BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #890796 przez misiana
Marzena Trzymamy kciuki !! :)

Kinga Jak miło, że się doezwałas do nas w koncu ! :) Fajnie, ze masz juz mała przy sobie :) A kiedy wychodzicie do domku ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #890797 przez Lyanka
KIngga, super, że córcia jest już z tobą...teraz będzie już tylko lepiej ;) No i czekamy na kolejną porcję zdjęć tej pięknoty ;)

Sabina, ja też będę rodzić w szpitalu Św, Zofii, ale mam CC....niestety. Wstępnie termin zaplanowany na 14-15 lipiec.
Mam nadzieję, że twoja jutrzejsza wizyta przebiegnie pomyślnie i będzie tak jak sobie zaplanowałaś ;)

Rewelka, ale laseczka z ciebie ;) widać ciąża ci służy :cheer:

Marzena będziemy trzymać jutro za ciebie kciuki, ale jestem święcie przekonana, że nie masz się czego martwić ;) Obronisz się śpiewająco, a i ekzaminatowy ze względu na twój zaawansowany stan na pewno w razie "W" przymkną oko ;)

No a ja torbę już dzisiaj zakupiłam, więc mogę się powoli zaczynać pakować ;)
Teraz gotuję dżemik truskawkowy na zimę - wiem, wariatka ze mnie, że się na noc za dżem zabrałam :laugh: ale ja już tak mam...

10 lata 10 miesiąc temu #890798 przez misiana
Nadszedł wieczór i znów forum nie wyswietla naszych postów ;/

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #890799 przez Agnilla
Marzena, obrona to tylko formalność :) kilka min i po stresie :) bedzie dobrze! :kiss:
o matko, ja sie bronilam dokladnie 5 lat temu :ohmy:

laski uwazajcie ;) dzis pelnia..a wiecie, ze w pelnie sie sporo dzieci rodzi? :)
Podziękowania: marzena25

10 lata 10 miesiąc temu #890812 przez Lyanka
Mas rację Agni :cheer:
Trzeba uważać dzisiejszej nocy :P

10 lata 10 miesiąc temu #890815 przez Cania
Agni nawet nie strasz :D :P Jutro rano zobaczymy, co ta pelnia przyniesie, która napisze ze jest na porodówce :P

Lyanka podrzuc słoiczek :D :) kurcze, może ja się za jakiś dzemer wezme? :) zawsze dużo robiłam...

10 lata 10 miesiąc temu #890816 przez sabina211
Marzenko, powodzenia na obronie! Super, że będziesz to mieć za sobą przed porodem.

Co do rzeczy po starszych dla noworodka/niemowlaka to nie mamy niczego. Nasza do tej pory najmłodsza ma już 8 lat (za tydzień kończy), nie nastawialiśmy się na jeszcze jedno dziecko (ale od początku czekamy na nie z radością, było zaskoczenie, ale nie negatywne), więc wszystko rozdałam rodzinie i znajomym, a bardziej zniszczone wyrzuciłam. Ale teraz my zaczynamy dostawać po ich dzieciach.
Wieczorem zaczął pobolewać mnie brzuch, ale mam nadzieję, że Kajtuś poczeka choćby do pełni za miesiąc.
Idę wypełniać plan porodu na jutrzejszą wizytę. Dzięki za trzymanie kciuków.

10 lata 10 miesiąc temu #890831 przez misiana
Sabina trzymamy kciuki :)

agni hehe masz rację z ta pełnią :D

Wszytskim mamusiom życzę spokojnej nocy w dwupaku przespanej !! :*
Jutro rano mam nadzieje ze spotkamy się tutaj w tym samym składzie dwupaków :))

Jutro rano wizyta u gin..
Wiolccia a ty na ktora godz masz wizyte ?

