- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dotarł "Dzienniczek dla i nocy maluszka" !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Poprasowałam ciuszki i odpoczywamy , za chwilkę idę zjeść obiad i będę się szykować do szkoły rodzenia. Trochę mi smutno bo dzisiaj jest nasz 3 rocznica ślubu a mężuś daleko ;(. Ale trudno takie życie to jest cena za spokojne życie i niemartwienie się o finanse, rachunki.
Wczoraj nie mogłam zasnąć a jak zasnęłam to śniły mi się różne głupoty z porodem itd. zaczynam świrować trochę i żałować że nie mam cc, mogłam to jakoś wcześniej załatwić bo teraz nie wiem jak to przeżyje boję się coraz bardziej. Nie chcę rodzić, ani tego przeżywać wszystkiego aaaaa dobra kończę bo mi odbija dzisiaj.
Co ja plotę w ogóle ?? przecież przeżyję wszystko żeby tylko z malutką było ok. Dlaczego to jest takie trudne, pytam się, dlaczego ?, why? ;(
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
A tak wogole to Wszystkiego dobrego z okazji trzeciej rocznicy, kochana ale przy czwartej juz nie bedziesz sama pamietaj!!
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

kurcze wczoraj mnie olśniło, że i ja musze iść zrobić badania, by mieć wyniki na piatkowa wizyte. dobrze, ze mialam probowke na siuski w domu. takze poszlam z samego rana. wiecie co, brzuch mozna miec 5 km do przodu i tak nikt nie przepusci w kolejce. stare dziadki bo im sie nalezy, ale przede mna byly 2 dziewczyny w naszym wieku i zadna nawet nie spojrzala na mnie. moze tez byly w ciazy, nie wiem, bo jesli byly to na pewno w jakis poczatkowych miesiacach. myslalam, ze tam zejde, glodna, duszno. to nawet nie wkurza, przykre po prostu, ze taka znieczulica. czlowiek mysli, ze skoro puszcza innych to i mnie kiedys puszcza...naiwna

ja tez mam porobione wszystkie badania procz GBS, zobaczymy co ginek powie, czy bedzie chcial na nowo te wszystkie badania.
u nas na klatce wymieniaja okna, dobrze, ze robia to teraz, bo troche halasuja

kolezanka mnie wyciagnela na spacer, matko jaka ja jestem powolna

laski co Wy tak namietnie prasujecie?

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Dopiero teraz się dorwałam do lapka. Moja gin pracuje w szpitalu gdzie będę rodziła więc ona ma to pod kontrolą co potrzebuje i co muszę wykonać więc głowy już sobie tym nie zaplątuje. Ale wymazy będzie mi robiła dopiero na kolejnej wizycie.
Ali spokojnie wypoczywaj, a na pewno wszystko będzie tak jak ma być i dzidziuś urodzi się o swoim czasie i zdrowiutki jak rybka

Kurczątko trochę dziś przesadziłam i mnie teraz w lędźwiach boli no ale przejdzie

A tak mi się nasunęło, że dawno Magdalen postu nie widziałam... Co się z nią dzieje?
- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
Przyszła moja poduszka rogal - jest świetna!
Aha, gdy już będziemy pstrykać swoim maluchom tysiące zdjęć każdego dnia i pomyślimy o albumie to polecam Wam na Allegro sprzedawcę - uwolnijkolor.pl
Zamówiłam u nich dwa dni temu 500zdjęć! Chciałam stworzyć rodzinny album od początku naszej znajomości, żeby kiedyś dzieciaki mogły się z nas pośmiać. Uzbierało się aż 500zdjęć - mogło być więcej, ale już nie przesadzam. Najtaniej wyszło u nich.
allegro.pl/odbitki-10x15-500szt-zdjecia-...tis-i4261987292.html
Jestem mega zadowolona, bo właśnie otrzymałam przesyłkę kurierem. Wszystko jest profesjonalnie zapakowane w pakiety po 100sztuk. Całe wrzucanie zdjęć polega na zainstalowaniu darmowego programu i zalogowaniu się na ich stronie! Trochę to skomplikowane może być, ale na bieżąco kontaktowałam się z nimi przez maile. Naprawdę więc polecam, gdy będziemy tworzyć albumy naszych maleństw!
Bo co jak co, ale ja jestem zdania, że te zdjęcia w albumach to pamiątka na wieki, a w komputerze...to wiadomo;) Już nie to samo;)
Dobra, zmywam się leżeć, bo się dziś nieźle namęczyłam z tym bieganiem po sklepach!
Miłego dnia dziewczynki!
PS. No właśnie, co z Magdalen???
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ggabii, Madzia ponoć ma problem z dostępem do internetu, ale z nią i dzidzią było wszystko ok. Oby tylko tak dalej

