- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wiolcia Ja mam wizytę na 9:15
ale dzisiejsza noc byla tak meczaca i straszna dla mnie ze juz po 5 nie spałam. Ani sie no bok przekręcić, ani jak mi się chłodno przykryć się-taki ból mam w okolicy żeber po prawej stronie od wczorajszego poranka ze szok ;( ale najgorsze jest to, ze przy kazdej czynnosci boli ;( w 29tc też tak mialam, wtedy przez 4 dni brałam czopki Butapirazol i do wczoraj mialam z tym spokój ;(
Ide się szykować, odezwe się później

Miłego dnia :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Ja tyż 2w1;)
Kinga, wspaniała wyczerpująca relacja:) super , że znalazłaś czas, żeby nam to wszystko opisać.
Marzena, trzymam kciukasy

Miałam dziś marną noc, dokuczały mi i żylaki i ból pleców i miejsca nie mogłam sobie znaleźć... ale co tam, do pracy nie muszę, to dośpię w dzień. Taki luksus trzeba wykorzystać na maksa. Wczoraj synuś przyjechał z wycieczki z Trójmiasta, opowiadał dużo i radośnie, a na koniec ze skarpetek wysypał pamiątkę: plażowy piasek

Kiecki też wolę jak jest gorąco, a tym bardziej teraz jak mi żylaki dokuczają, to na spodnie patrzę spod byka;)
Milusiego dnia:)
- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Nocka przebiegła w miarę dobrze...tylko głupoty mi się jakieś śniły, no i często nie mogłam sobie miejsca znaleźć...ale to już normalka od jakiegoś czasu u mnie

Zaraz zbieram się na bazarek na małe zakupy.
Niestety mąż na weekend nie wróci, więc trochę mi smutno

Dziewczyny, które mają wizyty u ginów....dajcie znać jak sytuacja

Ja mam ostatnią wizytę w przyszły piątek i już nie mogę się doczekać

Buziaki kochane, miłego i spokojnego dzionka w dwupaku życzę

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka

- magduska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
- Otrzymane podziękowania: 17

trzymam za wszystkie mamuski kcikuki bardzo mocno. Moj synek bardzo rozbrykany,juz nie moge sie doczekac jak bede miala go w ramionach, a z drugiej strony boje sie juz porodu czy dam rade i czy wszystko bedzie dobrze. Na dodatek wszystko mnie wkurza, a najbardziej tesciowwa i jej czasami porady

U mnie noc przeszla zaskakujaco dobrze,wyspalam sie jak nigdy,a maly teraz wierci sie w brzuszku. Milego dnie

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

Tez melduje sie w dwupaku

Lyanka ale mnie wczoraj zainspirowalas dżemami

Rewelka no to faktycznie

MarzenaBZ dacie sobie rade, nowe lozeczko tez się pojawi

Staslubania spij ile możesz

magduska a co tesciowa ma do imienia? Jak chce jakiemuś dziecku wymyslec imie to za przeproszeniem niech sobie zrobi kolejne. Nie dajcie sobie wejść na glowe, bo jak się synuś pojawi to będzie tylko gorzej! Dobrze by było żeby Twój Ł usiadł z nią i postawił sprawę jasno. Ty jako synowa to będziesz ta zła, ale syn jak się postawi to zawsze inaczej. W końcu to Was dom i Wasze dziecko, jak będziecie potrzebowali rady, to ją o radę poprosicie

- martyska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41

Trzymam kciuki za wizyty ja mam we wtorek czas mi szybko zlecial bo ostatnia wizyte mialam w tamtym tygodniu teraz kazal mi przychodzic ci dwa tygodnie
Milego dnia

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Teraz kończę śniadanko, ale dzisiaj - pierwszy raz od dawien dawna

Ojej, fuj :/ Wlaśnie widzę, że jedna pierś ruszyła pełną produkcją aż mam koszulkę mokrą! Też Wam się tak już zdarza? .... I tak muszę zaraz iść pod prysznic, to rychło w czas..