Dobranoc;*

10 lata 10 miesiąc temu #890833 przez rewelka1312
No to ladnie, pelnia piatek13 tego a za mna dalej te 13 stki chodza dzis w nocy znowu o 3:13 wstalam oby nie bo dzis mala jakos malo ruchliwa byla a teraz na wieczor jak sie ńie zaiercila jak mnie nie zakulo to az sie zgielam:) i jescze jutro holandia gra to by moj mial mecz na porodowce haha, u mnie dopiero 34 tydzien to niech jescze z 2-3 tyg posiedzi:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #890842 przez wiolcia1004
Marzenka powodzenia::):):)
Sabina powodzenia:):)
Misiana na 9:30 a ty????

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #890847 przez Cania
Rewelka, a to bys zorganizowala pięknie mecz swojemu narzeczonemu :D ale by Cie blogoslawil :D :P

Dziewczyny, koniecznie jutro dajcie znac jak tam po wizytach :)

Sabina, za to macie do perfekcji już opanowane co i jak trzeba i co się najlepiej sprawdza :) Bo my tu nie raz błądzimy trochę po omacku :D :) Będziemy trzymać kciuki :)

Dobranoc! :) Spijcie dobrze :) I do zobaczenia jutro w dwupakach! :)

10 lata 10 miesiąc temu #890850 przez gabi28
Marzena powodzenia. :)

ja jutro idę na badania,tylko morfologia i mocz. Mam nadzieje,że anemia jest już mniejsza.

Pisałyście o ubezpieczeniach,jeśli macie w PZU i coś nie wiecie,to jeśli będzie trzeba to zapytam siostre-ona pracuje w PZU i może pomoże.

10 lata 10 miesiąc temu #890853 przez rewelka1312
juz mu i tak zorganizowalam, tzn raczej i on zorganizowal bo teraz by w brazyli siedzial na stadionie a nie przed telewizorem haha bo jezdzimy na wszystkie mecze taki kibic z niego:) ale w tym roku to zostaje telewizor:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 10 miesiąc temu #890868 przez marta0488
maż ogląda mecz a ja w tym czasie nadrobiłam forumowe zaległości :)
Kinga, dziekujemy za relacje z porodu - mimo ze każdy poród jest inny to ja lubie wysłuchiwać takich opowieści bo dobrze znać różne opcje. Niedługo jak każda z nas zacznie opowiadać to dopiero się zbierze kolekcja różnorodnych przezyć....No i najwaznejsze ze masz juz Małą przy sobie, życze zebyście szybko były razem w domciu :)
Cania przydałoby mi się coś z Twojej kolekcji sukienek bo na takie upały to zdecydowanie lepiej sie czuje w kieckach a ostatnio zbytnio nie mam z czego wybierac ;)
Dzisiaj miałam od rana przedpołudnie z płaczem....Kilka razy juz mi sie tak w ciązy zdarzyło, ale twierdze ze to konieczne dla rozładowania emocji i w ogóle dla naszego zdrowia psychicznego :P Hormony szaleją. Na szczęście mój K. to rozumie i zawsze przytuli, pocieszy i od razu człowiek wraca do życia jakis "lżejszy". :P
No nic, smaruje moje opuchniete stopy zelem chłodzacym i zmykam spac.
PS: Marzena o 10 trzymamy kciuki obowiązkowo, powodzenia :)
Dobranoc

10 lata 10 miesiąc temu #890877 przez MarzenaBZ
Cześć Dziewczyny :kiss:
Jestem dziś pierwsza, bo od 5.30 nie śpię:) Jakoś tak wstałam razem z mężem, gdy wychodził do pracy i już nie zasnęłam ;)
Wczoraj przemeblowywaliśmy całą sypialnię, ułożyliśmy meble już tak, jak ma być na przyjście Emilki:)
I stare łóżeczko prezentuje się tragicznie-jak szpitalne. Biały kolor wygląda tragicznie, gdy ma się wszystkie meble SOSNA;)
Tak więc, skoro moi teściowie są niesłowni, sami kupimy sobie nowe łóżeczko:)

Kindze gratuluję niuni przy sobie:) Powiem Wam, że też o tym już marzę, ale nie za wcześnie:)
Buziaczki:*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka