- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Nie moge się napatrzeć na te piękne kąciki Waszych maleństw, te piękne kolory i w ogóle. Aż nie można wzroku oderwać. Martyska super ten Twój brzuszek taki okrąglutki

Pisałam Wam rano że miałam okropną noc. Dzień w sumie też nie jest za ciekawy i zadzwoniłam do mojej gin. Kazała wziąć nospe i paracetamol plus dieta. Jak nie przejdzie to do szpitala..... A ja nie mam nic przygotowane

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
EDIT:
No w koncu sie pojawila ta strona

ggabii spokojnie, wez nospe tak jak polecil lekarz i odpoczywaj. I nie przejmuj sie mezem. Facetom sie wydaje ze jak jest termin na lipiec to bedzie lipiec i koniec, a nie dochodzi do nich ze to moze byc jednak troche wczesniej. Tez jestes poddenerowowana cala ta sytuacja z malenstwem, wiec w emocjach nie dyskutuj z mezem, tylkotroszke ochlon i na spokojnie porozmawiajcie. Na pewno zrozumie, dlaczego sie martwisz i ze sobie tego nie wymyslilas.
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Cania zauwazylam ze z tymi postami to sie wieczorem cos dziac zaczyna, moze serwer ma zbyt duze obciązenie .. Mogłiby juz cos z tym zrobić

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
do moejgo wozka wlansie nie bylo ale mysalam ze nie bedzie zbytnio potrzebna bo raczej bede starala sie z mala wychodzic wieczorkiem jak bedzie troche chlodniej a nie na otwarte slonce, a jak bedziemy w ogrodzie siedziec to pod parasol ogrodowy ja wstawie w wozku a co do facetów to moj akurat pije sporadycznie ale teraz zaczynaja sie mecze w brazyli wiec tam jakies piwko napewno wypije i ja tez tak rozmawialismy ze trzeba byc na bacznosci juz teraz a jutro gra juz Holandia to bez piwa malego sie nie obedzie:)
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moj maz na szczescie nie ma w zwyczaju piwkowania, nawet przy okazji mundialu

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

dobrze, ze piszecie. musze w koncu dokupic parasol i krem z filtrem. tez mam wozek granat z bialym i chcialam w bieli wziac, ale nie wiem kto by ten parasol czyscil

do jutra laski!

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

jutro mam w planach zrobić sok z kwiatów czarnego bzu

a w pt do lekarza

Dobrej nocywszytskim ;*
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agni ja tak powoli przechodze w tryb stand by

Jutro jade do poradni nadkrzepliwosci. Ciekawe co mi powiedza tak zaraz przed porodem

Mala tak sie przeciaga ze mowie jej, ze ta swoja matke w koncu rozerwie jak bedzie tak rozrabiac heh...

Dobranoc!
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka

Cania chcialam ci obwiescic ze dzis w moim snie urodzilas śliczna Julke hehe( tzn snilo misie ze to na forum obwiescilas)
Zjem sniadanko obejrze m jak miłosc i jade na zakupki.A pod wieczór ide sie spotkac zmoimi kolezankami ale to chyba ostatni raz przed porodem:) miłego dzionka
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

cholera, musze ograniczyc picie wieczorem, dzis pobilam rekord wstawania na siku...4 razy

biore sie zaraz dalej za kuchnie, bo podejrzewam, ze za godzine wlaczy mi sie tryb lenistwa

milego dnia laski

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Sabina211. Witam i ja nową koleżankę!

Caniu, nie wiem o co im chodziło z tym tymiankiem i czymś tam jeszcze (nawet nie zapamiętałam, bo byłam tak rozczarowana i zdenerwowana, że już przestałam babkę słuchać). Ale przypomniało mi się, że lekarz mówił, żebym się NIE PRZYZNAŁA ŻE TO DLA MNIE a ja jak zwykle mącić nie lubiąc wyśwpiewałąm prawdę, że syrop ma być dla mnie i miałam za swoje.... Więc chyba ten tmyinake nie jest jakiś zły skoro sam lekarz kazał mi zataić, że syrop miałby być dla mnie....
Oj, Ty też miałaś ciężki dzień i miały prawo puścić Ci nerwy...... Eh..... My, Kobiety, to mamy przerąbane...... A jeszcze teraz w ciąży ... -ja tez ostatnio jestem wyjątkowo rozdrażniona, choć nie powiem - do wczoraj trzymałąm sie całkiem, całkiem

Wiolcia, Malgorzatawalak - z tymi facetami, to brak słów .... Ja naprawdę odnoszę wrażenie, że nie dość że jestem z wszelkimi przygotowaniami zupełnie sama, to jeszcze nawet znaleźć miejsce na łóżeczko nic mi nie pomaga jakbyśmy mieli kupić nowy telewizor a nie przyjść do domu z człowiekiem, który potrzebuje swojego miejsca tak jak każde z nas, intymności i bedzie z nami tu na równych prawach. Nie dość, że łóżeczko będzie stało w dużym pokoju, przez co już sie martwię o gości którzy będą tu złazić a mały będzie przecież chciał spać - więc PROBLEM, będę musiała się kłócić na pewno z teściową i wywalać ją z pokoju jak będę karmić albo jak dziecko będzie spało, to jeszcze .... Nie wiem, nie widze tego jakoś.... Ciężko będzie ale musimyy sobie dac radę. Tylko szkoda, że ja się o wszystko martwię gdzie mi nie wolno a TEN się nic nie przejmuje i mam zero wsparcia. A potem jeszcze jak też będę musiała się i z nim kłócić o prawa dziecka do spokoju świętego w "jego" pokoju to już całkiem chyba puszczą mi nerwy i naprawdę wyniosę się z dzieckiem wq cholerę do mojej mamy, żeby wreszcie mieć samej święty spokój....................
Malgosiawalak, to miłego zakonczenia roku dzisiaj w przedszkolu!

Misiana, mój też piwkuje co wieczór po pracy i jak go pytałam, kiedy przestanie bo ma żonę w zaawansowanej ciąży, czy o tym pamięta, to odpowiedział, że od 20 czerwca (najbliższy termin porodu, jaki podał nam lekarz)... No zobaczymy........
Parasolkę dostałam z wózkiem. I też czekam na synka i nie mam zamiaru sie przejmować, że to chłopczyk - chłopczyk czy dziewczynka - to nie ma znaczenia! Dzieci równo są chronione przed słońcem, nikt się tu z tym nie czai

Martyska, bardzo ładny zgrabny brzuszek!

Widzisz Ggabii, obie miałyśmy wczoraj fatalny dzien z tymi naszymi facetami, od których tylko się wymagało odrobiny zrozumienia i ... NIC... Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie nam lepiej ...
Kobitki, wczoraj w szkole rodzenia dowiedziałam się oprócz seksu i hebraty z liście malin od 37 tygodnia warto też wcinać kupiony w aptece olej z wiesiołka

Miłego dnia wszystkim Mamusiom i trzymam kciuki żebyśmy miały usmiech na ustach, zero dolegliwości, spokój w sercach i spokojnie oczekiwały na nasze ukochane maluszki!

Buziaki Kobietki ;***

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Witam Sabina:)
Elmirka, z tą akcją z apteką i mężem to też raz podobnie miałam. Najpierw wkurzyli mnie w aptece a jak chciałam się mężowi pożalić to mnie zdenerwował i jeszcze barzdziej się rozkleiłam he he:D ale co tam szybko przeszło.
Miłego dnia:)