Magduska, jak ja Cię rozumiem z tą teściową ...... Teraz teściowa była miesiąc obrażona (z mężem już rozmawia, ale ze mną wciąż nie - chwała Bogu! Ja za nią nie tęsknię) po tym jak wpadła do nas nagle bez zapowiedzi - na dosłownie 3 minuty !!! - wkurzyła mnie, zaraz potem wkurzyła mojego męża i poszła !!! A my siedzieliśmy obok siebie na kanapie nic sie nie odzywając jak te ciecie - i każdemu z nas trzęsły się z nerwów ręce !!! To paranoja jakaś !!! I tego dnia straciłam do tej wrednej krowy resztki cierpliwości i szacunku. To już było za wiele...
Dom to dla mnie azyl, w którym człowiek ma się czuć bezpiecznie, w którym ma mieć pewność, że jest spokój, wsparcie, wzajemny szacunek i tam może się schronić przed wszelkiemi problemami czy w pracy czy rodzinnymi.... A taka menda wpadnie, wku...wi, i pójdzie?? O niee !!! Nigdy więcej jej na to nie pozwolę - powzięłam wtedy decyzję, że skoro ta menda nie szanuje nawet swojego nienarodzonego wnuka, denerwując mnie bez powodu, to niech ona sie trzyma od nas z daleka i nigdy więcej jej na nic takiego albo inne jej wstrętne zachowania już nie pozwolę! Po prostu ją wyprosze z domu jak jeszcze kiedykolwiek przyjdzie i zacznie nas denerwować, a jak będzie oceniać czy pouczać mnie czy męża, to powiem jej by się wreszcie zamknęła, bo nie ma do czynienia z 5-letnimi dziećmi tylko dorosłymi ludźmi i nie jej sprawa kto co nosi, co robi, jak i co mamy w domu - nic jej do tego! Poza tym takimi gadkami podważałaby tylko nasz autorytet jako rodziców u naszego dziecka a nigdy jej na to nie pozwolę !!! Franca jedna, wszystkich by tylko pouczała, oceniała, wyśmiewała (czego głupiec nie rozumie to wyśmiewa) i zmieniała - a zmienić się powinna TYLKO ONA! :/ Blech, menda :/ Ja też się wyżaliłam, przepraszam Kobietki ......

Marzenka, mooooocno trzymam kciukasy za Twoja obronę - już 21 minut ...

Staślubania, marzenie!

Miłego dnia Mamusie!

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23
dziewczyny js tez jak o 3 wstałam to do 6 dpac nie moglam ale jak padlam w końcu to się dopiero obudziłam A takie głupoty cala noc mi sie śniły ze masakra
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Odpisali mi z pzu, oczywiscie maslo maslane i nic z tego nie wiem. napisalam do nich czy w przypadku mojego pakietu i pobytu w szpitalu zwiazanego z proodem zakonczonym cc nalezy mi sie zwrot na "pobyt w szpitalu w przypadku choroby"
odpisali: Pani ubezpieczenie grupowe obejmuje w swym zakresie wystąpienie leczenia szpitalnego, natomiast decyzja o wypłacie świadczenia podejmowana jest przez likwidatora na podstawie dokumentacji medycznej, dlatego proponuję zgłosić roszczenie (każda sprawa dotycząca cesarskiego cięcia rozpatrywana jest idywidualnie).
mądrale
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Ale mi się dziś smacznie spało. Ciut chłodniej się zrobiło i od razu to było odczuwalne. Ale za to jakie głupoty mi się śniły ojojoj.....

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty u lekarzy, mam nadzieję, że będzie wszystko ok. No i za Marzenkę. Z pewnością będzie jak najbardziej ok bo to przecież formalność tylko....
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka

Magduska imie Fabian bardzo fajne nowoczesne:) A tesciowa niech sie pocaluje w nos i jak tu ktoras z dziewczyn pisala niech sobie sama moze dziecko zrobi i da mu na imie jak chce!!!! Teraz czekamy na Misiane.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39
Witam i ja nową koleżankę!

Moja noc też nie należała do najlepiej przespanych, 4 razy wstawałam na siku

Czekamy na relacje dziewczyn z dzisiejszych wizyt!

Cania broniłaś się wtedy co ja, idziemy rodzić do tego samego szpitala, jeszcze się okaże, że koleżanki ze studiów jesteśmy hehe

Marzena jak obrona? Miałaś wejść o 10 to może już jest po! I możemy oblewać soczkiem

Staślubania fajna pamiątkę Was synek przywiózł

Magduśka nie przejmuj się teściową, imię jest bardzo ładne! Jeszcze zmieni zdanie, jak zobaczy Twojego aniołka i odtąd jego imię będzie się podobać. Znam duzo sytuacji kiedy ktoś wyrażał, że nie podoba mu się imię wybrane dla dziecka, a teraz chwali, że bardzo fajne

Wiolcia super wieści!

To miłego 13tego dziewczyny!

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Ja rowniez melduje sie w dwupaku

Ach i musze sie pochwalic a raczej pochwalic mojego mezusia boskonczyl malowanie lozeczka i wczoraj juz je przywiozl i skrecil

Snilo mi sie dziewczyny ze moj synus sie przeciagal i zrobil mi od pepka dziure w brzuchu...moglam go zobaczyc przez ta dziure ale byl w worku owodniowym...dziure na brzuchu zakleilam sobie plastrem...sluchajcie jakby to powiedzial moj maz niezla schiza...

Chyba juz rzeczywiscie psychika dziala inaczej ...
Moj synus jakis dzis malo aktywny

Marzenka ja rowniez trzymam za ciebie mocne kciuki, napewno bedzie dobrze a nawet bardzo dobrze

Milego dnia dziewczyny