- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Doczłapałam do Pepco - baseników po 19.99zł nie było - były większe po 49.99 zł to taki by mi na balkon nie wszedł

Ciekawa sprawa.....
A na pasazu Biedronki obok Pepco mam jakiś sklep z ciuchami TTH czy cuś i były wyprzedaże i na poprawę humoru kupiłam sobie dwie sukienki za 19.99 zł i bluzę rozpinana z kapturem za 24.99 zł. I już w ogóle mi się humor poprawił!

Ja też należę do mniejszości bez rozstępów (na razie przynajmniej), ale od samego początku ciąży ciągle się czymś smarowałąm (niczym na rozstępy) - jakimiś zwykłymi balsamami a od 3 miesiąca ciąży uzywałam oliwki Ziaji dla niemowląt. Teraz znowu smaruję się jakimś tam balsamem Ziaji ale dla dorosłych - z koziego mleka czy coś? ... Duża flaszka była na promocji to wzięłam

Ale cycki zaniedbałam,. nie smarowałam raczej niczym, to moze sie do to dla mnie źle skończyć - no zobaczymy

MarzenkaBZ, no współczuję, też byłabym bardzo zawiedziona z powodu teściów, gdyby mi tak zrobili .... Ale - olać ich!

Dobra, łykam ten Prenalen (Caniu, Ty o nim mi pisałaś, prawda? Mam nadzieję, że mimo że na kaszel typowy nie jest, to jednak mi coś pomoże.... W końcu z czosnku to liczę na niego!

Trzymajcie sie ciepło Drogie mi Kobietki

I uważać na siebie z tymi dolegliwościami! Oby się nie powtarzały...
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Chyba obie musimy sie uzbroic w cierpliwosc i dobre mysli z tym rodzeniem w obcym miesjcu... na pewno będzie dobrze

Meniado, ale ogóry cudne!

Głooooodnaaaaa!

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A ja sobie dzis robie dzien pieknosci a co tam eheheheh
Lyanka podobno pod koniec ciazy maja prawo sie pojawic takie plamy ale po porodzie znikaja wiec sie nie martw:) Ja za to ostatnio posiedzialam sobie na sloneczku nie dlugo i mialam okulary przeciwsloneczne i tak mi sie opalily ze jak jestem bez makijazu to mam biale obwodki wokol oczu smiesznie to wyglada no ale co zrobic.
Wczoraj wybralam sie na zakupy spotklaam kolezanke no i oczywiscie rozmowa itd i czuje ze robi mi sie slabo juz myslalam ze padne ale zaczelam gleboko oddychac i przeszlo oczywiscie nic mezowi nie mowilam bo by mnie z domu juz nie wypuscil.
Rewelka zamontujcie sobie siatki w oknach.
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41

Załącznik nie został znaleziony
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A wiesz? Dopiero co mówiłam mężowi, że on by jednego dnia w ciąży nie wytrzymał: ciągle sobie piwka nie odmawia, był na trzech imprezach firmowych, co jakiś czas spotkanie z kolegą na piwie...... A ja? My wiemy, ile nas to kosztuje wyrzeczeń, obaw czy stresu i nie musimy sobie tłumaczyć.
Coś fatalny dzień dziś dla mnie nastał... A tu jeszcze na 17.00 szkoła rodzenia z mężami a mój chce zdezerterować dzikuś jeden......I będę sama jak ten cieć tam siedzieć ..... Ehh....
Juz nie smęcę

Martyska, Rewelka - bardzo ładne Wasze łóżeczka

Buziaki Mamusie

- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Wczoraj na wizycie nie miałam usg, bo lekarz stwierdził, że robił 2 tygodnie temu i wystarczy. Zbadał mnie tylko na fotelu ginekologicznym. Stwierdził, że szyjka zamknięta, mały leży główką w dół i kazał w piątek przyjść do niego do szpitala jak będzie miał dyżur to pobierze wymaz na GBS i wtedy zrobi usg. Stwierdził, że przed terminem raczej nie urodze, bo ładnie wyglądam tzn szyjka zamknięta, długa i nie spuchłam. Więc czekamy do terminu porodu czyli do 3.07. Powiem szczerze, że liczyłam na wcześniejszy poród tak w 38 lub w 39 tc... No ale najważniejsze, żeby mały był zdrowy

Dziś byłam w pracy zawieść zwolnienie i po drodze wstąpiłam do Super Pharm. Są tam promocje -40% na wszystkie produkty Emolium i -30% na produkty Oliatum. Kupiłam Emolium do kąpieli i balsam do ciała w naprawdę niskich cenach bo emulsja do kąpieli kosztowała chyba 18 zł a balsam 21 zł.
Co do rozstępów to ja nie mam na brzuchu ani jednego i liczę na to, że już się nie pojawią. Za to pokazało mi się kilka na udach. Ja stosuje na brzuch krem z Dax Cosmetics, więc nic na temat Bio Oil nie wiem

Rewelka, Martyska piękne łóżeczka

Elmirka ja też po chorobie miałam straszny kaszel jeszcze jakieś 3 tygodnie. Normalnie myślałam, że się wykończę. Ginek też zakazał mi brania antybiotyku bo nic mi nie było, tylko ten kaszel. Ja na kaszel piłam napar robiony z majeranku z miodem dwa razy dziennie. Majeranek to ponoć naturalny antybiotyk. Kaszel po tym mniej męczył ale rewelacji nie było. Dopiero jak zatkało mi ucho i poszłam do laryngologa to powiedział mi, że zarówno ucho jak i kaszel to wina zatok. Kazał mi jeść czosnek i chrzan... Okropności!! ale po kilu dniach mi przeszło zarówno ucho jak i kAszel...
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
www.facebook.com/pages/Maminnie/626172084131670
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja dzisiaj nawte sie nie ubralam w pizamie i spodenkach chodze i nawet obiadu sobie nie zrobilam tylko do piekarnika gotowe kulki ziemniaczane i paluszki rybne len na 102