Jej, mniam

Wracam do prześcieradła i prasowania

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Śmieje się, że zostawiła szyld "zaraz wracam ale z Ninka na rekach" hehe
Pozdrawia was :*
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Agnii,własnie tak sobie wyobrażałam pokój Poli.

kurcze,jeszcze pewnie z 2 dni i na mojej wadze będzie z przodu 7. masakra. Pocieszam się,że jak na 32 tc 10.5 kg to nie tak dużo.
Zazdroszczę,że macie już tyle porobione,ja dosłownie nic,ale może w końcu doczekam sie tego malowania scian.Wtedy będę mogla,prać,prasować układac itc..
Czy dobrze rozumuję,że jeśli cc jest planowane to robi się je wcześniej a nie czeka się do 40tyg?
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mam wyniki morfologii i moczu, sa ok

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Ali rezim lozkowy brzmi fatalnie, ale dla maleństwa wszystko. I trzymam kciuki, zebys donosila jak najdłużej

Rewelka, Elmirka, wszystkie wrócimy do wagi

kinngga87 ja tez poprzekladalam dentyste na koniec lipca

marzena glowa do góry. Takie dni jak rocznice sa najtrudniejsze kiedy nie ma meza obok, wiem cos o tym. Ale na pewno będziecie swietowac, tylko trochę to przelozycie

Agni znam ten bol

MarzenaBZ nie wiem czy to to samo co irma Uwolnij Kolory, ale jeśli tak to chyba raz robiłam u nich fotoksiazke i chyba nie bylam zachwycona

co do lekow i tabletek to ja musiałam odstawić na cala ciaze moje migrenowe tabletki (a tak robia robote...) i przerzucić się na APAP w tabletkach i plastrach... ale jakos dalo rade

kurde, nie wiem jak to jest, ale mala zaczela mnie bic w tylek! albo odpycha się jakos nogami ze uciska mnie tam glowka, ale idiotyczne uczucie heh...
oki, jade po meza

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Własnie zdałam sobie sprawę, że koncze dzis 35 tc i zaczynam 36tc

Narazie nie przejmuje sie porodem, staram sie nie myslec co sie tam bedzie dzialo .. hehe
Ooo jak miło nasze forum wraca do życia

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Cania to dobrze bo juz sie martwilam ze sie mala zameczy ta czkawka:)
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

co do prasowania to jedyne co teraz wyprasuje to bedzie wlasnie posciel, przescieradla i rzeczy dla malej do szpitala. po co prasowac wszystko?

gabi 7 z przodu to ja juz mam niestety

mi polozna na szkole powiedziala, ze w naszym szpitalu planowe cc wykonuja w srody, mama musi miec skonczony 39tc. wg mnie troche pozno, myslalam, ze tna po skonczonym 38tc. zreszta moze w piatek sie wiecej dowiem. wg ostatniego usg pola mialaby wyjsc 23.06 a 39 tc w srode skoncze 2.07. a to duza rozbieznosc, zeby mnie czasem w domu nie chwycilo szybciej

Cania, zapomnialam, co do auta, to pewnie w tym tkwil problem, ze kupowaliscie je nie bedac jeszcze malzenstwem. my mamy wspolnote majatkowa i to co meza to i moje, a to co moje...to nie ruszaj

Pola ma czkawke bardzo czesto, mysle, ze czasem nawet wiecej niz 2x dziennie, a w ktorym miejscu ją najbardziej odczuwacie?
Cania, a Ty masz pewnosc, ze mala jest ulozona glowka do dolu? ja bardzo czesto dostaje kopniaki, tamw srodku w tylek

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Agni tak, mam pewność, co chwile mam jej stope z boku pod zebrem heh. I to czasem nawet tak boleśnie! a to bardziej jakby mnie tam może glowa uciskala albo raczkami, sama nie wiem. Ale na pewno jest glowka dol, bo oprócz tej stopy z boku to mi jeszcze tylek kolo pepka wypycha

tna dopiero w 39 tygodniu? hmm, mi tez się wydawalo ze cc się robi minimalnie wcześniej, wlasnie żeby się akcja porodowa nie zaczela. A przecież 38 tydzień to już dziecko spokojnie donoszone!

A co do tego auta to w tym pewnie wlasnie tkwi problem

btw forum zaczyna wygladac jak dawniej