- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

mimo, że nie z najlepszymi wiadomościami. Połozna stwierdziła ze mam nisko brzuch, lekarz powiedział to samo. Jak zaczął badanie, dotknął brzucha a brzuch jak kamień, chyba poczuł ze ktos obcy go dotyka hehe A mój lekarz jak widzi takie brzuchy to od razu na kilka dni kieruje do szpitala.. rozwarcia nie mam, a szyjka bez zmian, nie chce sie skracac ;/ Także idziemy sobie na kilka dni polezec do szpitala, dostane sterydy na rozwiniecie plucek ale nie zamierzam jeszcze rodzić !

Także mamy zjeść obiadek i sobie spokojnie jechać

Magduska wiem cos na temat takich tesciowych ;/ mam podobnie.. Teraz juz nas nie odwiedza zbyt czesto, chyba zauwazyla ze jest nie mile widziana.. Nie tylko mnie swoim gadaniem denerwuje ale takze i mojego M.
malgorzatawalak haha sen świetny ! i ten motyw z plasterkiem hehe uśmiałam się

Trzymajcie sie :*
Niedługo sie odezwe jeszcze w dwupaku !

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

misiana bedzie dobrze,trzymam kciuki- ja tez mam wrazenie,ze brzuch mi lekko opadl,ale wizyte mam w poniedzialek,wiec dowiem sie wiecej
malgorzatawalak sen cudowny hehe
Marzena jak tam obrona?

agni milo,ze pamietasz o nas,a widze ,ze u ciebie wczasy sie udaly super, pozazdroscic
milego dnia Piatku 13-tego
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Temat tesciowa-temat rzeka:) pare z nas tez ma tutaj problemy.. a co do imienia to mojej tesciowej sie podoba ale jej mamie(czyli babci Mojego narzyczonego) to ta skomentowala ze jakies ruskie imie czemu nei kasia czy basia, ja mowie srasia a nie kasia haha. Myslelismy ze bedzie chlopak moj to od razu mowil ze syn i juz mielismy imie Majk, Pablo albo Stantiago i powiedzielismy ze to my wybieramy imie i chcemy oryginalne to dopiero bylo by gadanie, ale jest Lenka to imie czeskie i nam sie podoba:) to najwaznijesze.
Mnie denerwuje ze moja tesciowa troche za blisko mieszka a ja lubie spac do 10 a ona czsesto jak podjedzie rowerem to rani=o jak ja jescze zaspana jestem i jakos tak sie dziwnie czuje bo sami mieszkamy ale ja czuje jakby ona tez tutaj dogladala, to przyjdzie jak anczynia sa to mi pozmywa bo przeciez jej synek lubi czysto... i czasami zle sie czuje bo np nie mam ochoty teraz zmywac a sie zastanawiam czy ona mi nie wparuje i tak czlowiek wyluzowac sie u siebie nie moze
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
ja już po badaniach,niestety trafiłam na praktykantkę i wbijanie igły nie było takie miłe. Pewnie i będzie siniak.
Magduśka.. no wreszcie sie odezwałaś

Misiana trzymam kciuki aby było wszystko dobrze. .. chyba jednak czas się powymieniać numerami tel ,bo róznie to bywa w szpitalu. a tak to będziemy na bierząco ze wszystkimi kobietkami.
upałów nie ma i odrazu człowiekowi chce się żyć.

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

To widzę, ze wiele z Was miało teraz bardzo wyśnioną noc ?

Misiana, trzymaj się w tym szpitalu! Wszystko będzie dobrze a i czekamy na dalsze wieści

Idę na spacerek

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Wiolcia dobrze slyszec ze z mala wszystko dobrze

Ali powinnam bronic się w 2010 ale jakos mi zeszlo do stycznia 2011

misiana trzymaj się dzielnie, jeszcze nie pora! A jeśli pora to niech maly sie określi. Trzymamy kciuki za Was. Jeśli CI się uda to oczywiście dawaj nam znac, ale najważniejsze teraz jest to zebys odpoczywala i żeby sie wszystko wyjasnilo. Jestesmy z Toba! nie siedz tam długo!

magduska i słusznie, takie drobne docinki może w końcu jej dadza do myslenia, ze nie jest alfa i omega

Rewelka mojej babci by sie pewnie imie podobalo

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
misiana trzymaj sie i namow mala żeby jeszcze chwilkę czekała

co do teściowej to znam ten bol, chociaż jak przy załatwianiu slubu tak mnie wkur... ze wyszłam trzaskajac drzwiami, bo jak tak to caly rok załatwienia nie spytała czy cos pomoc a potem dopiero swoje 3gr wtrąca, i od tamtej pory sie pilnuje i stara się byc mila (co nie zawsze jej wychodzi, no ale doceniam starania) sle awers juz został
do mnie w koncu posciel doszła i kolderka, oczywiscie juz poprane, jak wyschnie to nie omieszkam sie pochwalić
Za 1-2 tyg wozek ma byc do odbioru, niestety z zamówieniem musieliśmy długo czekac bo mamy metraż nie za duzy i nie chcieliśmy zagracac niepotrzebne
- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96
Wiolcia u wszystkich w swoim czasie

Agnieszka koniecznie sie pochwal!

- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Jeżeli chodzi o mnie to ja nic nie zauważyłam żeby jakaś siara wypływała. Ale to nie reguła, że przed porodem coś musimy mieć. Położna mówiła że mleko może się pojawić dopiero po porodzie i też nie musi od razu. Więc spokojnie kochane nie ma co panikować

Agnieszka jak tylko wszystko będzie gotowe to zdjęcie tutaj zamieszczone to Twój obowiązek hihihihi

- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mi tez ta siara wycieka, pierwsyz raz to ok 25tyg i wtedy mnie bolala piers a ostatnio rano wstalam i mialam cala bluzke w plamach i dzisiaj idziemy do sklepu bo w piateki u nas sklepy do 21 sa wiec mozna sobie pochodzic, i chce kupic jeden biustonosz bawelniany do karmienia bo widzialamz e u nas w miasteczku sa tylko boje se o rozmiar bo najwiekszy byl chyba rozmiar D a ja potrzebuje F albo E

mam problem z biustem mam nadzieje ze pozniej szybko zmaleje jak juz nie bede karmic, bo zamierzam chociaz przez pol roku akrmic ale sciagac mleko i z butelki
Tez juz dzisiaj poprasowalam ale to najgorsze jest etraz dla mnie bo tylko 5 min poprasuje i tak mnie bola plecy i msuze co chwile siadac, jedno pranie prasuje na raty...
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Moje cycki chyba lubią robić zadymę

Wiecie.... Wydrukowałam wlaśnie - w przerwie w prasowaniu - dwie rzeczy:
1) prośbę do męża na czas porodu i po porodzie: podczas porodu, by pilnował bym nie zaciskała szczęki i ust, bo to może hamować poród - z oczami to zależy otwarte czy zamknięte, bo zdania są podzielone, więc będzie pilnował jak poradzi obecna przy porodzie położna

2) wykaz chorób/objawów i leków przyjmowanych podczas ciązy z uwzględnieniem w jakich to bylo tygodniach (kazała położna przygotwać dla neonatologa, by wiedzial na co zwrócic szczególną uwage potem przy badaniu dzidziusia, jak bedzie znał dokładny przebieg ciązy i podejmowanego leczenia).
Wracam do bodziaków i prasowania :/ Blech, niech to się wreszcie skończy a tu końca nie widać