- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*

w przyszlym tyg powinny przyjsc moje literki, w weekend zamowie ochraniacz na lozeczko, szukam jakas parasolke. ogladam allegro i stwierdzam, ze te za 25 zl i te za 65 wygladaja identycznie, wiec nie bede przeplacac. a najlepsze, ze znalazłam aukcje uzywanej i narazie stoi 1,25 zl

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

misiana trzymaj sie, ja w szpitalu mialam najgorsze 2 dni, a potem wlaczylam cierpliwosc i bylo nawet spoko

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Wiolcia, Elmirka, u mnie wlasnie nie ma zadnego brudzenia bielizny, ani raz nie zaobserwowałam, choć przypatruje sie bardzo intensywnie

Elmirka, tez slyszlam ze warto przygotować sobie liste lekow, które sie bralo w ciąży, zwlaszcz antybiotykow, bo mogą o to pytac. Mogą tez pytac o ostatnie wizyty u kosmetyczki czy fryzjera, wiec tez sobie warto sobie przypomnieć

Agni a to sobie pozwolilas

- marta0488
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Pełnia mnie nie ruszyła i spałam jak suseł całą noc. Nie wiem, może to zasługa ochłodzenia bo dzisiaj u mnie wiatr i 16 stopni.
Mimo, że upały minęły to opuchnięcie stóp już zaczyna mnie wnerwiac

Misiana trzymam kciuki żeby czas w szpitalu Ci szybko minął i żebyś raz dwa wróciła do domku bez żadnych problemów

Zapomniałam, że nie zamówiłam jeszcze materacyka na przewijak! Zaraz nadrobie te zaległości, a przy okazji obczaje jeszcze parasoli i moze Literki też

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w prawej dloni na kazdym paznokciu porobily mi sie biale poziome paski

kurcze przed porodem chce isc na pedicure, myslicie, ze frencza moga mi zrobic?
mi tam z piersi nic nie elci, cisne sprawdzam...nic a nic
Marta a my nie mieszkamy gdzies w miare blisko siebie?

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65
- marta0488
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Potrzebuje taki mini materacyk bo mam przewijak taki drewniany nakładany na komode.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Oj a jak mnie ciągnie do słodkiego.

Odnośnie parasolki do wózka-mam różową,no ale Olkowi nie będę robić wstydu

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
A co do paznokci MARTA0488 wlasnie tez sie zastanawialam nad tym bo u rak to nie mam co malowac zostaja tylko tipsy:D ale pewnie by na mnie patrzyli w szpitalu jak na wariatke jakbym z tipsami zelowymi weszla a u nog mam pomalowane a przeciez nie wiemy kiedy nam wody odejda i napewno nie bede w stanie myslec o zmyciu paznokci, ja tylko czytalam gdzies kiedys ze nie zalecaja malowac ale nie wiem czy u nog czy u rak bo lekarz w ten sposob moze zobaczyc jak cos z cisnieneim jest nie tak bo wtedy zaczynaja siniec palce spod paznokci.. wiec sama jestem ciekawa ale za 2 tyg mamy wizyte i tez sie zapytam:)
Ja to chyba parasolke kupie poznije jak naprawde bedzie potrzebna bo wlasnie nie zamierzam z mala na slonce wychodzic
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agni oj wiem doskonale o czym mówisz... ja bym mogla na okraglo wpierniczac czekolade... gdyby nie to ze mnie znow gin ostatnio opierniczyla a i powiedziała ze na kolejna wizyte mam wazyc tyle samo co teraz

gabi28 no rozowa dla Olka to trochę średnio

co do paznokci, to ja poki co ostro maluje

Bylam z mezem na giełdzie i kupiliśmy 8kg pięknych truskawek i 3kg czereśni... aaaale będzie dżemu!

- sabina211
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
A co do mleka to nigdy nie miałam przed porodem ani kropli, a dwoje biologicznych dzieci karmiłam przez 1,5 roku, więc potwierdzam na własnym przykładzie, że to czy mleko jest wcześniej, czy nie, o niczym później nie przesądza. A ja lubię karmić i akurat na to czekam z radością. Nie liczyłam, że jeszcze mi się zdarzy to doświadczenie....
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jeju elektryk mnie wkurzal, wolal mnie a pola jak na zlosc tancowala a teraz mnie brzuch boli :/
do szpitala bron boze z pomalowanymi paznokciami na jakies kolory, ja sie ostatecznie zastanawiam nad francuskim...no albo w ogole. musza widziec, czy czasem nam palce nie sinieja, a to zly znak. nie wiem jak przy cc, ale jak rodzicie naturalnie to ja bym juz paznokci nie malowala w 9 mcu trudno cos za cos
ooo nie doczytam, maz wrocil

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Elmirka a plamy na paznokciach to nie bardziej witamina A? cos mi się takiego kojarzy.
sabina211 przykro mi ze CI się nie udało z tym domem narodzin tak jak sobie planowalas. Tym bardziej ze naprawdę się nastawilas i miała to być tylko formalność... No z decyzja lekarza niebardzo da się dyskutować w takim przypadku, bo on swoje powiedział. Glowa do góry, raczej wszystkie tu będziemy na oddziale rodzily. Nie może być tam tak zle