- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja od rana próbuje was doczytać

Mnie to nic nie chce się robić a mam pranie do wyprasowania i muszę się zmobilizować

Dziewczynki życzę ci miłego i bez dolegliwości dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

Ali śliczna ta zabawka - z sensorkami i z polarku - nie mów że nie umiesz szyć - może jeszcze nie odkryłaś tego talentu

Ja kupiłam takie ceratki na materac dla małej na allegro - nie mają ceratki ani nie szeleszczą. Dla mnie do szpitala podkłady poporodowe.
Zazdroszczę Wam małego co nieco z Waszymi facetami

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Mowila polozna ze wlasnie tutaj to oni maja calkiem inne zasady niz w innych krajach, moja ciotka w niemczech rodzila to jeszce inaczej:)
A co do tyc ceratek Elmirka pisala tak? Ja tez mam wlasnie takie semi z Polski 5 sztuk i tutaj tez jedna lepsza dokupilam wieksza to powiedziala ze taka nie moze byc ze sa inne ale nie bardzo wiedzialam jakie bo wlasnie nie przepuszczaja powietrże i dziecko bedzie sie pocic wiec takich troche rzeczy kosmetycznych musimy podokupywac.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Lyanka, to samo słyszałam od położnej na zajęciach w szkole rodzenia. Opowiadam to potem mężowi a on na to: NA MNIE NIE LICZ !!! JESZCZE GO POOBIJAM CZY POSZTURCHAM ZA MOCNO !!!

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
tutaj jakby ktoras sie nudzila to moze sobie poczytac jak to u nas jest, strona jest przetlumaczona

A najgorsze jest to ze niektore rzeczy musze miec jakby np rozwarcie za szybko poszlo i porod odbyl sie w domu, to powiedzialam od razu ze ja na takie cos sie nie zgadzam ze sama bede do szpitala jechac nawet jak bede miala 9 cm rozwarcia, w 15 min dojade do spzitala to jescze zdaze bo tutaj maja zwyczaj porodów domowych
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

A te podkłady o których ja pisała mniej więcej wyglądają tak: allegro.pl/podklady-higieniczne-jednoraz...lad-i4269831435.html
Mój M też boi się że zrobi jakąś krzywdę maleństwu więc mamy totalną abstynencję

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a wszedzie podobnie a w angli maja gaz rozweselajacy przy porodzie a tuatj wlasnie tego nie ma ale nie wiem czy to cos daje

Wlansie ogladam ciekawy program na tvn style o przedszkolu jak tak naprawde sciema jest z tymi przedzskzolami byle przedszkolanki sie wypowiadaja o jedzeniu o tym jak oszczedzaja jak dzieci traktuja.... masakra...
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

na sama mysl o seksie az mi sie zachcialo, mowie moze wezme meza w obroty, i co...brzuch mnie boli :/ i juz nie sie od razu odechciewa

Widze, że my tu wszystkie zawiane, meniado to ja uszylam zabawke sensoryczna nie Ali, ale spoko, to na A i to na A

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
Już doczytałam że to jak rodzisz w domu

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
Ale się rozpisałyście od rana! Kurcze, pogoda wraca a ja dziś taka dziwna jestem od rana. Brzuch mnie pobolewa, jakbym miała naprawdę okres dostać. nic tylko biegam do łazienki sprawdzać sytuację. Ale nic, leżę, skurczy nie ma, więc jest dobrze... musi!
Rewelka no to niezłe mają wymagania, ale najważniejsze, żeby Tobie i małej nic nie brakowało

Cania cały czas mi chodzą te babeczki po głowie... gdybym umiała piec, to bym upiekła, ale niestety talentu brak a poza tym i tak nie mogę ruszać się z łóżka.
Agnilla jestem w szoku! Zabawka wygląda cudownie! Bardzo fajnie i profesjonalnie, możesz otwierać biznes, a licówki będą zamawiać

Gabi28 ja mam teraz zakaz na przytulanki. Zresztą mojego od kwietnia nie ma, to żadne przytulanki nam w głowie. Całą ciąże nie miałam przeciwwskazań, ale tej szybko skracającej się szyjki dorobiliśmy się jak mój ukochany był cały miesiąc. Bo od wtedy zaczęły się problemy

Dziewczyny co do pościeli to już mi to zwisa. Macie racje! Mnie się podoba i tyle światu do tego!

Cania rodzić na dzień ojca? Dobry pomysł!

Co do Rewelki to mnie też się wydawało, że mieszka w Holandii, ale już rozwiała wszelkie wątpliwości

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39