BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #891310 przez wiolcia1004
Haha mowisz bezstresowy tryb zycia:)
A usg zadnego nie mialas???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #891313 przez Ali
Agnieszka89 jaka piękna pościel z Puchatkiem! super! :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #891330 przez wiolcia1004
znow wcina posty

10 lata 10 miesiąc temu #891342 przez Cania
cos się nam forum buntuje...

ale mala się rozbrykała po obiedzie :) wiecie, bardzo za tym jej brykaniem będę tesknila, jak już się urodzi :)

10 lata 10 miesiąc temu #891344 przez Ali
Jaka tutaj cisza, standardowo jak w weekend ;) chyba, że faktycznie forum szwankuje i wszystkich zniechęca... :S
Wrzucę Wam nowy nabytek mojego synusia :) :woohoo:

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 10 miesiąc temu #891345 przez malgorzatawalak
Hej mamuski :)
Ja rowniez melduje sie w dwupaku choc przyznam sie źe noc mialam straszna...non stop budzilam sie na siusiu i kiepsko spalam a rano wstac trzeba bylo na zakupy :angry: a wlasnie nad ranem zachcialo mi sie najbardziej spac :(
A wiec od rana zakupy potem pieczenia ciasta z rabarbarem i truskawkami i obiadek :)
Moja kolezanka ktora tez miala w lipcu rodzic wlasnie dzis urodzila...zrobili jej cesarke bo miala jakies problemy, zreszta i szewek miala zakladany i czesto w szpitalu byla wiec ogolnie duzo miala problemow ale juz ma core chociaz przy sobie :laugh: troszke jej zazdroszcze ale niech ten moj synus jeszcze posiedzi w brzuchu mamy ze dwa trzy tygodnie i moze wychodzic :laugh:
Agnieszka sliczna ta posciel...ja osobiscie uwielbiam kubusia puchatka :laugh:
Cania ja tez bede za tym brykaniem tesknila...czasem jak maly kopnie to boli ale nawet wtedy sie usmiecham i doceniam kazde kopniecie :laugh:
Ale wam zazdroszcze tych dzemikow z truskaweczkami :P mniam ...mnie jakos nie wychodza dzemy...za kazdym razem masakra :unsure:

10 lata 10 miesiąc temu #891346 przez wiolcia1004
Ali swietne ubranko gdzie takie zakuplas??
Cania ja mam to samo uwielbiam jak mi te stopki bokami wypycha:)

10 lata 10 miesiąc temu #891349 przez Cania
Ali kupilas cudo :D Little DUDE! gdzie dorwalas?! :)

malgorzatawalak, wiolcia, mala tak mnie dzgnela wlasnie w bok, ze az mnie wyprostowalo heh :) No nie ma już miejsca to moje maleństwo. A tatuś do niej mowi: już niedługo będziesz miała tyle miejsca ile będziesz chciała! :)

10 lata 10 miesiąc temu #891353 przez rewelka1312
wiolcia 1002 mialam usg w 8 tyg na potwierdzenie czy jest ciaza i wtedy pobrali mi chyba z pol litra krwi badali na wszytskie mozliwe choroby hiv itp, pozniej mialam ok 12 tyg to juz widac bylo raczki i nózki i pozniej w 20 tyg połówkowe takie bardzo dokladnie nawet dokladniejsze niz w Polsce polowkowe gdzie patrzyli dokladnie serduszko,musialo sie 7 elementów zgadzac i nawet patrzyla kosci i powiedziala ze jakby np bylo z zespolem dovna to by bylo widac bo dzieci jakiejs kosci nosowej nie maja wiec takie dosyc szczegolowe a nie robilismy tych badan dodatkowych genetycznych i prenatalnych czy jak to tam sie nazywa, bo nie cchelismy nawet i tutaj to 200euro kosztuje i chyba w 27 tyg mialam pobierana kropelke krwi z palca na zelazo to tylko tyle badan na cukier nie mialam glukozy ani ani razu moczu tez nie badali
ALI zarabisty te ubrankoz amawialas przez internet ??? jak tak to podaj nam szybko stronke wyglada super a ja dzisiaj patrzylam na buciki mozna dla takich maluchów nawet diora czy chanela kupic haha niby nie drogo 10-15 euro moglabym jedne kupic ale to i tak na 2-3 razy i potem powiedza ze wariatka nie ma na co pieniedzy wydawac haha ale teraz to dla maluchów sa takie bajeranckie rzeczy ze napewno nie raz wpadniemy w pułapki marketingowe:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #891360 przez polikaaa1
Witam wszystkie lipcówki!
Szkoda ze tak pozno was znalazlam, bo do terminu zostal mi juz tylko miesiac, a wiem ze moze byc i szybciej bo od 30 tyg. mam ryzyko przedwczesnego porodu. skoro tyle wytrzymalysmy to moze damy rade jeszcze ze 3 tygodnie pociagnac. bedzie coreczka:) no i oprocz ryzyka wczesniejszego porodu to mam jeszcze cukrzyce ciazowa, ale nawet nie jest zla ta dieta na niej:)
Pozdrawiam wszystkie mamuski:)

10 lata 10 miesiąc temu #891372 przez gabi28
Witaj nowa mamusiu :)

oj to,że trafiłaś tak późno to nic nie szkodzi,po urodzeniu naszych dzieciątek nadal będziemy się tutaj udzielać,wspierać,doradzać. W którym tygodniu jesteś? rozgość się u nas. :)

10 lata 10 miesiąc temu #891373 przez agnieszka89
Ali cudne to wdzianko ja tez takie chce! Prosze daj cynk gdzie kupilas :))

10 lata 10 miesiąc temu #891376 przez polikaaa1
no własnie wszystko powoli ogarniam na tym forum. a jestem w 35 tygodniu. moze wie ktoras z was jak dobrac biustonosz do karmienia?

10 lata 10 miesiąc temu #891383 przez Cania
Rewelka tez mialam wlasnie takie dokladne usg, tez o kosciach nosowych i roznych innych wymiarach wykluczajacych pewne choroby itd, czego normalnie na usg mi wiecej nie robili, ale robilam to usg prywatnie ok 20 tygodnia, dalam chyba 300zl za to badanie. Nazywalo sie to usg teratologiczne. Takze w Polsce tez takie robia :) tylko trzeba poszukac.

Polikaaa witam nowa kolezanke :) lepiej pozno niz wcale! :)

10 lata 10 miesiąc temu #891385 przez wiolcia1004
Witamy nowa kolezanke skad jestes???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka