- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
Wstałam o 7 ale zjadłam śniadanie i znowu wskoczyłam do łóżka.
Noc nienajlepsza. Obudzilam się gdzieś koło 1 na siku ,potem wróciłam do łóżka i zacząl się ból brzucha..był cały napięty,wrecz jakby się stawiał do tego ból krzyża. Nie było to przyjemne.

Zaraz wskakuje w dres T i pomalutku posprzątam łazienkę a jak nie opadne z sił to i całe mieszkanie.
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Cania,no te słoiczki robią wrażenie.

Wiecie,ja bym od dwóch tyg jadła tylko nektarynki i brzoskiwinie. Koszyczek kilowy starcza na niecałe dwa dni. No mam obsesje na ich punkcie i co gorsza nie wyobrażam sobie,zeby mi ich w domu zabrakło.Więc dzisiaj znowu będę musiała podjechac do sklepu i kupić z 2 kg aby do poniedziałku starczyło

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Załącznik nie został znaleziony
Dziewczyny smaruje sie jak szalona a mimo to codziennie nowe pęknięcia A szkoda bo cala ciążę ładnie bylo a na sam koniec taki psikus
Mój synek im blizej konca tym bardziej szaleje czasami az krzyknę z bólu jak x jednem strony dupke wypycha a z drugie nóżki, no ale jak ma potrzebę się przyciągać to co poradzę
marzena gratuluje obrony
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Dobra dziewczyny nie nakręcam się, jest dobrze, musi być nie ma i9nnej opcji tego się będę trzymać bo faktycznie sfiksuje zanim urodzę zresztą jakby było coś nie tak lekarz zwrócił by mi na to uwagę . Koniec kropka.

A nie pisałam Wam jak byliśmy na tej szkole rodzenia na ostatnich zajęciach z pielęgnacji noworodka i każda para musiała wykapać i przewinąć lalkę zdecydowanie były to najlepsze zajęcia,

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Misiana i co wiadomo co ijak kiedy wyjdziesz itd, co lekarze mowia???
Agnieszka slodki Kubus Puchatek i biale łożeczko wasze tez niczego sobie ehhehehe:)
Podziwiam was dziewczynki za te sloiki:)

Elmirka ja tez chyba wywolalam wilka z lasu poniewaz juz drugi dzien odczuwam takie jakby bole przepowiadajace ale trwaja krotko wiec jest ok do zniesienia:)
U mnie pogoda raz pada raz słonce, ale dobrze przynajmniej jest czym oddychac:P
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Byłam w mieście na dłuuugim spacerku, oddałam wypożyczone filmy, wróciłam autobusem

Śniadanie dzisiaj jadłam (spore) po 7.00, teraz jak wróciłam znowu zjadłam i poprawiłam michą truskawek - no co? Dziecku trzeba witaminek, prawda Mamusie?

Cania, te Twoje truskaweczki w słoiczkach naprawdę robią wrażenie!

Cania i Wiolcia ... Bóle przepowiadające.....

Gabi28, jak mi się tak brzuszek stawia, to mi sie synuś tak wypina maluch jeden!

Agnieszk89, slicznie wygląda Twoje łóżeczko a ten mały Kubuś Puchatek jest naprawdę słodki!

Marzenka25, racja - nie przejmuj się tym USG ! Gdyby cos miało być wykryte to już by było, a ja też miałam na ostatnim USG pewne odstępstwa, bo chudego maluszka - ok 2300 zamiast 2500 gram- a poza tym kośc udowa 2 tygodnie w plecy bo 33 tydzień zamiast 35, coś tam inne 34 tydzień więc też tydzień w tył..... Nie mysle nawet o tym. Skoro lekarz dał mi wizytę nastepna za 3 tygodnie !!! i on sie nie martwi, a jest doswiadczony i widział wiele więcej niż my słyszałyśmy różnych opowieści, to ja tym bardziej nie będę się sama wpędzać w jakieś smuty. Główki nasze do góry i czekamy na nasze zdrowe Kochane Maleństwa!

Dooobra, czas na gary, obiad, podogi, łazienka, pranie i prasowanie cd

- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

elmirka_20 Cania Lyanka no tego mi było trzeba dziękuje

Ogarnęłam się trochę i wzięłam się za sprzątanie, męż ma mi później pomóc i oko umyć w pokoiku małej.
Trzymajcie się cieplutko buziaczki
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
po 2 Marzena gratuluje obrony

po 3.....2 laski z 10, z mojej grupy w szkole rodzenia juz urodzily

a teraz powoli czas na moja codzienna drzemke

Boze scielimy juz lozeczka, meldujemy sie codziennie....to juuuuuuuz?

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny jak ja czytam jak wy smigacie tu na zakupy juz od 8 rano tu lazienka wysprzatana to mysle ze cos ze mna nie tak, wstaje 9-10 o 11 znowu ide na godzinke spac jescze w pizamie siedze nie wiem co sie ze mna osttanio dzieje jestem taka wykonczona ciagle bym spala jak na poczatku, do 3 meisiaca potrafilam ciagle spac po 15-18 godzin;/ tak organizm moj pracuje a teraz gdy jescze ciezar wiekszy to mzoe potrzebuje wiecej regeneracji.. martwie sie bo widze ze tylko ja taka zmeczona jestem
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

co do stawiania brzuszka,to własnie sama nie wiem czy to mały czy skurcze... tak to jest jak się jest w pierwszej ciązy :)nic się nie wie

łazienkę ogarnęłam. Teraz idę kuchnię ogarnąć. Póki mi się chce

Dziewczyny... no pochwalę się,w poniedziałek idziemy do USC ustalić datę ślubu. To śłub tylko dla nas,bez rodziny... ja jak i T byliśmy już w małżenstwie,duże weselicha też były,potem rozwody. Teraz chcemy aby ślub był tylko dla nas.My i świadkowie. Wszyscy dowiedzą się doiero po fakcie.
Mam nadzieję,że uda nam sie jakis wolny termin na początek lipca. (jakieś tam znajomości T ma,wiec jakby co to je urochomi) Najbardziej śmieszy mnie fakt,że będę wyglądała jak słonica

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

agnieszka89 jaka cudna ta pościel!

marzena25 moje ostatnie zajecia w szkole rodzenia tez tak wlasnie wygladaly

elmirka_20 to chyba maleństwo powdrowalo trochę w dol, skoro już CI tak nie ciśnie na zoladek i tyle pochłaniasz

a co do tych pomiarow z USG to nawet jak sobie 'dobrze zmierza' i za drugim razem im wyjdzie to samo, to te pomiary i tak sa obarczone bledem. Inna rzecz ze zalezy kto jak mierzy. Mojej malej zmierzyli raz 1700 a za 2 tygodnie 2300 co raczej jest niemożliwe, bo maleństwo rosnie 200g na tydzien

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mi wogole nie meirza malej i tez jest dobrze bo tutaj twiersdza ze nie ma potrzeby straszyc mam bo kazde dziecko na tym etapie rozwija sie swoim rytmem i przez samaym porodem juz sie wsyztsko normuje:)
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Elmirka ja tez chlone jak odkurzacz jak nigdy heheh
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-