu baaardzo chciałam aby był kominek. Fajna sprawa na jesienne wieczory, cały dom od niego się nagrzewa a w salonie jest jak w saunie, w majtkach można chodzić ;p
Rewelka, ja mam to samo z jedzeniem. Nawet ostatnio pisałam, że jak rano się budzę to nie jestem głodna bo czuje , że mam pełny żołądek. Wystarczyłby mi jeden posiłek dziennie ale dal dziecka muszę jeść więcej.
Piszecie, że nie mam rozstępów na brzuchu. Ostatnio zaczęły mi się pojawiać na wewnętrznej stronie ud. Niby brzuch mam mały ale tyłek i uda mi urosły... Mam nadzieję, że to tylko woda i szybko po porodzie schudną...
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Dzwoniłam też do szpitala o badania jakie są potrzebne do znieczulenia zewnątrz oponowego ( które na szczęście jest dostępne ) i położna mówiła żeby zrobić układ krzepnięcia i krew i żeby te badania były świeże tzn . 1-2 tygodnie. Jeśli chodzi o ten gaz to też słyszałam że nie działa ale może akurat u Ciebie meniado będzie inaczej.
Jeśli chodzi o te podkłady to też mam jeden dla siebie z semi i dla malutkiej taki różowy chyba jak ewa pokazywała ale mam też 2 do łóżeczka te z Canpola faktycznie rozpakowałam to przed chwilą i to taka ceratka zwykła więc nic dziwnego że się coś skręca a i skóra jak najbardziej może się pocić, le to nie było takie drogie ponad 2 zł za szt. więc trudno.
Ewa no łady ten wózek mój ma być w podobnym stylu, dzwoniłam co z nim i w przyszłym tyg powinien być

Jeśli chodzi o przytulanie to my mimo zezwolenia gin z mężem od dawna już nic, ja się bałam on zresztą też a jak raz próbowaliśmy to coś mnie zaczęło boleć w brzuchu i zgodnie postanawiamy że dzidzia jest najważniejsza na to przyjdzie jeszcze czas, zresztą tak jak piszecie to już nie to i więcej się człowiek denerwuje a to przecież nie o to chodzi.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Odebrałam wszystkie wyniki - wszystko dobrze

Koszą mi trawę pod balkonem i co sie zbliżają z kosiarką pod balkon, to mały zaczyna mnie okładać kopniakami....

P.S. ja mam już w pasie 110 cm ...

Idę do garów - obiadek trzeba zrobić pyszny bom głodna!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Agni, Rewelka, ja się tez zastanawiam gdzie to wszystko się miesci! mam duzy brzuch ale i tak mi się w glowie nie miesci, jak to się wszystko tam układa

Elmirka to nie rozumiem co im szkodzi odeslac maila, ze spodziewany czas realizacji będzie dluzszy niż zakładany... nie czaje

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

no jak ktoś ma mały brzuch tak jak ewa to faktycznie się zastanawiam gdzie to wszystko się mieści - jak patrzę na mój to już nie mam takich wątpliwości

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pozmywałam podłogi, wywiesiłam pranie i padam ale marzy mi się jakiś lodzik wiec się idę ogarnąć i podejdę do sklepu po wielkiego granda.

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Ja juz po obiadku dziewczyny, dzisiaj zrobiłam pyszna zupkę z młodej kapustki

Mój materacyk do łózeczka dzis takze przyszedł, rzeczy do szpitala dla mnie głównie i coś dla malego musialam wyjac z łózeczka bo mialam lezace luzem i zapakowac do torby

Co do porodu w moim szpitalu to ja sie nawet nie orientuje jakie daja znieczulenie ale wiem ze jakies jest hehe

Z moim M tez podjelismy decyzje, ze na wspolzycie jeszcze bedzie czas, ze mały jest dla nas najwazniejszy

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia

Ale piszecie!!!
Tak w ogóle to Witam się dziś i ja:) Dosyć późno, ale najpierw zrobiłam najpotrzebniejsze rzeczy!
Poza tym te 500 zdjęć, które mi wczoraj przyszły, muszę teraz ogarnąć i zrobić z nich jeden album, tak więc zabiera mi to wolny czas!
W końcu pogoda jest piękna, więc również z niej korzystam i póki mogę spotykam się z tą koleżanką, o której Wa ostatnio pisałam, że ma depresję!

Życzę Wam Mamusie słonecznego dnia!
Buziaki

PS. Żołądek to też cały czas mam pełny, ale dobrze, bo skończyłam z obżarstwem w końcu!
A i jeszcze w końcu od paru dni zaczęłam czuć jak moje maleństwo ma czkawkę

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-